Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan pieknych naturalnych kobie

Niskie kobiety noszace szpilki wygladaja przekomicznie

Polecane posty

Nie ma smieszniejszego widoku niz kobieta ktora ma 150-165 i szpilki 10-15 cm.Uwierzcie mi drogie panie ze chociaz na 1 rzut oka wygladacie seksownie, to po dluzszym przyjrzeniu sie mozna pasc ze smniechu. Wygieta sylwetka, krotkie nogi, nienaturalny chod,.Widac widac te wasze krotkie kopytka. Niedawno widzialem piekna, seksowna kobiete w sklepie obuwniczym. Bylem tam z moja siostrapomagac jej wybrac buty. Lubie to robic. Owa kobieta miala cudowne dlugie nogi, sliczne czerwone szpilki. No mialem ochote ja zjesc. Czar prysl gdy zdjela buty aby przymierzyc nowe szpilki z wystawy. Ujrzalem wtedy dziewczyne o krotkich grubawych nogach,caly seksapil ulecial!!! Tak samo jest moje drogie z waszymi push upami. Najpiekniejsze sa kobiety tak powyzej 170 do 175 na obcasie max 6 cm. Sa sliczne naturalne boskie! Najlepiej wygladaja

mozna doznac szoku jak widzisz laske 175, zajebista laske...zdejmuje buty a tu 163....masakra!!!!

moje zdanie jest takie ze ten obcas 10-15 cm to przegiecie czy dla niskich czy wysokich, ale nie zgodze sie ze niskie kobiety w szpilkach wygladaja komicznie, szpilka wydluza noge, a jak ma jeszcze wysokiego faceta to lepiej zeby zakladala buty na szpilkach

Gość bełagam
ale ty takiej nigdy nie będziesz miał ;-P

wydluza noge to pewne ale co sie dzieje gdy laska taka zdejmuje buty? szok

fan pieknych naturalnych kobie Nastepny popapraniec brr

wydluza noge to pewne ale co sie dzieje gdy laska taka zdejmuje buty? szok ale to widac czy kobieta jest niska czy wysoka nawet w szpilach

Gość rodzynek ;)
pozyzej 170 plus obcas?? nie dosc ze kobieta wyglada jak zyrala to jeszcze ten obcas ehhh a gdzie te piekne filigranowe kobiece dziewczyny?? Dzisiaj to faceci za samymi wielkoludami patrza. Ani facet nie weznie na rece kobiety jak to taki wielkolud.

Gość sjnfjeng
To ze ktos wyraza swoje zdanie na jakis temat tzn ze ma kompleks ? :| Male kobietki na szpilkach nie wygladaja tak efektownie jak te wyzsze- zgadzam sie. Dlugie nogi to jednak dlugie nogi ;) No, ale nie kazda z krotkimi nozkami chodzi w sposob wygiety i niezdarny.

Gość niech zgadnę...
jesteś wysoką kobietą która ma kompleks na punkcie wzrostu ;)

nie wydole jeszcze jednej debaty na temat wyzszosci nizszej nad wyzsza lub wyzszej nad nizsza wzrost to jedyna sprawa ktorej nie mozemy w sobie zmienic !!! koniec kropka ave

Gość efmi
Nom muszę sie autorze z Tobą zgodzić. Krótkie nóżki w szpilkach wyglądają komicznie Mam 175 cm wzrostu i nie muszę się martwić bo butami bo moje nogi i w płaskich butach i w obcasach wyglądają super!

Gość bełagam
nie każdy obcas to szpilka!! ja mam grubsze nogi ( grubsze niz bym chciała) i w szpilkach wyglądam jak potwór, ale w bucie z grubszym, solidnym, wysokim i zwężającym się na dole obcasem nogi wyglądają jak nie moje, czyli ładnie ;-)

Jasne, ze wzrost to sprawa ktorej nie mozemy zmienic, ale sa kobiety ktore wola nizszych i wyzszych mezczyzn, i faceci tez wola te wyzsze lub nizsze kobiety, czy cos w tym zlego ? To rzecz gustu Mi rowniez zawsze beda sie podobac dlugie smukle nogi, niz krociutkie ;P

Gość rodzynek ;)
anonimowa302 wiesz nic dziwnego ze tyle rozwodow jak ludzie sa tacy malostkowi i patrza na wzrost zammias na inne odpowiednie wartosci drugiej oosby jako czlowieka Nie ma tu nic do lubienia czy wysokiej czy niskiej osoby

to mnie przeraziliście, ja mam 172 cm wzrostu i noszę 10-12 cm szpilki. Prawdopodobnie jestem totalnym wielkoludem i faceci, którzy się za mną wtedy oglądają myślą, że uciekłam z wybiegu dla żyraf :D

