Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i znowu to samo ble

znowu dwie kreseczki

Polecane posty

Gość i znowu to samo ble

szok ja to zwariuje znowu zapylona mam stalego partnera i sie zabespieczamy tylko z kad te dwie kreseczki i nowu trzeba bedzie usunąc ja to oszaleje i w koncu spirale zaloze przeciez to tak nie mozna niby stosuje zabespieczenia aby uniknac a tu buuuuu wtopa

Gość garfieldowa
Słownik ortograficzny sobie poczytaj, zamiast się bzykać :-o

Gość garfieldowa
Słownik ortograficzny sobie poczytaj, zamiast się bzykać :-o

kiepskie prowo...kiepsciutkie..postaraj sie bardziej..

Gość i znowu to samo ble
garfieldowa tylko na tyle cie stac?jestem zdenerwowana i problem mam a ty mi tu z ortografia

Gość leje??????
wiesz co jak sie dupczysz to trzeba zanc konsekwencje seksu i je ponosić

Gość i znowu to samo ble
ale wy jesteście wszyscy dobrze poinformowani wiem jakie sa konsekfencje dlatego trzeba szybko zareagowac aby nie bylo za pozno a wy to pewnie wszystkie to dziewice

Gość leje??????
wiesz co to jest byc odpowiedzialnym? no chyba nie dziewczynko idz do szkoly

Gość i znowu to samo ble
oj leje ja na ciebie co ty mozesz wiedziec o zyciu

Gość garfieldowa
LOL :-D

Gość Assii
Oj dziwczyno chyba nie do końca wiesz co piszesz. Nawet nie wiesz ile kobiet pragnie mieć dziecko a Ty takimi prowokacjami tylko jeszcze bardziej je dołujesz. Powodzenia życzę Tobie w życiu. I mądrych wyborów.

Gość i znowu to samo ble
to nie moja wina ze one chca i nie moga mniec niech zadoptuja to moja sprawa co zrobie a tu myslalam ze z kims normalnym porozmawiam ale same mochery

Gość i znowu to samo ble
no kurwa jaki masz ładny nik pewnie pasuje do ciebie ile mam lat to moja sprawa ale wiem ile kosztuje utrzymanie \i wychowanie dziecka a nie zaliczam sie do tych co są dzieciorobami

i znowu to samo ble----> wiesz ci powiem niektorzy maja tu rację.... a nie zaliczam sie do tych co są dzieciorobami ---> chyba zaliczasz sie do tych co sa bo juz z tego co piszesz to twoja 2 wpadka:) zal mi takich osob jak ty naprawde zal...

Gość kasiulex123
Chyba właśnie jesteście z Twoim partnerem dzieciorobami .... Ale nie martw się za wszystko kiedyś zapłacisz, będziesz klęczała i prosiła o przebaczenie - możesz mnie nazywać mocherem itp. ale Boga trzeba się bać ...

ten twoj partner jakby cie kochał prawdziwie to nigdy nie dałby ci usunąć własnego dziecka a ty jako matka tez bys tego nie zrobila widocznie jesteście jeszcze za mało dojrzali na seks wiec po co ten seks uprawiacie?

Gość i znowu to samo ble
a wiecie ze nie sztuką jest urodzic tylko wyzuwic jak sie nie ma kasy to sie dziecka na biede i poniewierke nie daje szkoda mi takich dzieci a co do boga to tylko wymysł ksiezy jest wiedz przestancie z tym w bajki przestalam dawno wiezyc

nie masz kasy? a co ty nie pracujesz a twoj facet to co? jakbys chciala to bys dziecko wychowala przeciez tyle dziewczyn daje rade a maja mało kasy a ty wymyslasz jakies rzeczy ze to ze tamto

Gość nie mocher
morderczyni

Gość nie no jasne...
"i znowu to samo ble - a wiecie ze nie sztuką jest urodzic tylko wyzuwic jak sie nie ma kasy to sie dziecka na biede i poniewierke nie daje szkoda mi takich dzieci a co do boga to tylko wymysł ksiezy jest wiedz przestancie z tym w bajki przestalam dawno wiezyc" jak sie nie ma kasy to sie dzieci nie robi. proste.

Gość ale jestescie glupie
no wlasnie i dlatego ze sie dzieci nie robi jak sie nie ma warunkow i z tad pomysl aby tego sie pozbyc

a warunki do uprawiania seksu sa? hahah dziewczyny nie rosmieszajcie mnie jakby chciala ona to by za wszelka cene wychowala dziecko trzeba tylko chciec wiele jest instytucji co pomagaja matkom np. dom samotnej matki czy MOPS czy Opieka społewczna

Gość hahahahamanaj
dom samotnej matki mieszkalam tak przez miesiąc a mops da ci 200 zl miesiecznie i wyzyj z tego widoczne te co tu tak glupio pisza to nie miaja doswiadczenia zadnego w zyciu nie wiecie jak to jest byc samotna matka a sex to jest przyjemnosc i wy tez kozystacie z tej pezyjemnosci a jak was partner zostawi z dzieciem to w tedy zrozumiecie co to zycie

agata_bbb - czy mogę spytać jakie objawy wczesnej ciąży miałaś? a może Ty mi autorko powiesz jak się czujesz?

