Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrafeli

mój mąz nie ma libido...i dopiero 24 lata help!

Polecane posty

Gość dr. Evil
"i też tym, że mu mówiłam jak bardzo mi się z nim nie podoba a jak fajnie było z moim byłym" fatalny błąd - zagrywka poniżej pasa najgorsze co można zrobić w nowym związku to robić przytyki porównując do poprzedniego (dotyczy obu płci)

Gość barrafeli
no ale wiesz Evil...w kłótni to było albo w desperacji... nie no na bank mnie kocha no bo po cholere byłby ślub i dzwoni co chwile i mówi że kocha i kocha. no właśnie on mówi że nie potrzebuje sexu tak bardzo jak ja, czyli ja bym chciała min 2 razy w tygodniu a on kilka razy w roku...

Gość dr. Evil
dlatego uważam, że warto pracować nad związkiem, bo nie wygląda to aż tak tragicznie (widać, że przypadkowo się nie chajtnęliście i nie najgorzej wam ze sobą) i jeszcze jedno - naprawdę trzeba zważać na słowa bo rany przez nie zadane potrafią siedzieć w człowieku latami

Gość barrafeli
wow evil dzieki, mówisz jak mój mąż, czyli wreszcie ktoś inteligentny na tej erotycznej kafeteri ;)

Gość jaime Alguersuari
heheh widac ze ni potrzebujesz dyskusju tylko kogos kto ci bedzie slodzil jaki to fajny masz zwiazek ... no coz ktos wczesniej ci napisal ze slabo z ta miloscia , poza tym jakas naiwna jestes , ale skoro mowi ze kocha to pewnie kochaa;) hehehe nie przejmuj sie zaraz dr Evill cos napisze ku pokrzepieniu serc i bedziesz mogla przeczytac to co chcesz uslyszec a nie to co ludzie uwazaja zyj dalej w "krainie BEDE" :)

sam chciałbyś mieć taki związek ćwoku ;p miłej niedzieli przed kompem i marszczenia freda na forum!

Gość jaime Alguersuari
rzeczywiscie marze o zwiazku z seksem 3 razy w roku ... p.s konczymy z zona obiad i za chwile Ona mi "pomarszczy freda" a moze wymysli cos innego , licze na Jej kreatywnosc ... pozdrawiam

pewnie też marszczy twoim kolegom hehe udanej rodzinnej niedzieli ze schabowym i rosołem aha i z "na dobre i na złe" i idz się lecz jak masz komplexy, i musisz dopierd** innim żeby osiągnąć równowagę

Gość do barrafeli
wez zostaw ta bryłe lodu i chodz ze mną zaszalejesz. zrobie ci minetke tak dlugo az sobie dojdziesz raz i drugi a potem bede Cie posuwać do samego końca, az dojdziesz po raz trzeci a ja zaleje Cie w srodku gorącym nasieniem a potem znowu powtorka,tyle razy ile bedziesz chciała. Pozdro Arek Kmiecik PL

hehe dzieki Areczku, bardzo miło z twojej strony, ale to właśnie dziś zrobił ze mną mój mąż ;D skończył pisać mgr i stres z niego zszedł i tak mu pyta stanęła że fruwałam po całym pokoju...jupii!!!

Gość dr. Evil
żaden topiku nie obejdzie się bez przynajmniej jednej (na stronę) typowo polskiej zagrywki pt. jak ktoś ma problem to najlepiej mu dokopać :O autorko - no to jednak udana niedziela, co? ;)

Gość uuuuuuuuuuppppppppppppp
uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp