Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona kobietka xxx

pytanie o błone

Polecane posty

Cześć dziewczyny,wiem że to o co zapytam jest banalne ale sama juz zgłupiałam.chodzi o błone dziewicza.czy ktos mi może dokładnie powiedzieć na jakiej głębokości ona jest?mój chłopak włożył mi cały palec fuck you w cipke i dopiero tam daleko poczuł ze coś jest. czy to jest to? czy może błona jest na samym wejściu po rozchyleniu warg? prosze o pomoc

wejście do pochwy zamknięte jest błoną dziewiczą ale ona ma otwór i może sie też ten otwór rozciągać do szerokości jednego lub dwóch palców jeżeli nie ma otworu co zdarza sie bardzo rzadko trzeba ja naciąć żeby krew z okresu mogła wypływać Twój facet wkładając palec do środka prawdopodobnie dotykał szyjki macicy i wyczuwał że jest tam coś twardego

właśnie mówił że jak włożył środkowy palec do samego końca to czuł jakby guzek bardzo twardy.czy to była szyjka macicy?

po co sie wypowiadasz jak twoja wypowiedz niczemu nie służy?

Gość gwiazdeczka3116
to pewnie była szyjka macicy ;)

Gość Kawer
To był na pewno twój ząb trzonowy.

niech on tylko tego nie skrobie paznokciem bo wewnątrz nie odbiera wrażeń dotykowych i ty nic nie czujesz a może zadrapać nawet do krwi. W ogóle nie pozwalajcie facetom wkładać palców bo to nie działa na kobiety tylko wejście do pochwy jest wrażliwe erotycznie no i oczywiście łechtaczka .

Gość oboje jesteście za głupi
oboje jesteście za głupi na seks ot taka moja diagnoza.... i pewnie jesteście za głupi i za młodzi by zostać rodzicami..... jakieś konstruktywne wnioski ?!

Gość O-
Nie pozwalajcie wkładać palców w cipę ???????? Debil jesteś od urodzenia czy to dopiero nabyłeś ??? Może kutasa też nam mają nie pozwalać wkładać we własną picz ?

Gość jkfgjkfkhhg
ale wy jesteście dziwni.przeciez ta kobieta napisała żeby zapytac a wy jakieś głupoty piszecie