Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona kobietka xxx

pytanie o błone help!!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny,wiem że to o co zapytam jest banalne ale sama juz zgłupiałam.chodzi o błone dziewicza.czy ktos mi może dokładnie powiedzieć na jakiej głębokości ona jest?mój chłopak włożył mi cały palec fuck you w cipke i dopiero tam daleko poczuł ze coś jest. czy to jest to? czy może błona jest na samym wejściu po rozchyleniu warg? prosze o pomoc

Gość qwer
Po pierwsze błona dziewicza znajduje sie w przedsionku pochwy. Po drugie błona jest elastyczna.

a wiec gdymym miała błone to nie dał by rady wkładać 3 palcy i tak głęboko? powiedział że jak włożtył środkowy palec do konca to cuł jakby guzek taki ale dość spory

dałby rade, błona ne jest z zelaza zeby palca nie włozyc. poza tym błony są różne, sytuacja w ktorej cała pochwa jest nią zarośnięta jest bardzo rzadka i wtedy trzeba nacinać chirurgicznie dosć często. generalnie mimo błony dziewiczej mozna sobie włożyc tampona, wiec palca włożyc tym bardziej. a poza tym co Cie to wzrusza, skoro podejmujesz zachowania seksualne typu petting i palcówki to na tej blonie Ci chyba za bardzo nie zalezy juz, wiec luz.

Gość Tektonika
A jesli ma si blone dziewicza moze dosc do zaplodnienia ?

Gość no można
jak najbardziej

Gość Tektonika
Tak też myslalam :)