Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klwakkk

jak wam się podobają obrączki?

Polecane posty

Gość ndnuedwi
Tak wszystko co inne jest beee 20 tys byś nie dała bo jie masz j***ć polska głupotę i biedę

Gość esteeeeeee
beznadziejne te obraczki !!!! klasyka zawsze bedzie piekna - ponadczasowa - uniwersalna :D i wcale nie znaczy, ze klasyczne obraczki musza byc tansze od takiego badziewia. nasze mimo, ze klasyczne, za lepsza probe zlota bialego wiecej zaplacilismy.. :P sa piekne, jednokolorowe, a nie jakies pstrokate - jak dla sroki. a ze facet takie wybral to juz swidczy o jego guscie.. czy dobrze, nie mi tu oceniac. jednak co klasyka to klasyka - nie tylko obraczki, ale np. w modzie :) klasyka gora !!! badziewia ala z odpustu kanalami :P !!!!!! hahahahaha

Te obrączko nie sa takie złe- mają swój specyficzny urok. Ja źle bym się w takiej czuła,lae muszę przyznać,że ładna jest. Skoro tobie się podoba to najważniejsze, ja wybieram "bezpieczną" klasykę . Zastanawia mnie jednak jak twój orzyszły mąż będzie się czuł a takiej obrączce, jest w końcu taka kobieca

Takie sobie szczerze mówiąc. Nie podobają mi się zaokrąglone brzegi. Inna sprawa że zobaczysz jakie ten diamencik jest niewygodny, ciągle się przekręca.

Gość angela_k30
kwakkk ale ten świat jest mały... my też u tego Pana zamawialiśmy obrączki :) odbieramy za kilka dni :) Nasze są coś na styl dw 11 lub 13, tylko bez brylancików. Szczerze to twoje niezbyt mi się podobają, nie lubię takich nacięć i brylantów w obrączce, ale każdy ma swój gust :)

Gość angela_k30
miało być Klwakkk

zależy co kto lubi - nie wiem czy nie lepsze są jednokolorowe - samo białe złoto, albo samo złoto - a bo do designu to jak dla mnie powinny być jak najbardziej klasyczne - i grube!!! to zdecydowanie bo widzę co się dzieje z obrączkami moich rodziców po 35 latach małżeństwa :)

Gość ja ciagle szukam
dla nas wymarzonych obrączek ;) Rowniez jestem za klasyką ;) Chcialabym cos podobnego do tych na zdjęciu, tylko bez żadnych brylancikow : http://republika.pl/blog_dt_3991453/5314940/tr/obraczki.jpg Obrączka ma być obrączką i nie wie co tandetnego może być w klasycznej złotej obrączce. Klasyka z zasady nie może być tandetna :)

Gość rodzynek ;)
a mysmy z misiaczkiem wiesz po tym jak napisalas misiaczek i slitasne juz wiedzialam na jakim poziomie beda te obraczki bez komentarza To juz autorce naleza sie holdy sie jej nie odwalilo tak ja wam

Gość rodzynek ;)
ja ciagle szukam przepiekna klasyka :) dobrze ze napisalas iz bez brylancikow bo jak obejrzalam zdjecie to mialam wrazenie ze lypie na mnie jednooka ryba ;)

Gość a mysmy z misiaczkiem
rodzynek dajze spokoj:D moja wypowiedz byla ironiczna, taki zart na czesc autorki, jej obraczek i obrazania klasycznych wzorow:P Osobiscie jak najbardziej jestem za tradycyjnymi obraczkami a moj facet za zadne skarby nie dalby sobie jakiejs ozdobnej obraczki wlozyc bo jak twierdzi to juz nie obraczka a pierscionek:P Ciesze sie wiec ze nie ma zapedow na zniewiescialego pseudo faceta:D Najlepsze jednak jest to ze takie dziwadla jak podalam w linku ktos musi wybierac:D

Gość rodzynek ;)
a mysmy z misiaczkiem Ojej jaka ulga :) naprawde jak je zobaczylam to pomyslalam ze te obraczki wpadly do jakiejs maszyny zostaly pobcinane pikereszowane i pozostaly z nich tylko falbanki masakra jakas :)

mój mąż też chciał bardzo prosty wzór;-) jak to facet. Mamy prawie identyczne jak dw 12 tylko białe złoto minimalnie wystaje.

Gość cnzxlknn
Żal mi was dziewczyny wasz poziom jest naprawdę niski. Każdy ma prawo wybrać co mu się podoba a wam gówno do tego o gustach się nie dyskutuje tobie podobają się tradycyjne obrączki autorce nie i ma do tego prawo. A ja współczuję waszym mężom, że maja tak ograniczone żony

ja wspolczuje zonom mezow, ktorzy daja sobie takie pierscionki na palec zalozyc:P Dzis nosi pierscionek a jutro na solarium sie wybierze:D

Gość czerśnia123abcd
Chwastów narwać, a paluchy drutem obwiązać!