A najlepsze w tym wszystkim jest to , że ma aborcję i późniejszą spiralkę się znajdzie .... kup sobie wibrator , on przynajmniej nie zapładnia... jak dla mnie to jakaś patologia się do neta dorwała... co za ciemnogród????

Moja przyjaciolka zaszla w ciaze w wieku 18 lat, wychowala sie w domu dziecka i ogolnie jej zycie nie bylo uslane rozami. Kiedy dowiedziala sie o ciazy mimo braku perspektyw na przyszlosc nawet nie pomyslla o usunieciu ciazy. Na poczatku ciazy zaczela mieszkac u mamy swojego faceta bo tamten byl w wojsku. przynajmniej 2 razy w tygodniu byla w administracji dowiadywac sie o mozliwosc przyznania mieszkania i po urodzeniu w koncu jej sie udalo jest male (niecale 30m kwadratowych) ale jej. Z ojcem dziecka niby jest ale to typ czlowieka ktory lubi imprezowy styl zycia i mimo ze czasem pojdzie do pracy to po wyplacie znika i nie daje jej grosza. Ona sama nigdzie nie moze znalezc stalej pracy bo gdy tylko w czasie rozmowy wstepnej mowi ze ma dziecko to zawsze slyszy na koniec"zadzwonimy do pani" czego nikt nie zrobil. W Miejskim Ośrodku Opieki Spolecznej udalo jej sie uzyskac to ze mops oplaca jej swiadczenia( komorne,prad itd) i pomoc finansowa w wysokosci 300 zl miesiecznie. Czasem uda jej sie dorobic roznoszac ulotki czy cos ale zadko bo mala jej bardzo choruje. Wiec miesiecznie ma max 300-450 zl i jakos jej sie udaje przezyc caly miesiac i ani ona ani dziecko nie sa glodne czy zaniedbane. Owszem nie jest to super zycie i nie raz ma dylemat co ugotowac zeby sie najesc a nie wydac za duzo ale kiedy zapytalam sie jej czy myslala o usunieciu to powiedziala ze nawet o tym nie pomyslala i nigdy by tego nie zrobila.

Gość ciekawe ciekawe
na ulicy z dzieckiem nie bedzie mieszkac przytulek daje tylko na 3 mies zamieszkanie i tez trzeba za niego zaplacic jak ma dziewczyna taka mozliwosc to po co jej opowiadac i zmuszac do czego kolwiek historyjkk w niczym nie pomoga a miszkanie kosztuje czynsz ze 400 zl i pozostale oplaty

Gość zawsze po gorke
No cóż, gratuluję rozumu. \"Serduszko\" najpierw musi się utworzyc, zanim zacznie bic a nie dzieje się to szybko. A co do myslenia pochwą to każdy odczuwa popęd, może z wyjątkiem takich jak ty.. Znam przypadek lekarza który zainwestował kupę kasy w supernowoczesne środki antykoncepcyjne i w ten oto radosny sposób doczekał się czworaczków. Najbardziej drażnią mnie tu wypowiedzi w stylu \"wszystko się ułoży\". Skąd wiecie że się ułoży? Sama zostałam matką w wieku 20 lat i mi się nic nie ułożyło. Jestem nieszczęśliwa i już pozostanę do końca życia. Zrezygnowałam z marzeń i obwiniam za to dziecko, małżeństwo się rozpadło, nie mam pracy ani z czego życ... Jestem za prawem do aborcji. W tym chorym kraju nawet prawo do usunięcia ciąży w wyniku gwałtu oraz z powodu zagrożenia życia jest podobno czystą fikcją. Nich ktoś zajrzy na tę stronę \"Women on web\" i spojrzy na listę krajów, którym ta organizacja pomaga. To Polska, Irlandia, kraje arabskie oraz większa częśc Afryki i kraje trzeciego świata. Porażka... Sporo osób przywołuje to naukę Kościoła. No cóż, tenże Kościół walczy zaciekle z antykoncepcją i de facto przyczynia się do zwiększonej liczby aborcji. Próbuje zaszczepic kobietom wyrzuty sumienia tam gdzie nie powinno ich byc. A co do adopcji to łatwo powiedziec, ale trzeba kolosalnej odwagi żeby zostawic dziecko i zaręczam że w szpitalu nic nie ułatwią. Będą się gapic, szeptac, nie leży się przecież w osobnej sali i każdy będzie wiedział, że ta \"potwora\" nie chce własnego dziecka. Poza tym losy tego dziecka naprawdę mogą byc różne. Jeśli urodziłoby się chore nie ma już szans na adopcję, u nas ludzie chcą tylko idealne\"egzemplarze\". Niestety taka jest prawda. DZIECI POWINNY BYĆ CHCIANE!