Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emily25252552

Za dwie godziny zrobię sobie test na dzidzię :)

Polecane posty

Gość Emily25252552

Za 2 godz. mój facet przyjedzie do mnie z testem ciążowym. Mam ślub pod koniec lipca, ale przez ostatnie 2 miesiące nie uważaliśmy z narzeczonym... Bardzo chciałabym być już w ciąży, nie obchodzi mnie to, że będę musiała być moze poszerzyć sukienkę, nogi mi spuchną na wesele itp, ponieważ boję się, że możemy mieć problemy z zajściem przeze mnie w ciążę (tak długo nam sie udawał nie zajść:/ tyle par ma z tym teraz problem ;/ Po prostu chce być juz mamusią. Proszę, trzymajcie kciuki :)

Gość granatowamarchewka
No to trzymamy kciuki;) Napisz jaki wynik:)

Gość powodzenia zycze...
wiem o czym mowisz. Js z mezem jestem 8 lat i tez sie zastanawialam ze jak to jest ze ludzie wpadaja a my nic. Postanowilismy miec dziecko i udalo sie za pierwszym strzalem, niestety nie utrzymalam ciazy, ale to juz inna bajka... Aktualnie znowu jestesmy w trakcie dzialan;) I ponownie mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem... A dlaczego dopiero za dwie godziny? Rozumiem ze jestes juz po terminie spodziewanego okresu??

Gość Emily25252552
Właśnie nie jestem po terminie okresu, powinnam go dostać dopiero 1 czerwca, ale nie wytrzymuję niepewności i prosiłam go, aby kupił mi i przywiózł Quick Test, podobno wykrywa ciążę już 6dniową. Oczywiście napiszę, jaki jest wynik ;) Mam nadzieję na ciążę, juz nawet się modlę o to ...

Gość Emily25252552
A za 2 godziny bo o tej godzinie +/- przyjedzie.

Gość jjjjjjoj
zdecydowanie za wcześnie robisz test, wyjdzie ci negatyw

Gość jjjjjjoj
a testy co to wykrywaja 6 dniowa ciaze to bzdura i chwyt reklamowy

Gość powodzenia zycze...
jesli robisz przed terminek miesiaczki to koniecznie z pierwszego siusiania... Ja na towim miejscu jeszcze bym poczekala bo moze wyjsc negatywny a w ciazy mozesz byc.. To jest 6 dni ale od zagniezdzenia, a od stosunku do owulacji mija zazwyczaj pare dni (zalezy kiedy trafiliscie) i od owulacji do zagniezdzania tez jeszcze musisz pare dni liczyc... Jesli nie mozesz sie doczekac to zrob, ale najwczesniej jutro rano, bedzie wiarygodniejszy niz dzisiejszy wieczorny

Gość a tu spkojnie bez testu
widać, że większość mózgu już masz w okolicach macicy i coś takiego będzie przeloodniać Ziemię :(

Gość thaisse80
Najlepiej zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki i z samego rana gdyz wtedy stezenie hormonow jest najwieksze. teraz raczej na pewno wyjdzie ci negatyw poza tym nawet jezeli bys byla w ciazy to duzo bardzo wczesnych ciaz po prostu sie nie utrzymuje co wiadomo powoduje wielki bol. jezeli ciazy nie odkryje tak bardzo wczesnie to krwawienie bierze sie za spozniona miesiaczke.

Gość jest wieczór. wieczorem nie
testuje sie takich rzeczy kurwa, ale kretynka

Gość Emily25252552
UUU :( Poczytam sobie ulotkę i poczekam do rana w takim razie... Kochaliśmy się od 14ego, kilkakrotnie, musiało wypaść na termin owulacji lub okołoowulacyjny. Nie jestem zbyt dobra w te klocki, dopiero zaczynamy starania o dzidzię.

Gość Tektonika
Nie kretynka - po prostu tak bardzo pragnie być mamcią . Czy to oznaka kretynizmu ? Ja uważam, że to czysta , matczyna miłość ...

Gość powodzenia zycze...
poczekaj bo inaczej mozesz sie roczarowac moze niepotrzbnie.. najlepiej poczekaj do pierwszego dnia miesiaczki spodziewanej... a objawy jakies masZ??

