Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chaberek:)

niebieski lakier do paznokci- opinie

Polecane posty

Gość chaberek:)

Co sadzicie o niebieskiem lakierze do paznokci? ( taki posredni niebieski ani błękit ani granat) i jak podoba Wam sie kolor fuksji? dziekuje za odpowiedzi

ja sobie taki kupilam - wymalowalam - bylo lato wiec kolorek na miejscu znajomy zobaczyl i stwierdzil ze taki niebieski na rekach to jak z burdelu (?) , nieelegancki i okropny.... i jakos mam urazi juz nim nie maluje... a w sumie mi sie podobal :)

Gość anuuuuuuuuuulka
Uwielbiam niebieski kolor i mam nim pomalowane paznokcie. uwazam ze fajny kolorek do jeansow albo sportowej odziezy. Widziałam anwet dziewczyne co wbiurze miala takie paznokcie mi sie to osobiscie podobalo. aha! paznokcie musza byc krotkie bo inaczej bedzie to tandetnie wygladalo

Gość anuuuuuuuuuulka
Uwielbiam niebieski kolor i mam nim pomalowane paznokcie. uwazam ze fajny kolorek do jeansow albo sportowej odziezy. Widziałam anwet dziewczyne co wbiurze miala takie paznokcie mi sie to osobiscie podobalo. aha! paznokcie musza byc krotkie bo inaczej bedzie to tandetnie wygladalo

Gość gość
Ja kupuję swoje lakiery do paznokci w Negozio.pl, ponieważ jest tam duży wybór kolorów / odcieni lakierów do paznokci Essie. Są to bardzo trwałe lakiery i bardzo fajne kolory. Dodatkowo lakiery Essie nie niszcza plytki zewnetrznej paznokcia