Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwis

Brak okresu

Polecane posty

Gość Malwis

Witam,czy ktos moze mi doradzic? otoz jestem ponad 3 mce po porodzie i od kwietnia nie dostalam miesiaczki.Mialam ja w marcu przez tydzien i na poczatku kwietnia 2 dni od tamtej pory cisza.Robilam test ciazowy pare dni temu i wynik byl negatywny,co sie dzieje?

Gość Malwis
halo,czy ktos moze mi pomoc??

A to tak po ciąży od razu się dostaje okresu? Ja młoda jestem, mało wiem, ale słyszałam, że okres się pojawia w kilka ładnych miesięcy po porodzie... Zawsze możesz gina zapytać :)

Aaa. Sry, nie doczytałam. Już miałaś okres po porodzie :P Ale i tak sądzę, że hormony po ciąży wariują i trudno oczekiwać od razu regularnego cyklu...

Hej Ja w obu ciazach dostalam zaraz po okresie pologu, masakra :p Ale u mnie bylo tak ze mialam krwawienia czesto. Ale wiesz masz rozregulowane teraz wiec moze sie zdarzyc przerwa taka. Ale najlepiej zapytac ginekologa :)

Gość Malwis
Dziekuje za odpowiedzi:) chyba tak bedzie najlepiej jak zapytam lekarza,mialam tez ostatnio sporo stresow wiec moze i tez dlatego:)

Gość Malwis
niestety nie:/ moj maly zaczal tracic na wadze,moje mleko bylo nie pelnowartosciowe

nie pytam dlatego zeby Ci robic wyrzuty, tylko wiem ze jesli matka karmi piersia nie ma miesiaczki..... ja karmilam, i mialam dosyc dlugo plamienia po porodzie, myslalam ze to miesiaczka, ale pozniej to zaniklo gratulacje dzidziusia!!

Gość Malwis
Dziekuje bardzo:)no tez slyszalam,ze matki karmiace piersia nie maja okresu,moze to jak pisalam wyzej wynik stresu