Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlin78

Czary na odzyskanie uczuć ukochanego

Polecane posty

Witam wszystkich. Chciałam się dowiedzieć , czy zna ktoś urok lub czar aby mój partner nie mógł bezemnie żyć , żeby był mi wierny i mnie kochał ? Ja go bardzo kocham , ale nie jestem pewna jego uczuć Prosze o radę .

według mojej ś.p. Babci należało dodać do jedzenia ukochanego odrobinę krwi miesiączkowej :D wiem, obrzydliwe i jakby co nie testowałam na sobie ;) :p

weź butelkę - najlepiej - szklaną oliwy z oliwek byle sporych rozmiarów i walnij się nią w łeb:/ jak chcesz utrzymać ukochanego to tylko charakterem.

Gość rzeczniczka spraw sercowych
Musisz mu pisac fajne opisy na GG:P Bez opisów GG nie ma mega fajnego związku:P:classic_cool: wiem co pisze;):P

Gość Luidżi
rob mu codziennie rano loda z połykiem

Gość rzeczniczka spraw sercowych
I musisz mu pisac 13 sm'ów dziennie:D takich na 13 linijek;):P

Gość sdfsdfsdf
ja pitole ale ludzie to globo wieza w jakies magie czary i diably

wiecie co , myślałam ,że jesteście normalnymi ludźmi , że faktycznie pomagacie , ale wy jesteście bandą hamów !!!!!

Gość ja znam i nie radze z tego
korzystac. Te uroki dzaialaja tak ze facet dostaje niezdrowej obsesji na Twym punkcie.Kiedys moze zaczac Ci przeszkadzac ze jest zazdrosny o Twoich znajomych albo sie po prostu odkochasz, a on nigdy nie da Ci spokoju, bedzie Cie sledzil, grozil samobojstwem itd. Nigdy sie od niego juz nie uwolnisz, chyba, ze umrze. I tego nie da sie odwolac, a przynajmniej ja nie umiem. Dodam, ze dosc latwo jest sprawic zeby ktos sie Toba zauroczyl, ale nie slyszalam nigdy o przypadku zeby ten zwiazek byl szczesliwy.

Przez 13 lat go kochałam i kocham. Wiecie co to miłośc od pierwszego wejrzenia ? ja już WIEM. Gdybym nie była pewna swoich uczuc , nie prosiłabym o pomoc

Wiecie co to miłośc od pierwszego wejrzenia ? ja już WIEM. Gdybym nie była pewna swoich uczuc , nie prosiłabym o pomoc Wiesz co to miłość od pierwszego wejrzenia. Ale ona to jest chyba obustronna nie? :P Jesteś osobą chyba zaborczą, co?

"Prawdziwa milosc nie zmusza obiektu uczucia do pozadania/ zainteresowania wbrew jego woli." Dokładnie.

p.s. czary na przyciagniecie milosci - ok, rozumiem, popieram... ale czary majace na celu zmiane aktu woli osoby w ktorej jestes zakochana, to agresja energetyczna!to atak! naprawde myslisz, ze na czyms takim mozna zbudowac szczesliwy zwiazek? znasz zasade "nie rob drugiemu co Tobie niemile"? mialas kiedys wielbiciela, ktory napawal Cie obrzydzeniem? chcialabys, zeby jemu ktos podal taki czar?

"czy zna ktoś urok lub czar aby mój partner nie mógł bezemnie żyć , żeby był mi wierny i mnie kochał ?" Wyrżnij w pień wszystkie konkurentki. Wtedy tak samo nie będzie miał wyjścia.

Gość pogoria
Zgadzam się z "ja znam i nie radze z tego". Ja się tak wkopałam, okazało się później, że jest całkiem innym człowiekiem niż myślałam (nadużywa alkoholu, przy jakiejś kłótni uderzył mnie, wyzwał). Teraz tego bardzo żałuję a on mi żyć nie daje. Nachodzi mnie, codzienne smsy, kwiaty, prezenty, wyznania miłości, wplątywanie w to innych ludzi, żeby pomogli mu mnie odzyskać itp. OBSESJA (jak on to sam nazywa). Trwa to już jakiś czas i nie wiem kiedy to się skończy... ODRADZAM!

Byłam u tarocisty , powiedział mi , że od bardzo mnie kocha , ale i nienawidzi. mie wiem jak mam to rozumieć , bo albo się kogoś kocha , albo nienawidzi. jast białe albo czarne , nie ma szarego

Autorko i tylko na podstawie tego co Ci powiedziała tarocistka nie jesteś pewna jego uczuć? :O Następnym razem zastanów się o co pytasz karty i czy potrzebna jest Ci odpowiedz na to pytanie. Chociaż może daruj sobie wróżki skoro taki wpływ ma na Ciebie wróżba. Co do wróżby-nie wiesz jak masz to rozumieć, to trzeba było się zapytać o to osoby, która Ci karty stawiała. "bo albo się kogoś kocha , albo nienawidzi" Nie zgadzam się z Tobą.

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie....jednego dnia nabierałam sił, i wierzyłam, że będę kiedyś szczęśliwa, ale były dni w których miałam ochotę zasnąć..tak bolało serce, a oczy nie widziały już nic poza rzęsami, bo były tak zapuchnięte...musiałam go odzyskać....zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl I znowu był mój Czasem taki sposób jest lepszy od ciągłego cierpienia. Ja wiem, że bym się nie pozbierała.

