Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan pieknych naturalnych kobie

Niskie kobiety noszace szpilki wygladaja przekomicznie

Polecane posty

Gość niech zgadnę...
nie to wyższe ciagle zakładają takie tematy. a dlaczego ? bo są zawistne niestety. a mnie zawisć wkurza jak mało co

Gość DELETE ..>
no właśnie bo teraz same takie karły chodzą ale ty się o nią nie martw jak jest ładna to znajdzie A co z pięknymi wysokimi modelkami?

Gość czasem przygladam sie meskim
uwypukleniom, wygladaj jakze okazale i obiecujaco:) nie dane mi jest do wszytskich dotrzec i wlasnym golym okiem owe wypuklosci ocenic:) ale pewnie to tak jak z tymi szpilkami i biustonoszami puschap

Gość fvgvgbh
oczywiscie chodziło mi o * przedłużanie nóg

''ja rozumiem niski wzrost jest przypisany kobiecie ale co ma prezentować sobą facet który ma 168? 165?'' - Mysle, ze facet tego wzrostu moze prezentowac soba tyle co ten wysoki i postawny tylko, ze w mniejszym wydaniu :P Rowniez uwazam ze wysoki facet wyglada lepiej, ale spotkalam wiele wyjatkow od tej ''reguly'', ale to chyba juz zalezy kto jakimi kryteriami patrzy :) Czasami przy poznaniu osoby ktora nie odpowiada naszym wymogom, jej wady typu niski wzrost przestaja przeszkadzac, nie zwracamy na to uwagi. P.S. Temat byl o kobietach :P

Gość niech zgadnę...
ja też mimo 160 mam zgrabne nogi i dlugie w stosunku do ciała .. nawet parę razy słyszalam ,ze mam dlugie nogi ;)

Gość rodzynek ;)
DELETE ..> idz kobieto lecz sie na mozg potem takie jak ty loduja w pomocy spolecznej bo maz jest taki siaki i owaki ale jak za niego wychodzilam za maz to cieszylam sie ze jest wysoki i naprawde przez to cos soba prezentuje i jest wartosciowy a po 2 jestem kobieta i jeszcze jedno zaraz ja napisze ze dla mnie wysokie kobiety sa bezwartosciowe i nie nalezy im sie miano czlowieka i co przyjemnie ci moze jakis facet np splunie na ciebie bo jestes wysoka i dla niego jestes zerem tez bedzie ci przyjemnie pusta jestes jak szklanka po wypiciu wody

Ja mam 172 i nosze obcasy ok. 10 cm W dupie mam kto i co o mnie mysli. Tak samo mnie nie interesuje jak wygladaja inne kobiety w szpilkach czy bez.

Gość DELETE ..>
160 i długie nogi?? To chyba miałaś piękny sen to nieralne..

Gość sama przyszla zeby blyszczec
ostatnio np jak bylam na takim weselu to była jedna bardzo wysoka dziewczyna miała może z 175 i szpilki z 10 cm tak na oko. robiła wrażenie bo była bardzo ladna z buzi, ale tylko jeden facet był jej wzrostu i nikt z nią nie tanczyl poza tym na wesele przyszła sama... :D

Gość niech zgadnę...
a modelki.. większość tych z wybiegu jest paskudna pooglądajcie sobie zdjęcia... one podobają sie chyba tylko kreatorom mody

Gość niech zgadnę...
no to dlaczego żaden facet nie poprosil jej do tanca ? żeby to głupio nie wyglądało ...

Gość supperbohaterr
i już się schodzą małe, szczekające i wredne :D a piszcie sobie co chcecie, ale jestem facetem i wolę dłuższe nogi, i jeśliby szły 2 dziewczyny - pierwsza 160 na wysokich szpilach, druga 170 również na wysokich szpilakch, to każdy facet obejszy się za tą wyższą a zarazem za dłuższymi nogami :P

Gość rodzynek ;)
DELETE ..> wiesz ja mam kolezake 160 cm a nogi 85 cm takze nie wymardzaj sie jak nie wiesz

Gość DELETE ..>
rodzynie możesz mnie w tyłek pocałować Jak jesteś karzełkiem to zapierdalaj sobie na szczudłach po całym świecie ale wiedz że ten czar pryśnie gdy ściągniesz swój podest i zostaną Ci tylko paluchy z odciskami na pół giry i facet który dostał zawału gdy zobaczył cie bez szpileczek

Gość wxzc
a ja mam 185cm wzrostu i o szpilkach mogę zapomnieć ;(

Gość rodzynek ;)
supperbohaterr a ja np mam w dupie za czym ogladaja sie meskie obslinione samce mam kochajacego meza i reszta facetow dla mnie nie istnieje

Gość niech zgadnę...
wchodzą ,, małe " bo te duże sa wredne i zawistne zakładając takie tematy ;) i sorry ,ale nie wierzę żeby normalny facet tu przesiadywał...rany jakie te baby sa zawistne to jest masakra . w realu też ,ale starają sie zachowywać jakieś pozory mimo ,że czasem potrafia dociać ...

Gość manwi
przekomicznie to wygladaje te z krzywymi nogami niezaleznie od wzrostu. Najważniejsze są proporcje czyli stosunek długości nóg do reszty tuławia. Sam wzrost nie ma tu znaczenia.

superrbohater małe, szczekające i wredne :D:D:D to taka zaleznosc jak widzisz jest:D duze to glupie i nawet szcekac nie potrafi:classic_cool: bo caly mozg ma w tych cm ponizej krocza

Gość ksieznaa_dajanaa
już nie przesadzajcie wredne zwistnice, 170 + niskie szpilki np.5 cm to według was żyrafa? HAHAHAHAHA 1. nigdy chyba nie widziałyście naprawdę wysokiej kobiety 2. pewnie same macie poniżej 160 karły

Gość rodzynek ;)
DELETE ..> tak sie okazuje ze mam meza to po 1 a po 2 jeszcze nie napisalam jakiego jestem wzrotsu wiec zamknij te swoje szcekajaca jadaczke kobieto piszesz o czyms o czym pojecia nie masz byle naszczekac tak jak to bylo co do dziewczyny majacej 160 cm i dlugie nogi nie masz nic madrego do powiedzenia to wymyslasz byle co byle ujadac

Gość niech zgadnę...
poza tym badania udowodnily ,że faceci wolą niższe i gadajcie sobie co chcecie ;) nikt mi nie udowodni że lepiej być wyższym może bym w to uwierzyla gdyby faceci się tak za mna nie oglądali

Gość DELETE ..>
Wiesz ja mam 172 i w szpilach po ulicy nie przejde nie zauważona a moje nogi nie są nadłłuższe i najpiekniejsze

Gość niech zgadnę...
no ja mam 160 i jestem z tego dumna ;) a ile ma wg Ciebie naprawdę wysoka kobieta ? 190? to już jest mega wysoka...

Gość niech zgadnę...
zresztą glupia dyskusja . dopiero w necie widać jakie zawistne sa kobiety na prawdę bo tu sa anonimowe... szkoda gadać

Gość DELETE ..>
To jak wytłumaczysz to dziwne zjawisko zainteresowania się samców kobietą o wzroscie 172 i 10 szpilkach = 182cm??

Gość niech zgadnę...
i nagle wszystkie tu są niesamowicie piękne... jakoś ciężko mi w to uwierzyć

szczerze sie usmialam:D

Gość npisze wulgarnie
To jak wytłumaczysz to dziwne zjawisko zainteresowania się samców kobietą o wzroscie 172 i 10 szpilkach = 182cm?? dlaczego? na stajaca facet siega akurat do