Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawa ;p

co teraz robia wasze malenstwa?

Polecane posty

moje wlasnie kopalo sobie w brzuszku choc to bardzo wczesnie,a obok mnie lezy wtulony bobas mojej kuzynki polozyl sobie raczki na piersiach wtulil sie we mnie i slodko spi ma roczek i 3 miesiace.jak patrze na tego szkraba to juz tak bardzo chcialabym miec swoje na tym swiecie :) bardzo kocham dzieci a cudowne uczucie widziec jak akie malenstwo sie rozwija i usmiecha mmm a ja jeszzcze musze poczekac na swoje :( pozdrawiam :)

Gość o kurka wodnaa
Mój właśnie się bawi z tatą ... o już idzie :D i mówi "oć mamusia do pokoiku oć oć "

Gość qwer
teraz przyszlam do dou po spacerze z crka ktora [przewrocila sie na rowerze i powiedziala k u r w... m a c:( ma 3 lata

Gość moje potworki
wywaliły wszystkie możliwe zabawki i się w nich zakopują. Jak za godzinę zarządzę sprzątanie to będzie bunt że oni są zbyt mali i mama musi im pomóc (3 i 2 lata)

o kurka wdna-a ile twoj szkrab ma latek ? no milo uslyszec swoje malenstwo a moj maz teraz polozyl sie obok nas i slucha jak jego dzidzius kopie i spiewa z nikosiem do brzuszka a ja sie smieje jak nikos dotyka :) (nikos to syn mojej kuzynki kochany szkrab)

Gość a moj synuś
śpi:)

Gość o kurka wodnaa
ma dwa latka . A Ty rozkoszuj się stanem błogosławionym bo to chyba najcudowniejszy stan w życiu kobiety ( jeśli przebiega prawidłowo) Ja bym czasami chciała ,tego mojego łobuza ,schować z powrotem do brzuszka ;)

ojj wszystkie wiemy ze nasze skarby choc nie raz rozrabiaja i sa nie dowytrzymania o za nic bysmy nie pozwoli ich skrzywdzic moje malenstwo choc jeszcze sie nie narodzilo to juz wiem ze to bedzie oczko w glowie tatusia i moje :)

tak to cudowny czas ale wiem ze jka sie narodzi nasz bobas to bedize jeszcze lepiejchoc teraz to maz kolo mnie biega robi wszystko a ja moge odpoczywac hmm zyc nie umierac ;)

Gość o kurka wodnaa
no , nasze "oczko" właśnie ujeżdża tatusia :D

Gość bawi sie zyletką

Gość nfjhfjnjfhkdfn
autorko a czy Ty nie pisałaś,że jesteś w 12tc i już ruchy czujesz?

Gość angel wiesz co
to niemozliwe zebys w 12 tc ruchy czula;/

Gość nimesilka
i w ogóle infantylna jesteś :-/ cukierkowo że aż można sie pożygać