Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocotomiałobyć

zostawił mnie w poczekalni :(

Polecane posty

Gość nocotomiałobyć

dziś miałam wizytę u lekarza mój mąż mnie zawiózł po czym powiedział ze musi na chwile podjechać do domu sprawdzić coś w kompie więc mówie ok tylko wracaj szybko bo strasznie się denerwuje... minęło 2 godziny wyszłam po wizycie ze szpitala dotarłam do przystanku a ten dzwoni i mówi gdzie jesteś bo zeszło mi się u kolegi... zrobiło mi się przykro nawet nie zapytał jak się czuje itd.. odwiózł mnie pod dom i pojechał. czy wasi mężowie też tak robią?

Gość a.........
a co ci jest? awanture by miał i do konca dnia foch

Gość nocotomiałobyć
miałam wyciągany drut z palca po złamaniu i wiem ze to tylko palec ale bałam się po tym jak próbowali mi go nastawiać i się nie udało mam uraz :/ potrzebowałam wsparcia psychicznego.

Gość nocotomiałobyć
kiepsko to mało powiedziane on w ogóle nie uważa że zrobił coś nie tak.Ba on się wściekł że robię foch :) no już ręce opadają

Gość kolejna smieszna idiotkaee
WIDZIALY GALY CO BRALY hahahaa

Gość nocotomiałobyć
ta jasne a ty może prześwietlasz wszystkich na wylot jednym spojrzeniem :P

Gość nocotomiałobyć
wkórzył mnie nie miłosiernie chyba odejdę od niego, poszukam sobie takiego który będzie przymnie cały czas, a może on był u kochanki bo powiedział że jedzie do domu a potem mówi o koledze. O Boże on mnie zdradza i nieinteresuje go mój palec.

Gość nocotomiałobyć
nie wiem co mam robic :( przeswietlilam juz jego poczte, gg, telfon, nk... nic nie znalazlam ale na pewno dobrze sie kryje z ta zdrada

Gość Mała Tekla
@kolejna smieszna idiotkaee Człowieku, ogarnij się z takimi komentarzami. Tu ludzie piszą, którzy oczekują pomocy, a nie docinek, które ich rozstrajają niepotrzebnie. :/ Co do problemu, takie przykrości w małżeństwach się zdarzają, a ich natężenie jest też zależne od osoby, którą one dotykają. Jedna kobieta przejmie się tym, inna czymś innym. Myślę, że on nie zrobił tego ze złośliwości, a raczej ocenił całą sytuację swoimi oczami. Uznał problem za mało ważny(bo gdyby go to spotkało to by się nie przejął, czy ktoś jest obok, czy nie) i postępował tak, jak ON uważał za słuszne. Staraj się mu wcześniej wyjaśniać (na spokojnie), jakie masz potrzeby i co jest dla Ciebie ważne. Powiedz, kiedy oczekujesz wsparcia, a kiedy wytchnienia. Mężczyznom bardzooo ciężko zrozumieć kobietę, nawet po 30 latach bycia razem. NIE DOSTOSOWUJ SIĘ ZE WSZYSTKIM DO NIEGO i mów otwarcie co Cię boli. Bez łez, krzyku i obrażania się, a po MĘSKU. Wtedy zrozumie. :)

Gość kolejna smieszna idiotkaee
ALE JAKI ONA MA PROBLEM??? NAGLE DOZNAŁA OLSNIENIA ZE MEZUL MA JA W DUPIE???? A CZY POWIEDZIALA SLUCHAJ POCZEKAJ NA MNIE???? BRAK KOMUNIKACJI= STRZELANIE FOCHAMI Z BYLE GOWNA

Gość henia z krzemienia
facet musi mieć swoje sprawy a ty chyba przewrażliwiona jesteś :) ale o paluszek powinien zapytać koniecznie :)

Gość nocotomiałobyć
co mam mu powiedzieć że jak nie zajmie się mną to go zostawie

Ja napisałam, że wielkość problemu jest również istotna od osoby, którą on spotyka. Ciebie rozwali śmierć matki, a komuś ulży... Podejrzewam, że incydent był bolesny, ale nie jako incydent. Bo kryło się za nim pośrednio co innego, sytuację taką traktuje się symbolicznie. Nie boli zajście, a fakt, że mąż zapomniał i się nie przejął. Podupada wtedy własna wartość, bo kobieta chce być dla faceta zawsze na pierwszym miejscu- w sprawach ważnych i błahych. Tu nie była. A o tym, że miał w dupie, nie ma co rozmawiać, bo nie miał. Po prostu nie zrozumiał... Mówisz o braku porozumienia? I co z tego? To coś naturalnego jest... Towarzyszy nam od zawsze i nie opuści nigdy.

