Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieniłam zdanie

jak można odejść bez pożegnania

Polecane posty

Gość zmieniłam zdanie

dziwi mnie fakt że osoba która daje dowody miłości i przywiązania nagle odchodzi bez pożegnania, rozmumiem że nie mozna byc z kimś z kim się nie chce,juz to sobie wytłumaczyłam ale w taki sposób? jak tchórz, nie zrozumiem tego nigdy

Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie- tchórzostwo, niedojrzałość i totalny egoizm. Właśnie pokazał, jaki jest porządny.

Gość facfdfdgdfgdf
mnie tak byla zalatwila po 2 latach Tak robia ludzie ktorzy sa tchorami zyciowymi.Maja ludzi za smieci.

Gość wiosennapani:)
ja dostałam smsa że serce nie sługa i tyle a pare dni wczesniej było tak pięknie......dawno ale nadal boli

Gość zmieniłam zdanie
no właśnie, też tak myślę, napisałam to w mailu mojemu facetowi i odpisał nie jestem tchórzem haha :) akurat, nie jestem idiotką i umiem sobie wytłumaczyć że nie chiałabym na siłę być z facetem choćby niewiem jak kochał, tylko z kąd to tchórzostwo, mnie to poprostu zaskakuje,gdzie klasa,charakter,chociazby dyplomacja "przepraszam,nie chciałem żeby tak wyszło ale... i kilka słów"

Gość zmieniłam zdanie
dobrze ujęte "brak szacunku dla drugiej osoby"

czuję się jak na dnie. ja tak swojego chlopaka zostawilam. strasznie zaluje sposobu w jaki to zalatwilam.