Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina1

Czy sa osoby które mają do schudnięcia 50-60 kg?

Polecane posty

Gość malwina1

Witam stworzyłam ten temat bo zastanawiam się czt są takie osoby jak ja które mają do zrzucenia sporo kilogramów? powiem szczerze wydaje mi się ze tylko ja jestem taka wielka mam 165 centymetrów a waga szkoda gadać ale wzięłam sie za siebie i właśnie zaczęłam 4 tydzień diety warzywno-owocowej ,zeszło 10.7 kg wiem ze to niedużo ale zawsze jakiś początek mam cel do 3 urodzin mojego synka chce schudnąć do 99 kilogramów ale na pewno zdrowo bez tych diet cud mam nadzieje ze się uda czyli mam do zrzutu 17.4 kg morze się uda obliczyłam ze mam nato 33 dni może się uda a jak nie to trudno poczekam i na pewno dopnę tego. mam nadzieje ze ktoś sie odezwie potrzebuje wsparcia ale i ja to wsparcie i dobre słowo będe dawać sory ze sie rozpisałam

Gość m.b.c.
Witaj malwino. Tez mam sporo do zrzucenia - ok.25 kg - 30 kg. Jestem podobnego wzrostu (troche nizsza -164 cm) i przypuszczalnie starsza od Ciebie. Planuje od 1 czerwca przejsc na diete warzywno-owocowa E.Dabrowskiej. Mozemy wspolnie sie wspierac

Gość m.b.c.
Mam pytanie - czy scisle stosowalas diete E.Dabrowskiej warzywno-owocowa czy mialas jakies odstepstwa? 10 kg to i tak niezly wynik. Rozumiem ze je zrzucilas w ciagu 3 tygodni, bowiem dopiero zaczynasz 4 tydzien...( tak jak piszesz)

Gość malwina1
m.b.c ciesze się ze jesteś :) a dieta Dąbrowskiej jest super naprawdę poprawia się i zdrowie i samopoczucie

Gość mamusia 5
ja tez chce zrzucic okolo 30 kg,waze 116 i mam 179wzrost jestem od tyg na diecie i jest 2kg mniej :)

Gość malwina1
ściśle przestrzegam nawet używam tej polecanej soli szarej a kiedy było mi naprawdę źle to pozwalałam sobie na łyżeczkę miodu kroiłam jabuszka na cienkie plasterki i maczałam niby w dipie miodowym mi to pomagało przetrwać chwile zwątpienia.Waga umnie narazie stoi bo wydaje mi sie ze zamarło jem bo teraz muszę wciskać w siebie jedzonko 3 pomidory i 2 ogórki kwaszone mi w zupełności starczają

Gość malwina1
buahahahahahhahahahahahahaha bujaj się taki/taka zgryźliwy/zgryźliwa jesteś bo pewnie takie cudo jak ty ktoś w trąbę zrobił właśnie z taką tłustą larwą a wiesz w nosie cie mam a ze jako tłusta larwa mam duży to nawet taki jełop jak ty się zmieści olewajmy głupie komentarze piszą je ludzie o niskiej samoocenie których bawi obrażanie innych normalnych ludzi mamusia 5 super spadek wagi gratuluje

Gość niach
tak,siedzac przed kompem na pewno schudniesz

Gość malwina1
łał jaki nieprzeciętnie inteligentne stwierdzenie że przy kompie sie nie schudnie wiesz co ja też to wiem

Gość Nie wiem jaki nick
Dołączę! Ja ważę 122,123,121..roznie..Juz wariuję..Wazylam w grudniu 140.Schudłam 20kg i? I nie wiem..Waga się waha od kilku miesiecy:( Pierwszy raz tu piszę,także zaraz wymyślę jakiś nick i dopiszę stópkę.Chcę do świąt Bożego Narodzenia zrzucic 20kg.

