Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

jak czulyscie sie po długiej przerwie w czasie ciazy gdy wrozilyscie znowu do wspolzycia,czy zawsze jest jakos inaczej?intryguja mnie mezczyzni ktorzy potem nie sa az tak blisko swojej kobiety po urodzeniu malenstwa;/to jest chore...u mnie naszczescie wiem ze wszystko bedzie ok,znalazlam wspanialego partnera :)

Gość ej powiedz
ja mialam tylko 4 tyg przerwy-od porodu do pierwszego seksu po nim. Zawsze bylo super, teraz chyba jest jeszcze lepiej.

Gość ciekawa agawa
mnie tez to zastanawia-jestem 3tyg po porodzie a seks przede mna-troche sie boje tego ze bedzie luzniej:(

Gość thaisse80
Ja wrocilam do wspolzycia jakies 6 tyg po porodzie. bolalo troche i bylo tez troche krwi ale nie bylo tak zle.

no wlasnie z 2 strony nie wiadomo moze ju nie bedzie taki zadowolony jak wczesniej,albo nie bedzie chcial nic powiedziec ze nie jest tak jak kiedys :( mam nadzieje ze u was i u mnie bedzie ok :)

Ciekawe czy potem jest luz straszny. Mam nadzieje ze jak bede kiedys miala dziecko to moj partner nie bedzie mi mowil ze czul sie jakby pchal worek :(

o czym wy gadacie jaki luz??? Kobiety w trakcie porodu jak was rozcinają a potem zszywają, zazwyczaj jest tak ciasno, tak samo jak za 1 razem!!!!!

Gość nie było fajnie
JA miałam ciężki poród. Z seksem czekałam 4 miesiące. Bolało jak cholera. Teraz jest lepiej.

Gość ej powiedz
No wlasnie, o jakimluzie wy piszecie??? Moj maz nie czuje roznicy, ja natomiast odczuwam wieksza przyjemnosc z seksu w pewnych pozycjach (nie wnikajmy :P) Jak dla nas seks jest taki sam jak przed ciaza i porodem.

Gość ciekawa agawa
mnie nie nacieli-peklam(uk)-zszyli,po 14 dniach szwy sie rozpuscilyi jest luzik,nie wiem jak oni mnie tam zszyli:( no wlasnie czy nigdy nie jest za pozno na te miesnie kegla?kazda z was cwiczyla?