Gość gość
Otwieram swoje serce na miłość. Otwieram swoje serce na bliskość z drugą osobą. Coraz pełniej uświadamiam sobie jak to pięknie jest mieć obok siebie bliską ukochaną osobę i razem z nią dzielić się szczęściem i miłością. Dlatego juz teraz otwieram się na miłość. Otwieram swoje serce na wspaniały związek z idealnym dla mnie partnerem, związek pełen miłości i ciepła. Otwieram się na związek, ktory słuzy najwyzszemu dobru mojemu i innych. Z zachwytem uświadamiam sobie, Ze zasługuję na najwyzszej jakości związek przewyzszający moje najśmielsze marzenia. Zasługuję na szczęście oraz miłość najwyzszej jakości. Dlatego juz teraz przebaczam wszystko moim byłym partnerom. Wiem, ze teraz Bog ma dla mnie coś znacznie lepszego od tego co było wcześniej. Uwalniam się od zalu. Uświadamiam sobie, ze wszystkie dotychczasowe doświadczenia były mi potrzebne po to, by coś zrozumieć i pojść dalej. Juz teraz pozwalam sobie doświadczać wolności, swobody i spontaniczności w związku i daję je mojemu partnerowi. Wolność, swoboda i spontaniczność słuzą nam, są dla nas korzystne i bezpieczne. Wiem, ze najbardziej atrakcyjny dla mojego partnera jestem właśnie wtedy, kiedy jestem sobą, dlatego z łatwością i przyjemnością przejawiam się w moim związku. Z radością uświadamiam sobie, ze pozwalając sobie na związek nie muszę z niczego rezygnować. W moim związku czuję się spokojnie, bo wiem, ze moj partner jest dla mnie zyczliwy i jest po mojej stronie. Jestem doskonale bezpieczny, kiedy jestem z moim partnerem. Wiem, ze zawsze jestem przez niego chciany i kochany. Pozwalam sobie, by był przy mnie partner, ktory w pełni ze mną harmonizuje. Uświadamiam sobie, ze i ja jestem idealnym partnerem dla mojego ukochanego partnera. Z zachwytem odkrywam, ze jestem jego spełnionym marzeniem. Kocham mojego partnera i cieszę się z tego jaki jest. Nie czuję w sobie zadnej presji, by go zmieniać. Akceptuję go w pełni takim jaki jest i juz teraz uwalniam się od wszelkich oczekiwań, zalow i pretensji wobec mojego partnera.

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.

Gość gość
www.szeptucha-wrozka.pl Korzystałam, działa.

Witam.Chcialabym sie podzielic wlasnymi doswiadczeniami.....jakis czas temu moje malzenstwo przechodzilo Wielki Kryzys !! .Rozstalam sie z mezem.Wertowalam internet szukajac pomocy az trafilam na portal gdzie pisano o magi i rzucaniu urokow milosnych.....zdecydowalam sie poszukac w necie ludzi tym sie zajmujacych. Znalazlam wiele osob ktore zaoferowalo mi pomoc .....i co ? wydalam wiele grosza a efekty zadne albo minimalne....nie bede ukrywac ze stracilam nadzieje.....az bedac na urlopie poznalam kobiete ktora podala mi namiary na Pana mieszkajacego w Niemczech i do dzis jestem wdzieczna,mimo ze Pan Marcin nie zajmuje sie tym zawodowo....pomogl mi w 101 %.......wykonal rytual milosny i wszystko wrocilo ......Jestesmy znowu razem od 8 m-cy....Ja,moj maz i syn !!!!!.Zycze wiary w milosc i pozdrawiam. Alicja. Kontakt do Pana Marcina marcin.pop.43@gmail.com

Gość gość 1983
Ja bym tez chciala, by jakis czar zadzialal. Rozstal sie z moim po 4 latach. On nie ma nowej kobiety, a ja za nim b.tesknie i szukam pomocy

Gość gość
Jesteście wszystkie złe,pozbawione uczuć,zapatrzone w siebie egoistki,masakra jak można chcieć kogoś zmuszać do uczucia :( jak można chcieć jakimiś sztuczkami próbować zmieniać czyjeś życie :(

Gość gość1983
Czasem losowi trzeba pomoc.

Taaa, pomóc losowi. Bo to los sprawił, że się rozstaliście, a nie lenistwo jednej albo obu stron, żeby zadbać o związek. Pomijając fakt, że te wszystkie „czary” mają na celu tylko i wyłącznie wyciąganie pieniędzy od durnych klientów, sam pomysł może się zrodzić tylko w umyśle skrajnego egoisty.

Gość Cheif Oduduwa
Mogę rzucić w twoim imieniu zaklęcie dotyczące związku, Twojej sytuacji finansowej, przyszłych wydarzeń lub cokolwiek jest dla ciebie ważne. Mam moc i używam mocy. Mogę zmienić bieg twojego przeznaczenia. Skontaktuj się ze mną, a rzucę na ciebie zaklęcie. Powiedz mi, czego chcesz, a ja przejdę do mojej pracy. Czy to ktoś lub coś, co chcesz mieć? Czy chcesz bogactwa, szczęścia, czy partnera E.T.C. +918 147 834 968. Email: cheifoduduwa@hotmail.com Cheif Oduduwa https://cheifoduduwa.wixsite.com/spell