Gość cnzxlknn
A skąd ty to możesz wiedzieć może sama masz takiego doświadczenia ze swoimi mężulkiem i tu się wyżywasz. Nie oceniaj innych bo sama byś nie chciała być pewnie tak oceniana. A ja mogę Ci powiedzieć , że jesteś biedną kobietą ze wsi dlatego masz zwykłe złote obrączki bo Cię nie stać na inne ciekawe czy Ci miło teraz.

a gdzies tam mam co ty o mnie myslisz:D znam swoje zycie wiem na co mnie stac i gdzie mieszkam:P Nie musze nic nikomu udowadniac. Moje zdanie jest takie ze te obraczki dla mnie tandeta, kolejny wymysl by ze slubu i malzenstwa robic ozdobna szopke. A to ze kogos swoim zdaniem urazilam? Bez przesady

Gość cnzxlknn
Autorka pewnie też ma gdzieś takie komentarze i dlatego wolałaby pewnie abyś tu nie pisała skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia

a czemu mam nie pisac? wyrazilam swoje zdaniea po to chyba zalozyla ten temat.

Gość cnzxlknn
założyła temat po to żebyś oceniła obrączki czyli napisała czy podobają się czy nie a nie żebyś obrażała jej męża. Zresztą nie chce mi się tłumaczyć tępej osóbce zasad kultury bo i tak n ie zrozumiesz

Gość gg23
dw50 jest o.k.ja mam podobną.nie wybrałabym z kamieniem,bo obrączaka musi być ponadczasowa,modna nawet za 50 lat...a różnie z takimi brylancikami jest...przede wszystkim klasyka- ona zawsze jest w modzie...

Gość gg23
dw64 jeszcze mi się podoba,zresztą gdybym miała obrączkę z kamieniem- cały czas sprawdzałabym czy nie odpadł...np przy zmywaniu...eeeenie jest to niepraktyczne...no,chyba że będziesz ją nosiła tylko na tzw.wielkie wyjścia ,a nie codziennie...

Gość paluszek mały
Ja uważam ze moda sie na tyle czesto zmienia, ze nalzy wybierac jak najprostsze obraczki, bo nosi sie je cale zycie.

Gość ghbkib
ja osobiście nie lubię diamencików ale jeśli tobie sie podobają to ok kup takie ty w końcu będziesz to nosić i tobie mają się podobać. Ja swoje mam łączone białe z żółty złotem.

Gość taka zołza
Ja też nie lubię przesady, chciałabym mieć obrączki proste i klasyczne, ale z drugiej strony skoro nie noszę pierścionków (poza zaręczynowym-bardzo prostym) to te 3 diamenciki dodają uroku. Zaręczynowy trafiłby wtedy na lewą rękę

Gość klwakk
moje drogie Panie .!!Czasami mam wrażenie ,że to kafe nie jest po to aby ludzie sobie doradzali wyrażali opinie itp.tylko po to zeby komuś doje**ć.Jak ktos kupi zbyt drogie obraczki czy suknie to sie wysmiewacie ,ze wieśniacka, ze pewnie na pokaz itp.najwięcej dyskusji było na temat brylantów...bo co?? kogoś stac to żal wam dupe ściska?słuchajcie pytałam o opinie na temat obrączek a nie prosiłam o obrażanie mojego przyszłego męża!! i jednocześnie mnie(pusta autorka tego postu)Puste to jesteście wy ,które piszecie obraźliwe teksty i to jeszcze nie na temat.Jeżeli macie gówno do powiedzenia to nie wypowiadajcie się!!Ja nie mam nic do osób które napisały "nie podobają mi się wole kalsykę" itp.(spoko każdy ma swój gust i ja to szanuje dlatego chciałam opinie na temat moich obrączek) Panny załóżcie sobie temat np.zatytułowany"jak ubliżyć komuś kto ma inny gust "i tam się obrażajcie wyzywajcie swoich facetów i siebie nawzajem .

Gość dorosła a ma mleczaki
mnie się nie podonają obrączki z rowkami,kamieniami,falbankami d;latego wybrałam klasyczne-według niektórych tandetne :) tak macie racje jestem bazarową tandeciarą ! klasyczne obrączki z pewnością są tandetne bo lata lata nosiły je po ślubie nasze babki,prabnabki. tak samo tzw. mała czarna też jest tandetna-bo jest ponadczasowa i nadaje się prakltycznire na każdą okazjęn odpowiednio uzupełniana dodatkami.