Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olewana

MoJ Facet mnie totalnie olewa..Co robic?pomozcie

Polecane posty

Gość olewana

Jestem z mojim facetem jakies 6 miesiecy. Prze pierwsze 2 miesiace jakos sie staral. Potem wszystko sie zmienilo. Stalo sie to wtedy gdy rozpoczelismy wspolzycie.Byc moze za szybko teraz tego zaluje .Zaczal mowic do mnie spierdalaj nawet nie przeprosil... olewa mnie totalnie mowi ze nie ma czasu ze musi sie uczyc ...ale widze ze mu juz tak nie zalezy ..ze stal sie inny w stosunku do mnie dzisiaj siedzial na gg widzial ze jestem dostepna nawet nie raczyl sie odezwac:( i tak juz od pewnego czasu gdybym ja sie nie odezwala pewnie by nawet nie napisal na glupim gg a co dopiero zadzwonic.. zapewnie mnie ze mnie kocha i ze to ja doszukuje sie nie wiadomo czego aby popsuc ten zwiazek... Ale ja naprawde nie wiem czy moze wyolbrzymiam ? co robic gdy on mnie tak olewa...

omg i jeszcze go nazywasz swoim facetem?;p tak czy siak raczej Cie nie kocha

Gość olewana
nie wiem moze to ja jestem naiwna.. on mowi ze mnie kocha i nie chce zrywac to wiec czemu sie nie odzywa ;/

a teraz przeczytaj swój post tak, jakby go napisał ktoś inny; i co myślisz? co byś mu doradziła?

Gość polaaaaaaaaa
tez tak keidys bylo w moim zwiazku i nie wiedzialam co robic. ale ogarnelam sie i pomyslalam ze nei ten to inny. i sama zaczelam go olewac mozna powiedziec. chcialam mu pokazac ze powoli mi przestaje na nim zalezec. mimo ze to tez byl moj pierwszy facet w lozku. jednak keidy on zauwazyl ze ja przestaje za nim 'latac' znowu sam mi przyznal ze zaczelo mu zalezec. 21 maja minely 2 lata jak jestesmy razem :) jak on nie poczuje ze znowu zaczelo mu zalezec i jak sie w pore nie obudzi to daj sobie spokoj. idz na impreze i sie rozerwil;p rozejrzyj sie ilu jest fajnych facetów wokół :) powodzenia.

Gość olewana
kurde poszlabym na impreze ..poszalala zapomniala o tym ale on mi tego zabronil powiedzial ze gdy pojade to on zerwie bo nie chce miec dziewczyny ktora sama lata na imprezy...

Gość MADZIA27 dla TK
olewa cię centralnie daj sobie spokój z nim

Gość olewana
ale w jaki spsob ja mam go olac co konkretnie mam robic?

Gość asssssssssiurrr
nie odzywaj sie do niego 1 :) to na facetow dziala jak plachta na byka, ciagle sie odzywasz a tu nagle cisza, nawet jak napisze to nie odpisuj, lub nie odbieraj.. odzywaj nastepnego dnia, krotkimi tresciwymi sms, np. co tam slychac, to napisz "wszystko ok" bez zadnych dodatkowych pytan itp.

Gość olewana
Nio tak tez zrobie .. postaram sie go olac z calych mojich sil .. bardzo go kocham ale kurde nie wiem czy on mnie

Gość haha zerwie z Toba
jak pojdziesz na impreze?! ja na Twoim miejscu poszlabym zeby sie przekonac czy faktycznie to zrobi. Straszy Cie. Poza tym jesli nie bedzie mu cos odpowiadalo zawsze mozesz powiedzec ze chcialas z nim pojsc ale nie mial dla Ciebie czasu. Sama nie chcialas siedziec w domu i oczekiwac na jakis kontakt z jego strony to poszlas i tyle. Niech zobaczy jak fajnie jak ta druga osoba olewa... Niech ma gnojek nauczke na przyszlosc.

Gość olewana
no wiec pojde tylko boje sie ze on zerwie a ja bede miala wyrzuty sumienia ze to moja wina ...bo ostatnio cos tam koledzy mu nagadali ze wygladam na dwulicowa to on do mnie z haslem ze jestem dwulicowa i nie wie czy ma mi ufac;/i ze mi wogole nie ufa

Gość olewana
ja mam 19 a on 20

Gość skoro w ten
sposob mowi do Ciebie i bardziej kieruje sie opiniami swoich kolegow to ja juz dawno na Twoim miejscu mu podzikowala. To jest gowniarz, ktory nie ma swojego zdania nie widzisz tego? Licza sie tylko koledzy dla niego, pewnie z Toba jest tez z tego powodu ze koledzy maja dziewczyny to on tez nie moze byc gorszy. Nie ma wlasnego zdania, oczernia Cie i wystawia Ci negatywne zdanie na Twoj temat. Nie masz sie nad czym zastanawiac tyko umow sie ze swoimi znajomymi na jakas impreze i pokaz mu ze jestes duzo bardziej warta niz mu sie wydaje. On nie ma do Ciebie szacunku, nie widzisz tego? to po co byc z kims takim?!

