Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-art-t

Wystrój wnętrz

Polecane posty

Oprócz dodatków dużo robi „baza” – ładna ściana, podłoga itd. U nas rządzi klinkier i dekoracje są robione pod niego, bo wygląda sam w sobie interesująco. Nasz wybór padł na Wienerberger (w Klinkierbud).

W internecie jest wiele miejsc, gdzie możemy bez problemu znaleść np. fajne zdjecia. Tu z własnego doświadczenia mogę polecić wizytę na stronie domzcegly.pl. Mnóstwo fajnych inspiracji, które można wykorzystać w swoich wnętrzach

Fakt w sieci jest wszystko, trzeba tylko poświęcić trochę czasu i poszukać. Ja w ten sposób trafiłam do superwnetrze.pl, gdzie nie tylko znalazłam mnóstwo inspiracji ale od dawna robie u nich bardzo udane zakupy. Dziś nawet do nich zerknęłam i może komuś przyda się informacja, że mają całkiem sporo różnych promocji. Tak się składa, że wiekszość jest to wyposażenie kuchni w tym chlebaki, kosze na śmieci, szklanki termiczne i jak dobrze pamiętam to chyba też i deski do krojenia. Ja w każdym razie parę rzeczy kupiłam.

podobają mi się wnętrza w stylu minimalistycznym dlatego zastanawiam się na użyciem betonu architektonicznego słyszałem jednak że trzeba taki beton zabezpieczyć najlepiej preparatem Dynasil