Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gerthaaa

Kto pracuje za granica ponizej swoich kwalifikacji?

Polecane posty

Gość jiojoi
w Uk studia full time maja dwa razy mniej godzin niz dzienne w Polsce, wiec spokojnie mozna wszystko pogodzic.

Gość nieuczaca sie
mozna, jesli pracodawca jest 'ugodowy'. A ja nie chce znowu wracac do baru:( no zobaczymy.

Gość Uczacy Sie
nieuczaca sie - skoro zobaczymy, to pokaz :) A jaki temat najchetniej poruszasz? W ogole to co bys najchetniej robila, gdybys mogla to robic non-stop?

Ja pracowałam poniżej kwalifikacji, jako Care Assistant, będąc dyplomowaną pielęgniarką od 15 lat. Zrobiłam studia pomostowe w Polsce i jestem pielęgniarką licencjonowaną. Dziś pracuję w poradni przyszpitalnej w UK.

Gość Jasminee20
A ja jak tylko napisałam maturkę, wyjechałam do Niemiec do Stuttgartu tam mam rodzinę.Na początku zatrzymałam się u nich, a po około 2 tyg miałam już pracę biurową.

Gość nieuczaca sie
Uczacy Sie, moglabym nonstop pisac / gadac :) Ide na dziennikarstwo. A co do tematu, to zagadnienia typu spoleczne, bardzo mnie ciagnie psychologia (po psychologii nie jestem, wiec wiesz, czytam troche na necie, i wysnuwam jakies swoje wnioski :P). Kiedys ktos mi powiedzial, ze psychologami zostaja ludzie, ktorzy maja problemy sami ze soba haha:P No ale ja nie chce byc psychologiem, chce robic cos w kierunku dziennikarstwa, a to zagadnienie akurat mnie interesuje.

Gość nieuczaca sie
Jasminee 20, no to gratuluje, ze Ci sie udalo :)

Gość Uczacy Sie
nieuczaca sie - jaka dziedzina psychologii? Osobowosci, spoleczna, motywacyjna, czy moze manipulacyjna? ;) A Ty masz jakis problem ze soba? ;) - czy kochasz siebie?

Gość nieuczaca sie
Nie, manipulacyjna raczej nie:P Nie nadaje sie do tego, nie umiem manipulowac ludzmi, chociaz nie powiem, ze czasami nie byloby to przydatne ;) Osobowosciowa i motywacyjna jak najbardziej ;) Czy kocham siebie? Nie do konca. A co do psychologii manipulacyjnej, to ja mam chyba za slaby charakter, zeby umiec cos takiego wdrozyc w zycie. I jestem za uczciwa niestety :P

Gość gość
ja. moja praca to opieka nad starszymi. praca może ponizej kwalifikacji ale i tak niemcy oferują za nią dużo wyższe zarobki. poza tym pracuję z agencją http://ps24.net.pl/praca-opieka-niemcy więc wszystko odbywa sie legalnie, bez wyzysku.