Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwupak 83

styczen 2011 - nasze radości i obawy

Polecane posty

Witajcie. Jestem Emilia, mam 27 lat. Tydzien temu dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Wielka radosc!! Tym bardziej, ze dwa lata temu poronilam... Chcialabym sie chwalic kazdemu z osobna i wszystkim na raz :) Wiem, ze niejedna z Was spodziewa sie malenstwa i juz nie moze sie doczekac :) Dlatego wszystkim oczekujacym na malenstwo zycze duzo zdrowia i optymizmu. Zapraszam do rozmowy wszystkie z Was "dwupaki" bo razem zawsze jest razniej.

Gość anulka_87
Ja też niedawno dowiedziałam się że zostane mamą:) Wczoraj byłam u lekarza i na USG zobaczyłam swoje maleństwo i jego bijące serduszko, już się nie mogę doczekać kiedy będzie przy mnie:) Termin mam na 17 stycznia. A dwupak 83 serdecznie Ci gratuluje, a Ty na kiedy masz termin wyznaczony.

Gość kotka30
Witam, ja też dowiedzialam się niedawno, że zostanę mamą. Dwupak 83-dwa lata temu poroniłam, więc ta ciąża jest także dla mnie podwójną radością. Niestety nie znam jeszcze terminu. Chyba są jakieś kalendarze, z których można to wyczytać, ale moja radość jest ostrożna i na razie tam nie zaglądam.

Gość anulka_87
Kotka30 napewno będzie wszystko dobrze:):) zawsze trzeba być dobrej myśli, nie ma potrzeby żeby stresować maluszka:) Mi taka datę terminu podał lekarz, i masz racje bo sprawdził to w jakimś kalendarzyku:)