Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja4578

Najlepszy weterynarz w Toruniu?

Polecane posty

Gość NinaGaga
Bardzo polecam http://www.chiron.net.pl/ jak dla mnie to najlepsza lecznica weterynaryjna w Toruniu. Nie zliczę ile razy zjawiałam się u nich z nagłym wypadkiem i zawsze mieli dla mnie czas i najważniejsze byli w 100% skuteczni i nie zdzierają cenowo pieniędzy z ludzi

Gość Damian Czapla
Z doktorem Krawczykiem miałem do czynienia 8 lat temu. Uratował pieska którego trzech poprzednich weterynarzy chciało od razu uśpić. Pomimo tego że przyjechałem wtedy około 23, nie miał najmniejszego problemu żeby pomimo zmęczenia zostać do rana i ratować pieska. Niestety w dniu dzisiejszym(28,05,18r.)zawiodłem się na nim całkowicie. Nasz trzy letni kotek bardzo mocno się czymś zatruł. Od godziny 9:30 rano byłem z nim u weterynarza. Niestety powiedział on że jeśli wyniki się nie poprawią to niestety będzie trzeba uśpić kotka żeby się nie męczył. W tym momencie pomyślałem sobie że nie ma takiej opcji żeby uśpić naszego kotka i stwierdziłem że nikt inny jak Dr. Krawczyk nam nie da rady pomóc. jak powiedziałem tak pełni nadziei pojechaliśmy do gabinetu. Czekaliśmy około 30 minut zanim pacjent który był w gabinecie wyszedł i można było podejść do niego z kotkiem który dosłownie przelewał mi się przez ręce. Jednak tym razem usłyszałem od niego że nie ma takiej opcji. Że jest 12 godzin w pracy i że nie poświęci nam paru minut na uratowanie naszego dziecka. Ogólnie zawsze każdemu polecałem jego gabinet tak w tym momencie odradzam. Wielki pan doktor który ma przerost formy nad treścią. Na pewno nigdy już nikomu nie polecę jego gabinetu. Stał się osobą z jakich kiedyś się śmiał oraz stwierdzał że nie warto z takimi ludźmi się zadawać. Jeżeli doktor przedstawia się jako lekarz z powołania to nie odmawia pomocy cierpiącemu zwierzęciu bo ma jeszcze do obcięcia pazurki dziesięciu królikom.

Gość Honorius
Do tej pory nie miałem zastrzeżeń do weterynarzy przy Kościuszki w Toruniu. Jednak po sterylce kotki zmieniłem zdanie. Zero profesjonalizmu. Nastawienie tylko na masę i kasę. Zdecydowanie nie polecam.

Gość Julia

Ja z kujawsko-pomorskiego to mogę Ci polecić Panią Natalię Tomaszewską z Rypina. Pełen profesjonalizm!

Gość Kubasia

Ile ludzi, tyle opinii :) Warto mieć na uwadze, że zawód lekarza weterynarii jest niezwykle ciężki i wymaga często podejmowania trudnych decyzji. Poza tym nie zapominajmy, ze do jego obowiązkow nalezy leczenie zwierzat domowych, hodowlanych, egzotycznych czy kontrola zywnosci pochodzacej od zwierzat.