Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nash

Jaki prezent na rozstanie ?

Polecane posty

Sprawa jest bardzo skomplikowana, moja dziewczyna z ktora jestem aktualnie teskni za bylym. Chce do neigo wrocic, mowi ze nie podjela jeszcze decyzji lecz w glebi serca czuje to. Chce jej cos podarowac na rozstanie by pamietala o mnie i o tym ze ja nadal kocham gdy wroci do bylego. Jaki prezent bylby adekwatny do tego ? Pomyslicie ze nie staram sie jej zatrzymac przy sobie i tu jest blad ja ciagle walcze, wierze w nas i to jej muwie ze zapomni o nim niech tylko da szanse zwiaskowi naszemu. Lecz to juz raczej przegrana sprawa. ? Jak sie godnie zachowac i co jej dac ? Czy wgl dawac jakis podarunek ?

Gość jilui7
może zrób jej dziecko :D

Gość gfhfghf
dzieci robia wiesniaki bez szkoly

Gość takijedennnnnnnnn
przerzyj nba oczy i zobacz co to za q....

Strasznie przykra sprawa. Być z kimś i wiedzieć, że druga osoba myśli o innym facecie, a dalej tkwi w związku. Walczyć? A o co walczyć? Skoro ona nie dojrzała do podjęcia ważnych decyzji i rani Ciebie? Szanuj się. Co kupić? Wywołaj zdjęcia wspólne, stwórz album, kup kwiaty i wręcz jej to. Podziękuj grzecznie za mile spędzony czas i odejdź. W międzyczasie dbaj o siebie i rób wszystko, by troski odpłynęły. Czas pokaże, co z tego wyniknie. Na pewno znajdziesz kogoś, kto będzie tęsknić tylko za Tobą. :)

Gość kafeterianka188
hehe fajnie,ze istnieja jeszcze tacy dżentelmeni:) aczkolwiek współczuje sytuacji i na Twoim miejscu wiedząc ,ze odchodzi do byłego dałabym jej na pożegnanie kopa w dupę:P pocieszenie:i tak pewnie jeszcze wróci,bo tamten ją wysiuda.

Gość tez uwazam ze
nic jej nie dawaj bo kiedy tamten się dowie, to ona i tak to wyrzuci. Poza tym ona zamyka ten rozdział a więc ma to w nosie co jej dasz. Moze , po prostu bukiet kwatów i słowo" pamiętaj,że kocham". To ładnie "wygląda" we wspomnieniach:-)

Gość henia z krzemienia
chore to jakieś.... ale daj jej karte do telefonu i powiedz że zawsze może zadzwonić jak jesteś pewien swoich uczuć to ważne by wytrwać do końca bez względu na to co się dzieje :)

Gość tja.. daj jej\

Gość tja.. daj jej\
swiety spokoj ;)

Gość facio3434
Nastepny zakochany pajac Dala tamtemu dupy poszla do niego dawac a teraz wraca bo jej sie znudzil Czlowieku ty jestes facetem czy ty masz honor ? gdzie zgubiles rozum. Ja wiem ze jak sie jest zakochanym to glupiej ale przejzyj na oczy. Bo poprostu zal

Ona ciegle mowi ze mnie kocha , pokochala szczerze lecz wspomnienia bylego nie daja jej spokoju. Chce byc uczciwy wobec niej i pozwolic odejsc skoro kocham. Jezeli to ja uszczesliwi tylko. licze ze ona zateskni jednak za mna, udowodnie jej jak ja kocham i moze zrozumie ze kocha jednak mnie a to co teraz czuje to tylko tesknota

facio3434 to ona chce wrocic do bylego a jak to ujeles "dala dupy" mi wlasnie

To jest dobre rozwiązanie, zakończ teraz związek, chociażby po to, żeby się przekonać, co wyniknie z tego wszystkiego. Jej będzie łatwiej zrozumieć swoje uczucia, gdy będzie sama. I jeszcze raz- dbaj o siebie. Nie ważne co robisz, myśl o sobie najpierw.

Obawiam sie ze od razu wroci do bylego.. nie da sobie czasu nawet na poukladanie mysli

Gość o matkooooooooooooo
Facet szanuj sie.Nie ta to inna

No to na co Ci taka? Chcesz taką u boku? Czy kobietę, która zawsze będzie przy Tobie, bez wątpliwości? Skup się najpierw na sobie, a potem na innej.

Gość kwiatuszek8782
możesz jej kupić róże, prezent nie jest odpowiedni , najważniejsze jest to co powiesz.

Nie ogarniacie.. ja ja kocham szczerze. Cche by zapamietala mnie dobrze i gdy cos bedzie sie jej pieprzylo by wspomniala mnie i zalowala potem tego co zrobila.

kup co chcesz,może to być nawet pierścionek z brylantem tylko nie widzę sensu w żenujących pożegnaniach i prezentach

kup kwiaty, seksowną bieliznę, podwieź ją do niego, a na koniec wręcz butelkę najlepszego wina, co by ich pierwszy wieczór razem był romantyczny i milutki - na pewno doceni;)

moze prezentacja w PP z waszymi zdjęciami? Albo wymyslisz dla niej wiersz, lub opiszesz to co Was laczy w formie opowiadania?

Taki mam zamiar puscic ja wolno tylko dobitnie jej uswiadomic jakim uczuciem ja darze i to co ona czuje do mnie ze nie jest pomylka a wspomnienia to tylko chwilowe i mina.

Gość karolinka......
pantenol - da go nastepnemu facetowi, od którego odejdzie - niech se biedak oparzenia popsiuka

Gość fghfghfghfhg
jaka cipa naogladal sie bajek z tv Ale zycie uczy takich frajerow .

Nash gg@tlen.pl'; Cche by zapamietala mnie dobrze i gdy cos bedzie sie jej pieprzylo by wspomniala mnie i zalowala potem tego co zrobila. Chcieć to sobie możesz. Rzeczy materialne NIE zapewniają wspomnień z wyższej półki... Ma żałować tego co zrobiła... i Ty jeszcze piszesz, że kochasz ją szczerze... :D dobre...

Na wspomnienia trzeba sobie zasłużyć. Możesz jej ofiarować piękne rzeczy, które nie będą nic symbolizować... Jeśli były piękne chwile to na pewno je zapamięta bez gadżetów zewnętrznych i przenośnych.