Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrafeli

mój mąz nie ma libido...i dopiero 24 lata help!

Polecane posty

Gość barrafeli

hej! jestem mężatka od ponad dwóch lat. moj mąż jest bardo atrakcyjny, ja niby też (mamy dopiero 22 i 24 lata). niestety on jak twierdzi nie lubi sexu, wogóle go to nie kręci, i od zawsze tak było. Uda mi się wyciągnąć go maxymalnie na 1 - 2 razy w miesiącu. do tego jest tak beznadziejny w łóżku że mi się też odechciewa. pewnie by było wszystko ok gdybym była wcześniej niedoświadczona, ale z moim byłym miałam świetny sex kilka razy dziennie a tu taka lipa...ehh..szkoda gadać. chyba mu kupie viagre, bo już próbowałam wszystkiego żeby go zachęcic, np chodze goła, wypinam się , robie mu loda,i szybko nadziewam a on mówi...że nie ma ochoty. bardzo go kocham więc zdrada nie wchodzi w grę. wiem że on mnie tez nie zdradza, nie pytajcie skąd. wiem ze mu sie podobam ale dla niego najważniejsze jest wnętrze. a przecież qur..chciała bym sie kochac z własnym mężem a wygląda na to ze do końca zycia będe miała taką abstynęcję..;( Help! bo już nie wiem co robić ;(

Gość kolinfarel
No to po cholere dala sie zaobraczkowac? Myslala, ze po slubie nastapi nagla odmiana? Z hormonami wszystko w porzadku? Jest owlosiony na ciele, ma niski glos? Tak czy inaczej trzebaby zbadac. Jestes pewna, ze nie jest gejem? Pytanie zupelnie serio, nawet nie wiesz po ilu latach mozna sie takiego czegos dowiedziec. Ewentualnie moze miec jakas blokade psychiczna. Tak czy inaczej miec chetna 22 letnia zone i nadziewac ja 2 razy w miesiacu to nie jest normalne, probuj mi pomoc, a jak nie da rady to rozwod, albo boki.

Gość kolinfarel
Probuj MU pomoc mialo byc, mi tez by sie przydala pomoc, ale w druga strone - od rana nie moge sie skupic na pracy, tylko seks mi w glowie, a poszcze od weekendu :P

Gość fdgdfgdfg
potnij sie

Gość kjfgaSDFGHJKL
mam takiego chłopaka. nasz seks to dno. nie wiem, co ci poradzić.

Gość zamień się ze mną
mój też jest atrakcyjny ale w przeciwieństwie do Twojego uwielbia seks a ja nie :-p

Gość barrafeli
Kolinfarel ja i tak bym się dała zaobrączkować bo aż taki najważniejszy to sex nie jest, no ale ważny. z hormonami bardzo w porządku, bardzo owłosiony, bardzo niski głos, tak niski że aż strach ;) i nie gej bo ogląda sie za innymi..niestety. dzięki wszystkim za odpowiedzi, taki tego plus że wiem że z takim libidem nie ma szans żeby mnie zdradził a teraz papa ide kupić na allegro wibrator :D

barafelli... to byly najbardziej udane posty dzisiejszego dnia :) dzieki :) usmaialam sie do lez!!

Gość duurnoto
libido ma każdy. KAŻDY. Tak samo jak temperaturę. Jeden ma niskie ma niskie, drugi wysokie, ale każdy jakieś ma OŚLE

Gość ....HAHAHA

Gość dr. Evil
"a teraz papa ide kupić na allegro wibrator " nooo... i to jest rozwiązanie! :D do tego filozofa od stwierdzenia: "libido ma każdy. KAŻDY." a jeśli ma zerowe (czyt. nie ma wcale ochoty na seks) to co? ma zerowe libido, ale jakieś ma, tak? to nie fizyka - tego się nie mierzy! geniusz, po prostu geniusz...

Gość duurnoto
Mój maż nie ma temperatury.:D Żadnej. Obrońco ucieśnionych. Libido może być zerowe, ale to nadal jest LIBIDO. Szkoda mnie na to gówniane forum. Jutro w gimnazjum nie ma zajęć?

Gość dr. Evil
jak będą z fizyki to polecam je twojej uwadze jeszcze raz - w czym się mierzy takie psychopochodne "wielkości" jak libido? a libido - wzorem temperatury - może być ujemne? oświeć nas, łaskawco - prosimy!

Gość barrafeli
heh...ja nie wiem co takie łajzy jak durnoto na forum robią. to tak samo jak się kłócić o stwierdzenie "nie ma dzisiaj pogody" bo przecież pogoda zawsze jest na każdym obszarze geograficznym, a ze czasem pada się mówi, że właśnie pogody nie ma. filozofie ;p

Gość barrafeli
no a do tego wszystkiego jestem nimfomanką do tego stopnia że z byłym bzykałam się wszędzie, w każdej mozliwej pozycji, nic tylko sex i szybko cos zjeść i dalej ugibugi 10 razy dziennie, aż do "jego" oporu, ja mogłam dalej :D szkoda że te czasy już nie powrócą....