Gość MONCIIIA
Miej wyjeba** a będzie Ci dane . To działa, uwierz mi. MIałam taką samą sytuacje, olej go. Idz na impreze ,ubierz się ładnie zmień coś. Faceci wolą gonic myszke.

Gość olewana
i tak tez zrobie mam w sobote plany isc na imprezke .. mi sie wydaje ze on jeszcze nie dorosl do powaznego zwiazku

nie bądź taka podatna na wszytsko ci tu pisza, mowią nie pisz do niego - mowisz, tak zrobie, Mowia idz na impreze - mowisz pojde. Mowie o tym nie dlatego, ze to zly pomysl (bo facetowi widac trzeba dac popalic), ale dlatego, ze widac, ze jestes malo asertywna - albo inaczej - taka sie wydajesz po tych wpisach. Postaw bardziej na siebie :) A co do faceta - to pewnie trudne, skoro go kochasz.... i trudno Ci sopbie uzmysłowić to, że on Cie nie szanuje bo masz klapki na oczach. Ale to w jaki sposob sie do Ciebie odzywa.... w dodatku cala wine zwala na Ciebie :o... olej go. Tak jak on Ciebie. A tak poza tym - kiedy juz bedziecie rozmawiac o waszym zwiazku - powiedz mu, ze na takie zachowania (jak olewanie, zwalanie winy na Ciebie i wulgarne odzywki) TY SIE NIE GODZISZ! i koniec kropka, on musi zobaczyc, ze ty tez masz cos do powiedzenia, jesli mu to nie pasuje - to niech spada na drzewo - wtedy sie przekonasz czy mu zlezy - bo nie wymagasz niczego ponad norme :o Pomysl skoro juz teraz tak sie zachowuje to co bedzie potem...

Gość woooooooooooooow80
zerwij z tą szmatą męską

Gość woooooooooooooow80
dziewczyny czy nie widzisz jest z toba głównie żebyś sciągała stringi nadstawiała dupy i tyle!!!!!!! Nie widzisz tego, dopóki będziesz mu ściągała stringi i nadstawiała dupy będzie z Tobą! Jak już tego nie będziesz robiła zerwie! Wiem to bo jestem facetem i znam psychikę facetów co nieco!

Gość olewana
gdy spytalam kiedy sie spotkamy odpiowiedzial ze nie wie bo teraz musi sie zajac szkola bo ja ostatnimi czasy olewal.. wiec nawet nie mam jak z nim pogadac

Gość olewana
powiedzialam mu juz ze koniec z seksem bo nie chce tego bo mu do konca nie ufam

Gość olewana
a on na to zee tylko jak ty bedziesz miala chcice to nie przychodz

a on rozumiem sam lata na imprezy?:P bo jemu wolno?:)

Gość olewana
chodzi ze znajomymi i czesto pije z nimi...i mowi ze to nie to samo co impreza

mi sie wydaje ze on jeszcze nie dorosl do powaznego zwiazku a mi sie wydaje ze Ty też do niego nie dorosłaś. zadna dorosła, dojrzała kobieta nie pozwoli się tak traktować i tak do siebie mowic. Najpierw popracuj nad sobą, nad szacunkiem do samej siebie a pozniej pchaj się w związki.

Gość olewana
mam ochote wielka zerwac aby sie nie meczyc ... a z drugiej strony bede myslec o nim

a z drugiej strony bede myslec o nim to logiczne ze bedziesz ale lepiej byc samemu niz z takim prymitywem

Gość olewana
wlasnie napisal do mnie piszemy jakos tak dziwnie jakbysmy byli zwyklymi znajomymi masakra///

Gość kajkamajka123
to ty mu odpisz "chyba powinnismy od siebie troche odpocząć" nie bedziesz miala poczucia ze zrywasz a jemu dasz znac ze sie oddalasz.tylko musisz byc konsekwentna w tym co robisz.jesli mu zalezy to zacznie wypytywac o co chodzi.powiedz mu ze musisz przemyslec wasz zwiazek ze to co sie ostatnio stało sprawia ze musisz sie zastanowic,ze nie odpowiada ci wulgarne odzywanie,ograniczanie twojej wolnosci.nie mów nic bo ty mnie nei kochasz nie szanujesz itp to samobójstwo! musisz byc pewna siebie kobieta!!jak zapyta na czym ma polegac to odpoczywanie to powiedz ze nie spotykajmy sie przez jakis czas jak oboje przemyslimy sprawe to zobaczymy co dalej.zobaczysz jak sie zacznie starac .tylko muszisz sie odwazyc to zrobic.Powiedz ze nie jestes ostatnio szczesliwa w tym zwiazku