Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan pieknych naturalnych kobie

Niskie kobiety noszace szpilki wygladaja przekomicznie

Polecane posty

Gość alee piepszyycie
poniżej 165 - niski wzrost, 165 - 172 - średni wzrost, powyżej 172 wysoki wzrost, idąc waszym głupim tokiem myślenia to skoro kogoś o wzroscie 172 nazywacie 'tyczką' to w takim razie wszystkie poniżej 165 mozna nazwac kurduplasami...

Gość DELETE ..>
Nikt nie jest idealny rodzynie nawet Ty z twoim intelektualnym bagażem ' Mam dużo niskich koleżanek i je akceptuje Ciebie nie znam ale napewno nie zrobisz ze mnie żyrafy i nie wmówisz mi że 170 + szpilki to żyrafa

Gość rodzynek ;)
DELETE ..> i nie wiem na co mam sie dziwic bo juz pisalam idealow nie ma dla jedneog idealem jest dziewczyna o kobiecych ksztaltach z rudymi wlosami a dla innych filigranowa blondynka z chlopieca sylwetka wiec zbastuj bo tobie sie wydaje ze jestes niewiadomo jakim cudem ale jak popatrzy na ciebie ktos o innym poczuciu piekna bedzie rozczarowny tylko znowu to nie dociera do twojego ciasniutkieog umyslu

Gość supperbohaterr
rodzynku ja myślę, że faceci jako wzrokowcy mają gdzieś to czy proporcjonalnie kobieta ma nogi długie czy krótkie, nie bedą bawić się w wyliczanie jakiś proporcji, patrzą ogólnie czy jej nogi można zaliczyć do długich czy nie, proste? może i dla kobiet są ważne jakieś tam proporcje, ale dla facetów nie, patrzą jak już mówiłem ogólnie

Gość Nie, 170+szpilki to nie zyrafa
165+15cm szpilki to zyrafa 170+takie szpilki = potwor ktory wyglada jak dotkniety gigantyzmem skoro moj kumpel ma 170 cm i w dowodzie "wzrost sredni" to kobieta 170 cm to jakas masakra (pomijajac to ze kumpel to konus, haha)

Gość rodzynek ;)
supperbohaterr ale ja juz pisalam mnie nie interesuja na co patrza faceci niech i sobie patrza nawet na grubosc mojeog nadgarstka albo dlugosc dloni

Gość DELETE ..>
Heheh czyli mam 172 i przegrałam życie hahahhahaha

Gość hjjhjhjhjhgjgjg
Założę się o stówę że ten temat założyła żyrafa 180, która o założeniu szpilek może tylko pomarzyć :D :D :D

mam 178 isc sie juz zabic czy jeszcze poczekac? p.s. zdarza mi sie grzeszyc czyli ubierac szpilki i gorszyc innych moim wygladem... ach wybaczcie

Gość ja jestem taki
kobiety w szpilkach wyglądają bardzo sexy, czy to niskie czy wysokie, stópka wygląda delikatniej, nóżki są optycznie dłuższe, jeśli tylko dziewczyna zgrabna i potrafi chodzić w szpilkach to ok :-)

Gość matyyyldaaa
a ja nie wiem co jest złego w tym że wysoka dziewczyna nosi wysokie szpilki? przecież każdy choćby nawet mało bystry to wie, ze to tylko taki efekt wizualny, a kobieta tak naprawde jest niższa... zwłaszcza jak ma wyższego faceta to już wogóle nie widzę przeciwskazań

Gość dghjkl
dziwicie sie ze kobiety nosza szpilki 10-centymetrowe... , ale prawda jest taka ze NIE MA LADNYCH SZPILEK na nizszym obcasie:P

wg mojego doswiadczenia ładne buciki na obcasie mozna znalezc od 6 -7 cm... bo taki niby obcasik 4 cm wyglada kaczkowato :) oczywisscie chodzi mi o typowe czułenka, szpilki - łotewer

Gość ja jestem taki
są i ładne na niższym obcasie, wystarczy już 5 cm, zwłaszcza sandałki z odkrytą stópką są super :-)

Gość ja jestem taki
no i w sumie jak się tak nachodzicie w tych szpilkach długo to potem bolą was stópki i dajecie nam facetom je do wymasowania a to bardzo fajne zajęcie ;-) uwielbiam takie zadbane ślicznej kobiecie masować :-)

