Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian-22

niezapomniana impreza

Polecane posty

Gość adrian-22

Ostatnio byłem na imprezie u koleżanki z pracy ( pracujemy w telefonii komórkowej). Miała na sobie fajne buty na koturnach. Gdy siedziałem koło niej powiedziałem, że bardzo podobają mi się jej stopy. Ona na to zaśmiała się i powiedziała, że jak chcę mogę jej je wymasować ( położyła mi nogi na kolanach). Oczywiście zaraz zabrałem się do masazu. W pewnym momencie spytałem, czy mogę je pocałować. Ona zaśmiała się i stwierdziła, że to taka inna forma masażu. Pocałowałem je kilka razy, po czym ona szybko wstała i poszła do kuchni zrobić jakieś drinki. Powiedziała wszystkim, że teraz będzie małe show i dała jednej dziewczynie swoją komórkę , aby to nakręciła. Przyniosła drinki, rozdała wszystkim, sama usiadła na stołku, a mi kazała usiąść na podłodze koło niej. Przełożyła mi nogę przez ramię i powiedziała, że poleje sobie mojego drinka po stopie, a ja mam go zlizać. Jak powiedziała, tak zrobiła. Wszyscy bili brawo i przyglądali się temu,a jej koleżanka kręciła to komórką. Drink był cudny, zlizałem z jej stóp każdą kroplę, poza tym co rozlała na podłogę. Następnego dnia ona przysłała mi na maila ten filmik i spytała, czy zgadzam się, aby go zamieścić w internecie. Filmik był ładnie nakręcony, trwał dwie minuty i przy jego oglądaniu mocno się podnieciłem. Nie chciałem jednak, żeby był udostępniony w sieci i jej o tym napisałem. Powiedziała, że trudno, że myślała, że się zgodzę. Później jeszcze w pracy spytała się, czy może zmieniłem zdanie, ale ja nadal tego nie chcę. Cieszę się, że zachowała się taktownie i nie upubliczniła go bez mojej zgody. Uważam jednak, że w ogóle nie powinna dawać tej koleżance komórki, żeby to filmowała.

Gość Usun ten filmik z jej fona

Gość a pracujecie może w ORANGE ???
bo jeśli tak to pewnie jesteście cymbałami z B.O.K. z Chorzowa, bo tylko tam taka dzicz i prostactwo 🖐️

Gość ....HAHAHA

Gość nie ma brzydkich kobiet tylko
z braku kobiety i poruchania facetowi, poyebało sie dokładnie w łepatynie....

Gość do --> a pracujecie może..
sam jesteś cymbałem, cwelu jebany, założe sie że 'warszawiaczek' co być moze go wyjebali z PTK sie odszczekuje. gdybyście mieli więcej szacunku do roboty i bez takiej rotacji to BOK by został w WWie...

Gość mietek troll
to łADNIE CIE ZROBIŁA W BANBUKO KAŻDY DZIECIAK MA TERAZ TO NA FONIE A NA INTERNECIE JESTEŚ KRÓLEM YOUTUBE.

Gość a pracujecie może w ORANGE ???
ano "warszawiaczek" frajerze. tu w wwie to był pewien standard pracy, nawet mimo rotacji ludzie mieli i wiedze i kompetencje. a z wami to nie idzie nic załatwić chorzowskie pajace, identyczna rzecz sie tyczy lublina.

Gość galapagosssss
potwierdzam! pracuje w jednym z salonów orange i odkąd była relokalizacja BOKu do Chorzowa to jakość obsługi drastycznie spadła. a co do autora temato to wydaje mi sie że ściemnia tu nam nieźle..