Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKT TAK BY NIE CHCIAL

MOJA PRYJACIOLKA JEST CHYBA NIENORMALNA

Polecane posty

Gość NIKT TAK BY NIE CHCIAL

Ma faceta psychola.Nigdzie nie moze wychodzic,bo robi jej awanture, u mnie na kawie byla dwa lata temu.Nie wychodzi na imprezy, pozrywala wszystkie znajomosci z dawnymi przyjaciolkami.Nasi wspolni znajomi pytaja czy ona w ogole zyje,bo nie widzieli jej juz ponad dwa lata.Ona go kocha,mieszka z nim,stala sie kura domową,pranie,sprzątanie,prasowanie,gotowanie,on zawsze sniadanie przed praca ma gotowe, do pracy posilek tez mu robi, a i tak robi jej wiecznie awantury.Ma ją za lenia,za nieroba,a dziewczyna jest takim Dobrym Aniolem,ze az placze po nocach jak mysle co ona przezywa.Nie moze isc normalnie na solarium czy do fryzjera,bo robi jej awantury o to,ze pewnie sie bzyka po katach.On nawet jej mowi,ze bzyka sie pewnie u niego w domu, gdy on jest w pracy.Kiedys zrobil jej awanture,ze za szybko ugotowala ziemniaki,bo on nie lubi odgrzewanych w mikrofali,ugotowala ziemniaki normalnie jak zawsze o stałej porze, 20 minut przed jego powrotem z pracy, przyszedl 5 minut pozniej niz zawsze i zrobil jej awanture,a biedna skad miala wiedziec.Zal mi jej tak strasznie, gdy opowiada mi to wszystko tak strasznie mi jej szkoda.Mowie jej ciagle zeby dala sobie spokoj,zeby uciekla od tego tyrana, pana i władcy.Pobil ja kilka razy o tym wiem.Mamie powiedziala,ze wypila drinka jak brala antybiotyk i spadla ze schodow/ Szturcha i bije ja po twarzy, gdy jakis tylko facet sie za nia obejrzy lub spojrzy.Powiedzial ze sie jej wstydzi,bo pewnie kazdy facet ja zna.Ona jest tak grzeczna kobieta, jest mloda, piekna, zgrabna. Mogla by miec super fajnego faceta. Nie wiem jak jej naprawde przemowic do rozsadku. Jak mozna kogos takiego kochac( Jak?Przez niego jest cala zakompleksiona, a zawsze byla pewna siebie kobietą.Nie wiem po co to opisuje,moze dlatego ze jestem bezsilna,ze nie potrafie jej pomoc,choc tak sie staram.Ona przezywa pieklo.

Gość anooo
Skoro się z nią nie możesz widywać żeby przemówić jej do rozsądku, to może pisz jej maile, tak sukcesywnie, może w końcu sie przełamie, może dziwny to sposób, ale lepiej tak spróbować niż wcale.

Gość bo jest zwyczajnie słaba
wiesz...jak to czytam widzę siebie przed oczami, dzisiaj bez emocji podchodze do takich tematów, byłam w identycznym związku, psychiczne i fizyczne znęcanie się w imie miłości, bzdura nie ma takiego czegość, jest uzalezniona, a może to nie przyjaciółka tylko ty? tez pisałam na kafeterii,szukałam rad,pomocy,dopóki nie zostałam tak pobita że nie mogłam póć do pracy kilka dni, i...zgwałcił mnie po pijaku,no...wziął jak szmatę bez pytania, sięgnęłam dna aby się z tego otrząsnąć,było bardzo ciężko,kochałam,płakałam,ale powiedziałam sobie dość! do odejścia trzeba dorosnąć jesli ktoś szuka wyjścia to znaczy że zaczyna dorastać do decyzji ale...to jeszcze długa i trudna droga

Gość bo jest zwyczajnie słaba
acha jeszce jedno, skoro każda koleżanka jest zła (tez tak miałam),zero kontaktów z kimkolwiek to pisanie maili czy smsów też niec nie da, on to sprawdzi a ona oberwie podwójnie że robi z niego psychola, oni tacy juz są,ten sam schemat u każdego, nic nie pomoże tylko ucieczka, jedno jest pewne,nie powinna byc w tym sama,potrzebny jest jej ktos kto podciągnie jej poczucie wartości,to pomaga,

Gość blalllabbablaa
ja miałam takiego samego chłopaka i to psychologa własnie !!! tylko, że ja uległa nie jestem i kłótnie były na maxa. potem sobie znalazł jakąś koleżankę z pracy do seksu. chyba ci z psychologii coś mają z główką nie tak.