Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z kujaw

czy zaszła z was któraś przez stosunek przerywany nie stosując nic innego?:)

Polecane posty

Gość mloda i piekna
ania20202 - moim zdaniem to troszkę za wcześnie na dzieci ;D Tym bardziej że jedno już masz.... Też mam 20 lat i nie chciałabym już zostać mamusią...No ale każdy jest inny :)

Gość ooonnnnn
od jakis 4-5 lat uprawiam praktycznie wylacznie przerywany ( juz z 3 partnerka teraz ) i jeszcze nie wpadlem. Choc kilka razy sie obawialismy tego, uff ;)

Gość basiulka5666
ja stosowałam ta metode przez okolo 8 lat i obyło się bez ciąży, z tym że po 9 latach mojemu zaczeło to przeszkadzac i zaczął konczyc we mnie i teraz jestem w ciąży :) z czego bardzo ale to bardzo sie cieczymmy

Gość do ani20......
trzymam kciuki, obyś się jednak myliła:) sądzę, że w wieku 20lat drugie dziecko po 2 miesiącach to trochę masakra...ale bądź dobrej myśli...ja jestem 8 miesięcy po porodzie, miesiączkę miałam jedną,potem plamienia,potem zupełny brak, też się boję, że zaszłam przez przerywany:o seks jest rzadko (bo się boimy,uczulenie na gumki,tabletek nie biorę,bo karmię-gin kazał się wstrzymać) i teraz mam schizy...niby kilka lat tak robiliśmy i dopiero po dokończeniu w środku zaszłam, ale teraz po ciąży jestem przerażona, że jednak coś tam może i nie chlusło wcześniej:p ale było w śluzie:o obym się myliła! jutro do ginekologa,narobię w portki chyba dzisiaj:p