Gość nocotomiałobyć
ale to nie pierwszy raz mnie tak potraktował kiedyś miałam ból głowy i dostałam okresu poprosiłam by z szedł do sklepu jak poszedł nie było go 1,5 godziny

Gość nocotomiałobyć
przeciez ja mu robi wszystko na co ma ochotę

halo! zostawic kogos bo nie poczekał bo nie zwraca uwagi-smiech na sali,trzeba porozmawiac a nie od razu czarne scenariusze pisac,i co to znaczy znajde sobie kogos kto bedzie przy mnie zawsze? życie to nie bajka nikt nie chce byc ubezwłasnowolniony,no prosze cie zabierasz mu tlen i sie dziwisz ze ucieka ze nie jest kolorowo,spojrz na siebie a nie tylko go krytykujesz moze to nie w nim tkwi problem

Gość henia z krzemienia
widać to typ wędrowniczka zagada się gdzieś i tyle chyba widziałaś wcześniej co brałaś i jaki jest to teraz niema co kwękać a najlepsze są jasne i precyzyjne komunikaty :)

o straszne dostałas okres i sie zle czułas....a on powinien w podskokach do tego sklepu pojsc i z jezykiem na wierzchu przyleciec i cie po glowie glaskac,kurcze przejrzyj na oczy,dramatyzujesz!!!

Dokładnie. Zrozum, że to nie jest złośliwość i zaniedbanie. On taki jest i już. :) Trzeba się wzajemnie dostosować. Zdenerwowałaś się, wiadomo. Tylko nie wyrażaj myśli ekstremalnie, a podziel je najpierw przez 5, by stały się umiarkowane.

Gość nocotomiałobyć
ALE JAKI ONA MA PROBLEM??? NAGLE DOZNAŁA OLSNIENIA ZE MEZUL MA JA W DUPIE???? A CZY POWIEDZIALA SLUCHAJ POCZEKAJ NA MNIE???? BRAK KOMUNIKACJI = STRZELANIE FOCHAMI Z BYLE GOWNA jak brak komunikacji czy ty czytasz co ktoś pisze czy tylko obrazki oglądasz? MALA TEKLA mój mąż jak ma katar to trzeba biegać koło niego :) ja wiem że on tego nie zrobił ze złośliwości, tylko że gdybym potrzebowała kierowcy to bym taxi wzięła a ja chciałam wsparcia psychicznego i wyraznie mu o tym mówiłam jeszcze jak jechaliśmy :( myślałam że po to ze mną jedzie by mnie wesprzeć i jak powiedział jadę tylko na chwilę to będzie to chwila :(

co to znaczy trzeba skakac? inaczej ty skaczesz sama napisałas ze robisz wszystko to co chce-zozpiesciłas to masz,taka prawda i czemu potrzebujesz wsparcia psychicznego?nie kazdy facet sprawdza sie w roli psychologa i terapeuty:)

jak sie mna nie zajmie to go zostawie,plytkie mega jak dla mnie i niedojrzałe!!!!a ile ty masz lat zeby sie toba zajmował?i co przez to rozumiesz?

Gość nocotomiałobyć
no tak rozpieściłam ale teraz przy najbliższej okazji pokaże mu że ja też mam swoje sprawy i nie jestem psychologiem na jago problemy :P

o prosze budzisz sie do zycia,i nic po zlosci w koncu ostatecznie chcesz zeby bylo dobrze,wiec zajmij sie soba daj odpoczac emocjom a ukaza sie inne wyjscia proste drogi i znaki drogowskazy:)

Gość nocotomiałobyć
ja mu codzienie robie obiadki śniadania i kolacje a on raz jak kiedyś go poprosiłam bo miałam krwotok z nosa że by przyniusł wody to powiedział że do kuchni mam 6 kroków jak żyć z takim typkiem

Gość nocotomiałobyć
skurwysyn

Gość nocotomiałobyć
podszywaczom dziękujemy

To już jest mściwość, a ona nie prowadzi do niczego dobrego. Zapomnij o tym i pamiętaj zawsze, że faceci są wybitnie kiepscy w zgadywaniu naszych myśli i oczekiwań. Nie potrafią zrozumieć kobiet, tak jak i my wielu rzeczy nie rozumiemy. Rozmawiajcie spokojnie, a odpuście sobie kłótnie, a już tym bardziej dawanie nauczek, bo się zniszczycie. Następnym razem powiedz: "zrobiło mi się przykro, bo potrzebowałam opieki, ale wierzę, że następnym razem postąpisz inaczej" i koniec. Prosty i krótki przekaz. :)