To po co wychodziłas za niego za mąż? Skoro wiedziałaś jaki ma temperament i jaki jest w łózku?

Gość takija3
Moze dlatego tak się dzieje że chłop się czuje za mało doświadczony (pisałas że z poprzednim miałaś nieziemski seks). Pokokietuj go trochę. Moja zonka ostatnio kupiła wypasiony elegancki i sekswony gorsecik (taki z kokardami itp..) bardzo seksi w nim wyglądała.. wierz mi że jak mnie nim zaskoczyła to od razu mi libido podskoczyło :).. Może zrób cos podobnego dla niego? Kup coś seksi, wystrzałowego (ale nie wulgarnego) i wieczorkiem, przy odpowiendim nastroju (muzyckza, przycmione swiatla) wyjdz tak do niego.. i go pokokietuj.. jak to nic nie da, to moze warto udać się do seksuologa? może miec podloze psychologiczne.

Gość takija3
albo gość jest poprostu leniem :)

może twój mąż jest tylko z wyglądu facetem może go seks poprostu nie kręci znaczy impotent wtedy nic nie wskórasz poszukaj sobie do barabara

Gość keller
Posłuchaj rady od Petrol. Ona wie co mówi, bo ma ten sam problem w domu i dlatego tutaj przesiaduje non-stop tarmosząc sobie bobra i marząc o ostry dymanku.

Gość www.odlotek.pl
moze jest gejem a moze poprostu przestałaś go pociągać...

Gość barrafeli
oj faktycznie leniem jest...i do tego bardziej podniecają go gry komputerowe ode mnie . jak gra to mogę sobie chodzić w tym gorsecie, kokietować, prosić, błagać, płakać, żebyśmy to wreszcie zrobili....ale to na nic ;( on twierdzi że musi się nastawić psychicznie przygotować, chyba zacznę pisać petycje ze zdjęciem o wyznaczenie daty na sex... dramat...;(

Gość barrafeli
mówiłam kiedyś ginekologowi, że boli mnie i piecze podczas...tak jak mówiłam podczas gdy już to robimy odlotów żadnych nie ma ;/ czyli nie dość że żadko to jeszcze beznadziejnie ;( a gin mi na to " że stosunek stosunkowi nie równy" . wiecie jak to jest, z jedną osobą sie zgracie w łóżku z drugą ni chu.. na szczęście charakterami się zgraliśmy. tylko przykro mi że tak będzie już zawsze... bo jak mówilam żadna zdrada nie wchodzi w grę.. nie wiem czy jest sens próbować..czy to jest tak że jak się z kimś nie zgrasz to już koniec? i nic z tego??;(

Gość barrafeli
i do tego on też dziwi że mi się nie podoba, bo jego byłe ( a było ich dużo) miały orgazmy..cokolwiek ale było widać że im się podoba...a ja nic tylko kamienna twarz.. on ma tak samo, mojemu byłemu się mega podobało..ahhh;) a on po cichutku dochodzi, aż tak mu się nie podoba, że jak najszybciej chce skończyć ehh...mówi że sie za młodu wyszalal...ale już? ma przeciez dopiero 24 lata...a zachowuje się jakby miał 40 plus impotencja w gratisie...

Gość doc. Je-Bur
poradzić to Ci nie poradzę ale chciałbym mieć żonkę z takim libido... ja od 2 mcy nie dupczyłem bo moja albo zmęczona, albo w pracy na noc, albo chora albo po prostu spać jej się chce, acha - albo to kure%two okres ma i tak w kółko... a ja już po prostu na to leje... jak mi się jakaś dupa chętna trafi i akurat będę miał gumki to ją zapne, a co - 1z się żyje...

Gość sdfvsdbsdbsdfb
barrafeli - byliście u lekarza? Jakie badania miał robione? jakie hormony mial badane i jakie były wyniki? mam identyczny problem - nie mam ochoty na seks. Byłem u lekarza i mam problem. Obecnie czekam na diagnostyke, będe miał robione kolejne badania a potem prawdopodobnie będe miał podawane hormony. I wierz mi moja TŻ może na głowie stawać a mi jak sie nie chce tego robić to nic nie poradzę. Po prostu - wada taka.

hehe keller bobra ty ty masz ja ma co innego to się nazywa ciipa

Gość O-
Cipa to ty jesteś i do tego głupia :-(

Gość dr. Evil
no cóż - czytałem niedawno o badaniach, które udowodniły, że granie w gry komp. bardziej podnosi facetom adrenalinę niż kopulacja z partnerką nawet tym, którzy się zarzekali, że seks sprawia im większą frajdę - fizjologii się nie oszuka