Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraaaaaaaaaaa

Czy nauczyciel moze zgubic kartkowke ??

Polecane posty

Gość masakraaaaaaaaaaa

Jestem zagrozona z chemi i po oddaniu tej kartkowi ktora zgubila wlasnie baba od chemi wyszlabym na prosta. Ale dzsiaj przychodzac do klasy oznajmiala ze je zgubila;/ chemi do konca roku zostały mi dwie;/ czy takie cos moze sie zdarzyc ;/?

Gość hie hie hie hie hie
no, czy może się zdarzyć - sama widzisz - może. Ale nie powinno! Babka musi Wam teraz ten test powtórzyć. Sama dała dupy to teraz niech się nagnie i da szansę.

Gość ja powiem tak ....
pewnie że może się zdarzyć każdemu w końcu nauczyciel to też człowiek ale nauczycielka powinna teraz iść Wam na rękę i dać szansę poprawy i powtórzyć dokładne taką samą kartkówkę...w końcu w tej sytuacji to ona ponosi winę a nie klasa

Gość lussos
moze sie to zdażyć,ale nie powinno. Będziesz chyba musiała raz jeszcze pisać ,albo ustnie odpowiadać :/

Jak ja chodziłam do szkoły to facet od biologi zrobił nam sprawdzian, z którego miała być najważniejsza ocena.Wszyscy się przyłożyli a on po kilku tyg stwierdził, że miał zacząć poprawiać ale wciąż nie może ich zlokalizować :o nie zlokalizował do dziś :D

napewno nie bedzie miał takie włosy jakie bede chciała a tobie nic do tego

Gość masakraaaaaaaaaaa
ale ona te kartkowki oddaje od lutego.. i ciagle mowila ze nie sprawdzila , ze odda za tydzien i tak w kolko az przyszla dzis i powiedziala ze zgubiła.. no jak tak mozna;/

Gość terefereee
może.. bo człowiek... ale nie powinien a tak poza tym to trzeba było uczyć sie przez cały rok, a nie uzależniać ocenę na koniec roku od jednej kartkówki:)

Gość masakraaaaaaaaaaa
spoko tylko my mamy 1 ocebe z tej chemi a tamta ocena jest druga wiec wiesz ;)

ee tam mój bratanek też miał długo długie włoski wszyscy go za dziewczynkę brali :D

Gość masakraaaaaaaaaaa
mi tez sie strasznie podoba i nie sluchaj nikogo ;)

Gość jeszcze do abraji czy abrai
przepraszam - nie wiem jak odmienić! :-) Jesteś podobna do mojej koleżanki, twój mąż - do jej męża, a synek - do ich synka! Szok! Ale już cię lubię! :-D

dzieki za komplementasy i fajnie ze mnie lubisz hehe a moze to ja jestem ta kolezanka hehe