"jest wieczór. wieczorem nie testuje sie takich rzeczy k**wa, ale kretynka" sam/sama jesteś kretyn/-ka. obecnie testom wszystko jedno kiedy sie robi, czy rano czy wieczorem, byle od stosunku upłynęło odpowiednio dużo czasu.

Gość Emily 2525252525
Hej, mam już ten test, rzeczywiście pisze na nim, że "daje wynik już w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki: :o poczekam do 1ego, to w końcu tylko kilka dni, do wtorku. Oczywiście, napiszę, co mi pokazało :) A tak na marginesie, wtorek to Dzień Dziecka :)

więc może się uda :) 3 mam kciuki :D ehh ja też bym chciała już dzidziusia ale mój chłopak mówi, że musimy jeszcze troszkę poczekać, ale mam nadzieję, że nie długo bo ja już nie mogę się doczekać ;)

Gość Emmmmmm 2445522
Martusia, jeśli nick oznacza twoją datę urodzenia, to masz jeszcze czas... Spokojnie, wszysstko w swoim czasie ;) Ja mam 26 lat, wlaśnie skończyłam studia, niebawem wychodzę za mąż, i myślę, że najwyższa juz pora na pierwsze dziecko - jak dla mnie. Chyba nie doczekam sie tego wtorku :o na wszelki wypadek popróbujemy dzisiaj :p Oczywiście napiszę, jaki wynik, dzieki za zrozumienie dziewczyny 🌼

czas, nie czas... nie w tym rzecz :) jest coś takiego jak instynkt macierzyński ;) ehh a ja czasem mogę się długo starać o dzidziusia :( kilka razy już miałam wywoływany okres bo go nie było :( i teraz też go nie ma już jakiś czas tzn ostatni miałam 02.04.2010. Może teraz jestem w ciąży? No ale objawy bym jakieś miała a ich nie mam no może oprócz bólu piersi. Od kilku dni strasznie mnie bolą, nie mogę ich normalnie dotknąć... Poczekam jeszcze troszkę i zrobię test a później pójdę do gin. Zna ktoś dobrego gin w Poznaniu?

Gość buauuauanuuahhaha
nie ma czegoś takiego jak instynkt macierzyński to wymysł XIX - XX wieczny wystarczy spojrzeć na życie w plemionach tam dzieci wychowują dziadkowie i starsze rodzeństwo jeszcze sto, sto pięćdziesiąt lat temu każdy kto mógł wysyłał dzieci do mamek na wieś do domu w mieście wracały w wieku 5-6 lat nauka nie boli historia tak samo

Gość do przedmówcy
Nie pierdziel głupot!!!! Chyba do cholery dziewczyna lepiej wie co czuje. Ja tez bym juz bardzo chciała dziecko. Napewno bardzo bym je kochała

Gość do przedmówcy
a to ze kiedys ktos robił tak czy siak to o niczym nie swiadczy. Różni ludzie postepują w różny sposób, ale to nie znaczy ze jakies zjawisko albo emocje nieistnieją. Myslenie również nie boli

nie denerwujmy się głupimi wypowiedziami :) ale tak jak podkreślił ten ktoś to jakieś sto sto pięćdziesiąt lat temu więc daaawno temu :) nie ma co się przejmować, czasy się zmieniają... ludzie od "ludzi" się też różnią :)

Gość truskaweczka2010
hej ja tez czekam..ja musze czekac do 5 zeby zrobic test... juz sie nie umeim doczekac moze to wczesnie ale od samej owulacji przy dotyku bolas mnie piersi i na majtusiach sa sladowe ilosci bialego sluzu...

ja robię test ok 02-04.06 albo w ten poniedziałek... chciałabym ujrzeć tam 2 kreseczki :D

Gość cxx
18:09 [zgłoś do usunięcia] Tektonika Nie kretynka - po prostu tak bardzo pragnie być mamcią . Czy to oznaka kretynizmu ? Ja uważam, że to czysta , matczyna miłość ... :D:D:D:D:D:D:D:D jaka matczyna miłość jak ona nie ma jeszcze w ogóle dziecka ?:D co za iloraz yntelygencji macie