Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

najgorszy okres w moim zyciu

Polecane posty

Gość bajabongo24
A wczoraj tez chcialam dlugo sie kochac a on za szybko doszedl (hehe).. Ale mnie to mimo wszystko rozsmieszylo On: (robi przerwe) nic nie rób, nic nie rób, slyszysz.... o qwa - spuscilem sie i foch na samego siebie;)

mnie to nie bawi bo sie porzadnie nie kochałam ponad 2 tygodnie i mnie to frustruje wiecznie ktos w domu,albo czasu nie ma, albo chuj wie co jeszce

Gość lyuigh
ale nie moge ciegle innych zameczac swoimi problemami... a nas jednak zamęczasz:D

Gość lyuigh
zaraz zasne

Gość bajabongo24
Tez sie nie kochalam porzadnie od jakis 2 tygodni mimo ze warunki jak najbardzije byly.. I kto ma gorzej;p

Gość lyuigh
no nie wiem po smierci chyba...jebnął bym sie spac ale znowu wieczorem nie będe mógł zasnąc zasne o 1 rano nie będzie mi sie chciało wstawać wróce z tyry i znowu bdzie mi sie chciało spac i tak w chuj do zajebania

Gość lyuigh
oj oprzestancie pierdolic ja sie pozadnie nie kochałem 24 lata a i warunki mam i okazje tez były

Gość lyuigh
tylko świntuszyłem

Szczera - analityka wcale zła nie jest, tylko trzeba się gdzieś przypiąć :) Moja przyjaciółka robi podyplomowo, i pracuje w diagnostyce prywatnie - i wyobraź sobie że ma wyższe stanowisko niż babeczki które tam iks lat pracują, bo ma mgr... Tak więc pisz, pisz :) A co do faceta - zakończ to, jeśli Cię nie satysfakcjonuje... Nie ma sensu życia tracić, a tym bardziej jak jest niezdecydowany - nie ma czegoś takiego. Jak się nie może zdecydować, to znaczy że nic nie chce i nic nie będzie - bo przecież zakochanie i miłość to poryw serca, a nie decyzja - bo nie da się zdecydować czy się kogoś pokocha :) Uwierz mi na słowo że to bycie w nieszczęśliwym związku Cię dołuje i ciągnie w dół - sama tak miałam zeszłego roku, więc mogę coś o tym powiedzieć :) A co do tego że szybko doszedł - no jak się nie kochaliście 2 tygodnie to widać był naładowany i nabuzowany, bo długo tego nie robił, a dodatkowo pewnie sam sobie też nie ;)

Gość Esmerka
Głowa do góry! Nie może być ciągle źle.. zawsze sobie to powtarzam w ciężkich chwilach. Musisz przeczekać to co najgorsze, jeśli nie umiesz bądź nie jesteś w stanie czegoś zmienić to po prostu zostaw tak jak jest. Lepsze w końcu do Ciebie przyjdzie;)

Gość mllllllll
Taaa cos o tym wiem. Najpierw zaczelo sie psuc w moim zwiazku, potem ukradli mi telefon, za jakis czas portfel ze sporą iloscia gotowki, rozszedlem sie z miloscią mojego zycia, a i pracy znalezc nie moge od pol roku ...

Gość samaa maamaa
Ja teraz przezywam najgorszy okres w moim zyciu.Powinnam byc szxzesliwa bo mam cudna corcie ale co z tego ze nie mam z kim tej radosci dzielic.Samotnie wychowuje corke.Nie pracuje obecnie.Utrzymuje sie z zasilku i alimentow.Policzylam ile kasy zostaje mi po wszystkim oplatach w czerwcu.Cos ok.180zł.Jest coraz gorzej.

Gość cudo
2 lata bez seksu to normalne ?