Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMM

Wspolnoty religijne- znacie jakies godne polecenia?

Polecane posty

Gość AniaMM

Witajcie, wiecie cos o jakichs wspolnotach religijknych, np dla absolwentow? Chcialabym poznac wiecej osob z wartosciami... I sie zastanawiam, ktore miejsce byloby najwlasciwsze... Moze macie jakies doswiadczenia?

Gość apple rice
na pewno przy polskich kosciolach sa jakies wspolnoty, ja chodze do kosciola na angel i tam jest wspolnota

Gość AniaMM
powiedz, aczy w takich wspolnotach nie jest tak, ze 80% to dziewczyny?

Gość apple rice
a tego to nie wiem bo nie naleze do zadnej...a co szukasz jakiegos porzadnego faceta?

Gość AniaMM
Wlasciwie to tak... szukam i nie szukam... powiedzmy ze zaczynam sie rozgladac... ALE chodzi o kogos naprawde wartosciowego.... Duzo pracowalam i studiowalam...wiec zycie prywatne...nadal nieulozone :) A ze marzy mi sie szczesliwa rodzinka, to z nikim innym, jak tylko z osoba wrtosciowa :)

Gość apple rice
pomysl masz odbry bo w londynie ciezko znalezc kogos normalnego jak to sie mowi...hm...moze i ja sie dolacze do jakiejs wspolnoty w poszukiwaniu tego jedynego :)

Gość AniaMM
wiesz... myslalam wiele o tym, i doszlam do wniosku, ze zwiazki toksyczne sa z toksycznymi ludzmi, a takiego kogos niechce :) Chce kogos, szanujacego kobiete, kochajacego rodzine, madrego, inteligentnego i dobrego :) Tylko z taka osobą mozna stworzyc cos opartego na wartosciach :)

Gość apple rice
zupelnie jakbym mlyszala sama siebie, zgadzam sie z Toba w 100%! tylko dlaczego jest tak malo wartosciowych ludzi tutaj? wiekszosc goni za kasa i dobrami materialnymi, a inne wartosci poszly w odstawke niestety