Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazywa się anka

zrobiłam cycki,żeby podnieść swoją wartość w oczach męża

Polecane posty

czorny casablana chodziło mi o ten pos co napisałas/les ze jakby bzdurcia chciała Zeby ja oceniac... mistrzostwo po prostu heheh co ty bredzisz ?? jaki post ?

dziecina to jesteś ty smażony kotlecie a okrzyki to ty oddajesz jak oddajesz stolec na tronie ! no cóż jest tak jak myślałam,Twojej riposty nie da się skomentować bo to prymitywny jazgot Nie znałam Casablanki do wczoraj,póki nie zaczęłyście sie bluzgać :)

Gość cassablanka zasnelas
Aleś ty tępy :D

Nie znałam Casablanki do wczoraj,póki nie zaczęłyście sie bluzgać ona nie ma ze mna szans, dlatego milczy, nie komentuje.. jazgot to ty masz w gaciach

nie ma szans? unika cię bo szczekających suczek nikt nie lubi popracuj nad ripostami ;) pozdr bardzo serdecznie

Gość czorny
bzdurcia Boże jaka ty dziewczno jestes prymitywna weź sie nie kompromituj i nie pisz już nic i te teksty typu smazony kotlecie no nie wime czy sie smiac czy plakać

Gość czorny
klekaj do miecza, bzdurcia :)

kleknąć mogę ale przed Bogiem, a nie przed toba prymitywny chłopcze, a poza tym mam męża

Gość czorny
Jak possiesz moje bile az po same migdalki to zapomnisz o mężu :)

czorny Jak possiesz moje bile az po same migdalki to zapomnisz o mężu ile ty masz lat, 15 ? teksty typowe dla gimgówna

Gość czorny
bzdurcia ja milcze ktos sie podszywa

Gość nazywa się anka
jak fajnie,że takie zaintersowanie :P byłam się wypocić z dziewczynami i nie tylko, dbam o figurę, tylko te zmarchy jeszcze machnę. a powiem wam,że cycki ładniutkie są, ale nie lubię jak ktoś za dużo widzi, bo blizny są blee. mój jest taki głupiutki, że jak tylko obiecam mu masaż to pieje z radości,jutro da mi na nowe łaszki. jaka ja jestem szczęśliwa. aha szatanski piotrze nosa jeszcze nie robiłam chociaż mam skrzywiony na bok lekko,ale wszystko da się ukryć makijażem, ciuchami i blond włosami,jestem aniołem")

Gość bzdurcia..
pokaz swoja fot, kurdeeee zbanowali mnie nie cierpie cassablanci

Gość bzdurcia..
po czym to stwierdziłeś sherlocku ?? oszołomie ty

Gość schau mich an
haha sama napisałaś, że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, więc je wyrażam. zabronisz ? nie mozesz.

Gość bzdurcia..
no tak, kolejne gomgówno nie potrafi uzasadnić swojego zdania odwal sie ode mnie, nie lubie cassablanci jest brzydka

Gość schau mich an
mogę uzasadnić, jeśli tak bardzo Ci na tym zależy... ' bzdurcia.. suczka to cie urodzila swinko' już wiesz o co chodzi ? - nie ? o to, że to właśnie Ty pokazujesz swoją prymitywność i brak jakichkolwiek norm moralnych. jak można nazwać czyjąś matkę suką ? weź się ogarnij i pięć razy pomyśl, zanim coś napiszesz, a jeśli sprawia Ci to ból (myślenie) to rozbiegnij się i za.ierdol z całej siły w mur.

Gość bzdurcia..
już wiesz o co chodzi ? - nie ? o to, że to właśnie Ty pokazujesz swoją prymitywność i brak jakichkolwiek norm moralnych. jak można nazwać czyjąś matkę suką ? weź się ogarnij i pięć razy pomyśl, zanim coś napiszesz, a jeśli sprawia Ci to ból (myślenie) to rozbiegnij się i za.ierdol z całej siły w mur. juz ci lepiej ? to super a teraz idz do swojej starej, ktora tez jest wiesz kim i popros ją o klapsa, bo ześ totalne zero jestes jak mogla wydac na swiat takie nic.. nie podoba mi sie cass

Gość schau mich an
oj bzdurcia bzdurcia ... próbujesz mnie w jakiś sposób obrazić ? trafiłaś na złą osobę, bo słowa takiego szmatławca jak Ty zupełnie po mnie spływają. hahaha jesteś taka głupia, że aż śmieszna. nie zniżę się do Twojego poziomy, bo niżej to już się chyba nie da, ale egal, mam do Ciebie na tyle szacunku, a może raczej do Twojej rodzicielki - bo do Ciebie zwyczajnie widzę, że nie da się go mieć - że jej nie obrażę.

Gość bzdurcia..
atensjon :classic_cool:

Gość nazywa się anka
a weekend znowu imprezki i będę mogła się wyszaleć, często jest tak, że mąż zasypia a ja nadal baluję z towarzystwem,szczególnie lubię jak jeden z kolegów męża rzuca się na mnie i tak mnie komplementuje,że aż ...:P jak fajnie, ze mąż to taki dobry człek.:)

Gość bzdurcia..
obrazać ?? ja tylko stwierdzam fakty kotlecie zwisa mi to co masz do powiedzenia, dla mnie ty i twoja rodzinka to dno totalne wiedz swoje morały zostaw dla psa swojego, ktory nie ma uczu i oczy bo wygryzl je zeby cie nie widziec i nie słyszeć

Gość twoi byli znajomi andzia
a jednak niedługo wyjdzie prawda na wierzch, chociaż twój A jest taki w twojej dupie zauroczony tym bardziej jak dajesz mu się zawsze i wszędzie, że może nadal z tobą być ty nędzna kreaturo !!jesteś dla nas pomyjami i nadajesz się na miotłę a nie na żonę i wspólne życie. pozdawiamy ozięble naczy się :)

Gość schau mich an
haha nie no Twoje riposty są tak cięte, że aż nie wiem co mam Ci odpisać. proszę Cię. Anka nieładnie nieładnie ;)

Gość oj anulka ty biedna ma
wypadniesz z kołeczka zainteresowania jak cię twoi znajomi wreszcie wydadzą. idź lepiej zrób sobie może lifting i załatw surygatkę, żeby mieć to dziecko z tym kompletnym idiotą.:)

Gość schau mich an
hahaha prosze ? o jakiej prawdzie Ty mówisz ? zastanów się nad sobą, bo ewidentnie to Ty masz bardzo mało do powiedzenia, umiesz tylko obrażać z tego co widzę, ale Twoje texty są bardzo suche