Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meszczysna

do kobiet :)

Polecane posty

Gość jedidddd
mój idealny facet ... lubi się całować ale robi to powoli, czasami namiętnie... jest delikatny ale też z pazurem. nie myśli tylko o sobie ale i o mnie. każdy jego ruch coś oznacza. ładnie pachnie, dba o odpowiedni dobór słów i by mnie nie zranić. chce wyrazić swoje uczucia. potrafi też być szczęśliwy.

Gość jedidddd
takie bardziej intymne szczegóły też? ;)

truu-skawka ile jestes,tu na kafeteri? od wczoraj jedidddd takie bardziej intymne szczegóły też? mogą być :)

Gość nie zdradzę czarnego nika
lubię, jak facet dominuje podczas stosunku... lubię takie gesty, jak na przykład gdy się kładzie na mnie, bierze moje ręce za nadgarstki i dociska do łóżka nad głową, tak żebym nie mogła się ruszyć, strasznie mnie to podnieca... lubię czuć jego całe ciało, żeby do mnie przylegało w każdej pozycji, czuć oddech np. za uszkiem, jeśli jest to pozycja od tyłu, może mi szeptać jakieś świństewka, łapać za szyję, tak jak się chwyta kogoś kogo chce się udusić, tylko delikatnie, żeby mnie dotykał cały czas wszędzie, żebym widziała jak bardzo mnie pragnie chcę czuć, że ma nade mną władzę fizyczną, ale jej nie użyje, chyba że ja sama będę tego chciała... taki facet jest moim wymarzonym :)

Gość heheeeeh
:)