Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlin78

Czary na odzyskanie uczuć ukochanego

Polecane posty

Gość Cheif Oduduwa
Mogę rzucić w twoim imieniu zaklęcie dotyczące związku, Twojej sytuacji finansowej, przyszłych wydarzeń lub cokolwiek jest dla ciebie ważne. Mam moc i używam mocy. Mogę zmienić bieg twojego przeznaczenia. Skontaktuj się ze mną, a rzucę na ciebie zaklęcie. Powiedz mi, czego chcesz, a ja przejdę do mojej pracy. Czy to ktoś lub coś, co chcesz mieć? Czy chcesz bogactwa, szczęścia, czy partnera E.T.C. +918 147 834 968. Email: cheifoduduwa@hotmail.com Cheif Oduduwa https://cheifoduduwa.wixsite.com/spell

Gość gość
Ja uwierzyłam w moc rytuałów odkąd dane mi było porozmawiać z wróżką Dianą. Dzięki jej poradom chłopak chodzi jak przyklejony do mnie. Namiary znajdziecie na wrozkadiana.pl

Gość Wera

Spróbuj rytuałów miłosnych u Rjady. Miałam ten sam problem i u mnie zadziałały. To jest szeptunka. Zna się tez na ziołach

Gość ...

Jeśli chcesz znaleźć odpowiedź na wszystkie Twoje wątpliwości , chcesz poznać przyczyny problemu i wiedzie  co Cię czeka w przyszłości napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Mrek86

Napisz do szeptuchy Rjada. Podobo ma niesamowitą moc i mądra kobieta jest. 

Gość Agnieszka

Dzień dobry wszystkim, Nazywam się Agnieszka Winnie jestem z Polski, chcę podziękować temu wspaniałemu człowiekowi Dr Odii za to, co zrobił w moim życiu ten człowiek jest największym rzucającym zaklęcie, jakiego kiedykolwiek widziałem w moim życiu. Ja i mój mąż rozwiedliśmy się od 7 lat, byłem samotny przez te wszystkie lata i nie mogłem zostać sam, bo lata się liczą i starzeję się każdego błogosławionego dnia, szukam rzucającego zaklęcia od wielu miesięcy, mam spotkali się z różnymi typami rzucającego zaklęcia i wszyscy chcieli pieniędzy, a oni nie mogli mi pomóc, naprawdę padłem ofiarą tych fałszywych ludzi online, ale wciąż nigdy się nie poddałem, szukałem dobrego rzucającego zaklęcia, bo wierzę, że mój Bóg poprowadzi do prawdziwego i lepszego rzucającego zaklęcia. Grace zaprowadziła mnie do tego wielkiego i potężnego rzucającego zaklęcia, który pomógł mi przywrócić męża. Chcę podziękować Wszechmogącemu Bogu za przyniesienie tego wspaniałego i prawdziwego rzucającego zaklęcia do mojego życia, odkąd spotkałem tego wielkiego dr Odię, uśmiech i szczęście stało się moim hobby, Dr Odia pomogła mi przywrócić męża po 7 latach rozwodu, to człowiek jest cudowny przyprowadził mojego męża, nie zrobił tylko tego, że dla mnie on również uczynił mnie bogatym w małym interesie, którym handluję od około 6 lat, jestem teraz najszczęśliwszą osobą na ziemi, wierz mu i on może również pomóc rozwiązać twoje. zarezerwuj swój e-mail teraz: odiasolutioncenter@gmail.com, numer telefonu WhatsApp i Viber: +27638836445

Gość Żaneta92

Ja miałam odprawiany rytuał na powrót ukochanego przez Szeptuchę Rjadę. Adam po miesiącu od rytuału do mnie zadzwonił i przeprosił za swoje zachowanie i powiedział, że chce być ze mną na zawsze. Na wrzesień  za rok mamy już wynajętą salę więc ja mogę Rjadę polecić i jej skutecznosć.

Gość Ewa

Mam sprawdzonego rytualiste. Nazywa się Dagom. Napisz do niego.