Gość niech zgadnę...
a skąd to wiem? mam 160 i żaden facet na to nie narzekał wręcz przeciwnie powodzenie mam ogromne.. a moje wysokie koleżanki? no juz nie koniecznie w 90 % cięzko im znaleść faceta choc sa urodziwe. nigdy nie chcialabym byc wyzsza bo wiem ,że moj wzrost podoba się facetom. takie wysokie na szpilkach no wybacz ,ale wyglądają jaz zyrafy na szczudłach...i smieszy mnie i irytuje jednocześnie takie dowartościowywanie się ;) czy to raczej prowokacja była? też możliwe. ale znam sie na ludziach i facet by czegos takiego nie napisał oni nie mają takiej mantalności . już nie mówiąc o tym ,że facet ktory siedzi na kafe czyli babskim forum na dziale ,,życie uczuciowe" to musiałaby byc kompletna ciota :D wkurza mnie ta zawiść wysokich naprawdę poczytaj lepiej tu wypowiedzi facetów bo to nie kafeteria ;) http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4896508

Gość DELETE ..>
Zaraz zaraz Czyli że jak ma 170 wz to nie mogę ubrać szpilek 10 /9 cm?

Gość niech zgadnę...
możesz nikt Ci nie zabrania ,ale wtedy jesteś wyższa od większości facetów...

Gość niech zgadnę...
a co do szpilek to ogólnie na każdej osobie takie 10 ,12 cm wyglądają komicznie bo noga w takich szpilach nie zgrabnie wygląda. najlepszy jest obcas max 7 cm. Choc mimo że szarą myszka na pewno nie jestem to nie lubie zbytnio obcasów. zwykle ubieram sie na sportowo adidasy itd ..czasem sandałki z lekkim obasem. o szpilki to tylko na okazję

Gość DELETE ..>
hahaha i co mam się tym przejmować i szukać jakiegoś poniżej 170??? Nie ma teraz już żadnego postawnego przystojnego mezczyzny Same niskie podloty ... jak mnie wkurwia ide sobie a tu jakieś matoły niższe o głowe patrze na nich z gory hahaha

Gość niech zgadnę...
są postawni mężczyźni może wyda sie to dziwne ,ale zwykle wysocy do mnie startują . choć osobiście nie lubię takich powyżej 180 więc takich nie wybieram

Gość rodzynek ;)
ide sobie a tu jakieś matoły niższe o głowe patrze na nich z gory hahaha buhehe naprawde prezentujesz wysoki poziom jak nazywasz faceta matolem bo nie jest wysoki to gratuluje

Rodzynek to jest temat o kobietach noszacych szpilki, wiec po co mialabym mowic o wartosciach czlowieka ? Widze kolejna wrozka forum jestes, zupelnie nie znasz osoby, a na podstawie jednego posta w temacie o szpilkach wiesz kto jaki jest :) Tzn wg ciebie wiesz, tak czy inaczej gratuluje. A mowiac lubi czy nie lubi na podstawie wzrostu mialam na mysli gust, wiec czytaj dokladnie, ale to milo ze za atrakcyjne uwazasz grubiutkie, chudziutkie, niskie i wysokie osoby, ja gustuje w wysokich osobach, chociaz sama jestem sredniego wzrostu.

Gość tylko glupia baba mogla
takie prowo wymyslic, a propos nie liczy sie wzrost tylko proporcje ,a wysoka laska z grubymi nogami nie jest lepsza od niskiej ze zgrabnymi.Dlaczego wszyscy sie podniecają nogami steczki albo herbus? bo maja zgrabne i to jest wlasciwa odpowiedz.Zgrabne matolico.

Gość DELETE ..>
bo pewnie jesteś niski ja rozumiem niski wzrost jest przypisany kobiecie ale co ma prezentować sobą facet który ma 168? 165? Facet ma być wysoki postawny piękny wyższy od kobiety

Gość niech zgadnę...
ostatnio np jak bylam na takim weselu to była jedna bardzo wysoka dziewczyna miała może z 175 i szpilki z 10 cm tak na oko. robiła wrażenie bo była bardzo ladna z buzi, ale tylko jeden facet był jej wzrostu i nikt z nią nie tanczyl poza tym na wesele przyszła sama...

Gość fvgvgbh
dokładnie, mam takie samo zdanie, oczywiście nikomu nie bronię, ale dla mnie to jest takie ' na siłę' dodawanie sobie wzrostu i przedłużanie, a już wogóle te małe karakany ok 160 cm są żałosne jak piszą że małe jest lepsze i te powyżej 170 to kobyły, a same zapierdzielają na co dzień w szpilkach przynajmniej 10-centymetrowych HAHAHAHAHAHA

Gość tp proste
ja mam 160 i proporcjonalnie długie, szczupłe nogi W szpilkach wyglądam super:) Cokolwiek byś tu nie wypisywał :)