Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anemiczka

anemia

Polecane posty

Gość anemiczka

hej od jakiegos czasu mam problem z anemia wiem ze najlepiej pozbyc sie jej sokiem z burakow problem w tym ze nienawidze burakow czym najlepiej je zastapic?

pietruszka. bycza krew (wino). czerwone mięso. i łykaj zelazo. najlepiej Hemofer. ja wygrałam w ten sposób z anemią. A moja Hemoglobina wynosiła 7.5 :) teraz mam 13.8 (norma jest 12.5 chyba o ile dobrze pamietam

Gość PURPLE-RAIN
JA CZYTAŁAM ZE REWELACYJNIE PODNOSI POZIOM ŻELAZA SOK Z POKRZYW,NA ALLEGRO MOZNA TAKI M.IN.KUPIC,SAMA BYM KUPIŁA ALE PRZY KASIE NIE JESTEM BO SIE AKURAT SPŁUKAŁAM TOTALNIE,ALE JESTEM ZE WSI I MAM NIEDALEKO DOMU PEŁNO POKRZYW I MOZE COS SAMA POKOMBINUJĘ,POZDRO

Gość PURPLE-RAIN
WIDZE ZA TERAZ AKURAT NIE MA GO NA ALLEGRO...ALE TAKI SOK Z POKRZYW JEST PONOC NAJLEPSZY NA ZWIEKSZENIE POZIOMU ŻELAZA

Gość zle popatrzyłaś
Zle popatrzyłas

Gość zle popatrzyłaś
jest na allegro,rowniez go goraco polecam

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

Gość ...CCC
Polecam też sok z cytryny.Jednoczesnie oczyszcz organizm z toksyn.

Gość ...CCC
przepraszam z pokrzywy

Gość Andrzejek 18
polecam lekture dla anemiczek: "Nasza Szkapa"

Gość tiaaa rybka
Wyszłam z ciezkiej anemii. Sok z buraków????_ owszem ale świeżych. Co dzień kubek śmietany kremowki plus jablka albo wit.c. Sok z pokrzywy jest oki. Kwas foliowy. Z hemoferem należy uwazac, bo zbyt duza dawka może powodować skutki uboczne. Uwazaj zwłaszcza z hemoferem forte. Lepiej go nie bierz. I oczywizda - sok z marchwi. Duzo ruchu - bez zmuszania. Spanko. Kogel-mogel z czerwonym winem. I ...powodzenia. Pamietaj o kontakcie z lekarzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrówka.

Gość tiaaa rybka
A, jako ruch polecam aerobik na basenie. debes zajęcia z Bonta fitness. Poniedziałki i środy na basenie szpit. przy 28 czerwca pa.

Gość mikikun
i jeszcze skorupki z jajek terz zawierają żelazo mozna kupic w aptece