Gość nie pewna
Ja mam 173 cm i moj facet ma 176 cm i szczerze moiwac zaloze c zasem wyzsze szpilki ale jestem wtedy wyzsza od niego a, ale mi to nie przeszkadza. Choc mogla bym byc nizsza z 3 cm albo on wyzszy ale kocham go i mi to zycia nie rujnuje he:p Nigdy sie nie martwilam swoim wzrostem i szczerze mowiac mysle ze elpeij byc wysokim niz kurduplem 155cm:P A najlepszy wzrosty mysle dla kobiety tak 165-170:)

Gość nie pewna
Tak jak dla faceta mysle idealny wzrost to tak od 180 do 188 he:p

ja mam 160, jestem szczuplutka, jak ubiorę szpilki to jestem jeszcze bardziej seksi niż zwykle. faceci na mnie lecą. Mój ukochany uwielbia to że jestem malutka, mój znajomy mi powiedział, że załuje że nie ma takiej drobniutkiej dziewczyny bo mógł by ją wyobracać w łózku na wszystkie strony i normalnie zrobił by jej takie kuku że hej, a z taką kobyłą w wyrze to za wiele nie zdziała. ;p

Gość nie pewna
Kobyla hehe ja niewiem po co takim jadem pluc? Kazdy ma wzrostu ile ma i kazdy lubi kobiety o innym wzroscie , ale po co sie obrazac nawzajem? Moj facet np lubi wysokie kobiety mimo ze sam ma 176 cm wzrostu powiedzial ze gdyby mial dziewczyne 155-160 cm to sie czul by sie jak z dzieckiem:p

aha i nie mam chłopięcej sylwetki , mam idealną sylwetkę osy ;) szpilki 9cm.

Gość Małe jest piekne
Mi się podobają małe dziewczynki:) a na nóżkach niech sobie noszą co chcą... Może dlatego, że sam nie jestem wysoki (180)

Gość rzeczniczka spraw sercowych
maxinee ciekawe);) A co to znaczy, że taką malutką to można "wyobraca" w łóżko:P:D? przykłady proszę..;)

Gość aż żal mi się was czyta eh
żal mi tych niskich... tylko jadem plujecie. I po co to? Mam 174 cm wzrostu, chodzę zarówno w butach na obcasach i tych płaskich. W każdych wyglądam bardzo dobrze. Jestem szczupła. Nie wyglądam jak zadna kobyła:o litości, serio jesteście takie pojebane, czy tylko udajecie?:) A że faceci w Polsce są coraz niżsi... no niestety... Jakoś w innych krajach wysoka dziewczyna nie wzbudza aż takich emocji jak w Polsce. Wręcz przeciwnie, tam wręcz wszyscy komplementują mój wzrost, moje zgrabne długie nogi itp. Zero porównan do kobył, żyraf... serio, macie jakieś kompleksy, leczcie się ;] pozdrawiam

Gość nie pewna
He super wiedziec ze masz sylwetke osy( chwali sie glupia jka by ja ktos pytal jaka ma:P)

Gość do idiotek
DELETE..:> Ja pierdole dziewczyno dowartosciowywujesz sie poprzez to forum ?Tak masz pieknie , smukle , cudowne ciało . Ja pierdole nie wierze w to co czytam . Faceci sa rozni i wolą rozne dziewczyny. Niektorzy lubia malutkie a niektórzy wysokie. Nie ma co popadac w samozachwyt.

A według mnie niska drobna kobietka w szpilkach wygląda seksowniej od wysokiej w szpilkach, nawet jeśli wysoka też chudziutka :) Popatrzcie na Kyle albo na Aguilerę, sam sexappeal! Ja sama mam 170, więc wzrost średni - a szpilki noszę tak czy siak :)

Gość Co niektórzy są
tutaj śmieszni.Przecież liczy się całokształt.Nie widziałam,żeby mężczyźni oglądali się na ulicy tylko za wysokimi lub tylko za niskimi kobietami.A propos z moich spostrzeżeń wynika,że zarówno niska jak i wysoka kobieta ale ze zgrabnymi(!) nogami zwraca uwagę panów.

Gość
ja mam 160 cm i chce sie z tego powodu powiesic

Gość zakompleksiona wysoka baba
bo takie zazdrośnice są babami, a nie kobietami założyła temat, a cała głupota się zleciała,by się kłócić.