Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja123

Opisy na GG etc

Polecane posty

Hej ;) może już jest taki temat, ale ja chcę założyć własny. Piszcie tu dziewczyny lub chłopki jakieś fajne opisy lub coś takiego ;] ja mam do zaproponowania: -bez Ciebie zycie nie ma sensu, a teraz tak żyje bo muszę. - moje szlugi, moja kawa, mój zawał. - urwane zdanie z niedosłysznym kocham -nie wiem czy wystarczy jedno dobre słowo, by odrodzić się i żyć na nowo. - dzisiaj chcę wymazać Cię z pamięci, Choć wszystkiego nie da się odkręcić... - już nie płaczę, po co łzy na takiego skurwiela jak TY - wyłączyłam komputer, zrobiłam herbatę. Wyłączyłam telefon. Muszę normalnie żyć. -daj mi bucha , flaszkę tequili i pięć minut . opowiem ci o swoim życiu. napiszcie co o tym myślicie i dodajcie coś swojego ;*

Gość wtsrętny hałabała
Ile masz lat?

Gość wtsrętny hałabała
za niezwykle dziecinne. Kretyńskie te opisy.

a co sądzisz o czymś takim: Obrałam mandarynkę, poobrywałam jej części, poukładałam przed sobą i zastanawiam się czy byłabym w stanie złożyć ją tak, jak wyglądała przed chwilą. Kawałek do kawałka. Coś jak trudniejszy poziom puzzli. Nie... Nawet jeśli bym się uparła, mandarynka nie byłaby już taka jak przedtem. W dodatku wciąż by się rozpadała, a ja nie mogę trzymać jej 24h na dobę w swych dłoniach. Tak doszłam do wniosku, że tego związku nie ma po co ratować... lub Siedząc na parapecie, przy zgaszonym świetle, z kubkiem gorącej herbaty,który wręcz parzy mnie w dłonie, patrząc na krople deszczu odbijające się od okna, dochodzę do wniosku, że lubię być sama. Bez kogokolwiek obok. Czasami obecność innej osoby nie pozwala mi na bycie taką, jaka jestem w żadnym momencie. Często udaję, że jest dobrze, byleby uniknąć zwierzeń i pocieszeń. Jednak z drugiej strony dobrze mieć obok kogoś, kto wyciagnie nas z powrotem, gdy wpadniemy za burtę, i dobrze czuć się potrzebnym, by komuś innemu móc zawsze pomóc. Jakby nie patrzeć jest to zamknięte koło. Dla mnie bez wyjścia. Nie potrafię być bardziej w lewo, ani w prawo...

Gość hhhhhhhhhhggggggggggggfd
te dłuższe są jeszcze gorsze bo opis powinien być krótki ładny i powabny a nie ciągnący się jak flaki z olejem takie długie są do kitu, a te twoje to jeszcze jakąś deprechą zalatują

no fakt, z depresją to mają dużo wspólnego, ale pomińmy to. a może; -pocałuj mnie w dupe przez cytrynkę, żeby Ci za słodko nie było.

ok, moje są do dupy, no to może dajcie coś od siebie .? nakierujcie mnie na właściwy tor ;)

Poprzez opis chcesz wyrazic swoj obecny stan ducha czy po prostu chcesz zeby byc trendi i zeby fajnie wygladalo ?:)

Gość cdcdcdccdcdcdcd
o szejkuś;)

o, cdcdcdccdcdcdcd :) Kope lat :) Wiec dlaczego korzystasz z gotowych opisow ?:p

Gość cdcdcdccdcdcdcd
;)

hm, no bo nie lubie opisow typu "oj smutaśno" albo " jestem szczesliwa" wole takie bardziej z jajem, z głebszym sensem.

Gość cdcdcdccdcdcdcd
napisz "nie ustawiam żadnego opisu bo wszystkie moje pomysły skrytykowali na kafeterii" :)

a widzisz..To mozna uzyc na przyklad tekstu z piosenek :) Te opisy ze stronek sa bardzo przereklamowane powiem Ci. Zreszta... rob jak chcesz, ja chcialem tylko podzielic sie swoim tokiem wybierania opisu :)

Gość NianiaNiunia
Mnie opisy wkurzaja - to tak, jakby ludzie chcieli sie wyrazic, a nie mogli, albo chca byc kurewsko oryginalni, a wyszla kupa. Ja sama rzadko kiedy daje opis, zazwyczaj to jest cos w rodzaju "bede o 18".