Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniuskaaaaa

po co kobiety udają orgazm?

Polecane posty

Gość aniuskaaaaa

Nie potrafię tego zrozumieć. Zamiast udawać nie lepiej porozmawiać, że coś jest nie tak? Jeżeli sex nie sprawia wam przyjemności to po co się męczyć? Tylko po to aby wasz partner był zadowolony z siebie, że potrafi was zaspokoić? Przecież go okłamujecie a przy okazji samych siebie. Gdybym ja była w takiej sytuacji na pewno starałabym coś zrobić z tym a nie żyć w kłamstwie...

Gość bo myslą że to dla faceta ważn
e :)

Gość wiesz aniuśka
pilnuj swojego łózka poc ludize wpieprzają się innym w życie, wscibiają nos pod kołdrę? G cie to obchodzi

myslisz ,że do chłopa to dotrze a wogole poczuje się dotknięty jak to ,to ja jej nie zadowalam?

Gość aniuskaaaaa
ja wiem, że sex w związku nie jest aż tak ważny a przynajmniej nie powinien być no ale każdy powinien mieć z niego przyjemność, tak mi się wydaję. Nie napisałam tego tematu ponieważ chce komuś ubliżyć, chciałam się tylko dowiedzieć po co kobiety to robią

Gość ja powiem tak ....
jak to po co udają ?...żeby zadowolić faceta ....a po co wbrew sobie robią inne rzeczy typu anal tylko i wyłącznie dla faceta żeby nie odszedł do innej itd..... dla mnie to też jest chore ....przecież sex ma sprawiać obojgu przyjemność a nie tylko jednej ze stron ...i tylko szczera rozmowa jest wskazana ...są oczywiście kobiety które twierdzą że nie potrzebują orgazmu bo i tak są zadowolone ze swojego pożycia ...albo są takie że udają żeby facet w końcu skończył :)

mój w sam raz nie lubi analu masz rację nie powinno się udawać tylko mówić prawdę

Gość seks i przyjemność dla kobiety
hahahahhahahahahhaah a kto by się tym przejmował!?

jest pewna grupa facetów którzy nie mogą dojść gdy partnerka jest cicha i leży jak "Kłoda" są kobiety które nie mogą dojść do orgazmu podczas stosunku tylko w trakcie stymulacji łechtaczki ręką czy językiem Nie rozmawiają ze sobą na te tematy bo maja blokadę więc udają orgazm żeby w końcu facet skończył bo męczą sie oboje

hmm ciekawe czy faceci też tak mają/ znaczy udaja?

Gość aaaniuskaaa
wydaje mi się, że gdyby chłopacy nie odczuwali z tego przyjemności to od razu by powiedzieli a nie udawali....

Gość andzela po prostu andzela
bo są głupie, a tego nie powiedzą, a tamtego nie powiedzą, żeby nie urazić faceta oh ah i wogóle, a facet często ma w doopie czy was to urazi czy nie i wali prosto z mostu - czemu wy idiotki nie możecie być takie same? jestem kobietą, ale w życiu nie przyszłoby do głowy udawać orgazm - wogóle kto wymyślił te udawanie? gdzieś mam to czy mój brak orgazmu uraża jego 'męskie ego', jak facet jest słaby w te 'klocki' i nie osiągam orgazmu to jak mu na tym zależy to niech sie bardziej postara i tyle

Gość xyzxyz
ehhh....

Gość bo chca isc spac

Gość ja udaje zeby facet
szybciej skonczył i zebym miała więcej czasu raz mu powiedziałam , ze mi szkoda czasu na seks to sie obraził

bo dobry seks potrzebuje czasu a nie 123 i już

Gość lifestyle
ja nigdy nie udawałam :)

Gość jalkdjsifsnfsn kgf dsgfsgf djh
bo faceci nie potrafią ich do niego doprowadzic.... a jak powiemy że nie mamy to ich nadmierne pieszczoty sprawiają że wogóle nam sie odechciewa bo stymulujecie nie tak jak trzeba albo nie tam gdzie trzeba

Gość karate mistrz
żeby chłopakom nie było smutno, ty egoistko!

dziwne wypowiedzi do niczego nie prowadzą i nie chodzi o to że niektóre nie maja orgazmu ale o to że nie powiedzą swojemu partnerowi bo...i tu każda ma swoje coś do powiedzenia ... ale o to jak można temu zaradzić.same się okłamują ..robią to niby dla swojego partnera a tak naprawdę na swoja szkodę. uważam osobiście że przy normalnej rozmowie bez wyrzutów ,zarzutów ..bo skąd on może wiedzieć jak ....można wiele zdziałać. szkoda słów ...

aleś się napisał wszystko zależy od ludzi i dobrej woli dobrej i zdrowej o

tak? a od czego jeszcze? warunków ? chęci? wykształcenia? wiedzy?

Gość Orgazmów nie udaję, ale jak
czytam te specjalistki to musiałam napisać :O Wytrysk u mężczyzny nie jest jednoznaczny z orgazmem, panie znawczynie :O

Gość aniuskaaaaa
Ja uważam, że jeżeli kobieta uda orgazm to później chłopak będzie myślał, że wszystko jest ok a po co ma tak myśleć? a gdyby wiedział, że coś robi źle może wspólnie zastanowilibyście się w czym jest problem?