Hej:) a więc napiszę kilka słów: Mam 174 cm wzrostu.Roztyłam się juz przed ciążą a po ciaży jeszcze bardziej.Obżarstwo i nic więcej! Nie mam czym się usprawiedliwić:-o Chciałabym ważyc 65-70kg. Jezeli tu jestescie dziewczeta to odezwijscie sie:)

Gość malwina1
Fajnie ze jesteście dziewczynki ja dietę warzywno owocową zaczęłam bo chciałam nabrać dobrych nawyków i przyznam opłaciło się nie jem od 18 niesłodze a poza tym od czegoś trzeba zacząć mi bardzo spodobały sie dziewczyny na forum miłe zawsze pomogą w razie jakiś problemów porostu potem przejdę już na zdrowe odżywianie wydaje mi sie ze po wstępie będzie lepiej. Ja od 2 tygodnia brałam hormony na utrzymanie ciąży i tyłam po nich błyskawicznie inne leki nie pomagały to wybrałam balast kg. a nie martwić się o dzidziusia to dla mnie było i jest najważniejsze.karmiłam 2 lata miałam nadzieje ze może schudnę ale od wyjścia z porodówki waga ani drgnęła i potem troszkę olałam przyzwyczaiłam sie ze teraz jestem big mamuśką Ale teraz mam powód by schudnąć chce być taka jak kiedyś i to osiągnę może i potrwa to długo ale na pewno się uda. chodzę na basen codziennie 1 h pływania i czuje sie lepiej jak odciążę stawy siłownia sory ze się rozpisałam pozdrowionka

Ja ciąze tez mialam zagrozoną,ale mi wybrano szpital.Przytylam 40kg tez przez brak ruchu,ale i przez to,ze straaaaasznie duzo jadlam.Po ciazy przytylam jakies 10kg i dopiero zaczynam zrzucac...Przed ciaza juz zaczynalam tyc z lenistwa i wygody..jedzenie na wynos,tj pizza,gyros,hamburgery..

Gość odchudzaczka weteranka
jo jo przede wszystkim ogromnie ci gratuluję :D dokonałas cudu! czytałam sobie twoją historię i myślę odezwę się bo mam podobnie...tzn przed ciążą ważyłam jakies 70kg w ciąży przytyłam ok 30kg :(:(O no ale byłam zaraz po diecie więc wygłodzona jak pies a że ciąża to se myslę ze jem bo jeść się chce i tym sposobem obżerałam się całe 9 miesiecy:( syn ma 3 lata a ja w tym czasie kilka razy chudłam i na nowo tyłam 😭 3 razy schudłam po 17 kg i że tak powiem gówno z tego :( ost w marcu zrzuciłam na diecie Dukana 9 kg i w półtora miesiaca mam je na nowo :(:(😠😠 dla mnie to jest masakra co trochę schudnę to od nowa się obżeram i tyje....już nie wiem co mam zrobić ze sobą... ważę jakieś 100kg i od 3 dni znowu jestem na diecie.....chciałabym zrzucić 25 kg, marzę o tym żeby schudnąc i co najważniejsze potem sie nie obżerać i to utrzymać!!!! nawet te 10kg mniej już bym była szczęsliwa :D:D:D pozdrawiam i sorki że tyle wam tu naklepałam ;);)

ja dopuki karmiłam byłam na diecie matek karmiących czyli wszystko super zdrowe a jak odstawiłam malucha to odrazu wypiłam litr coca-coli na raz nic mi tak dobrze nigdy nie smakowało i pożerałam kebaby ale po jakimś czasie sie uspokoiłam poszłam do endokrynologa a pan doktor powiedział badzie pani juz taka zawsze pomyślałam sobie ja ci pokaże i to dało mi do myślenia ale nie zmotywowało jakoś bardzo tylko urodziny Gabryśka dla niego jestem w stanie zrobić wszystko jo jo jesteś moja idolką podziwiam i trzymam kciuki to ja malwina1

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

Gość malwina1
witajcie dziewczynki ja jakoś niemoge nic zjeść przez cały dzień jadłam sałatke z 3 tartych marchewek i 2 jabłek wiem ze to troszkę za mało ale ... wcisnę jeszcze troszkę kapusty kwaszonej do 18 powinnam coś jeszcze zjeść