Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuman językowy

Szkoła językowa...która najtańsza?

Polecane posty

Gość Hanna B.

Jestem podobnego zdania co wyżej Pani Ewa w Learning Center uczyła się najpierw moja córka a potem zachęcona fajną kadrą  oraz metodami pracy na naukę zdecydowałam się również ja. Teraz swobodnie posługuję się językiem angielskim i zostałam doceniona również w pracy. 

Gość Olek225

Moim zdaniem nie chodzi chyba o to, aby szkoła była najtańsza tylko aby można się było na prawdę czegoś nauczyć. Jeśli będziesz się sugerować tylko kasą to może być tak, że wydasz"mało" ale nic się nie nauczysz - a to jest bez sensu. Ja akurat z polecenia kolei zapisałem się do tutlo. Lekcje odbywam online, kiedy mi pasuje a to bardzo wygodne. Mogę też sam sobie dobierać speakerów na lekcję a dzięki temu poznawać i osłuchiwać się z różnymi akcentami. 

Gość Magdalena Glis

Learning Center jest najlepsza przede wszystkim pod względem nauczania a dopiero później pod względem ceny. Uczyłam się tam nie tylko angielskiego ale również francuskiego z dobrym rezultatem. Pozdrawiam wszystkich chcących się kształcić. 

Gość Aldona Górecka

Faktycznie moje zdanie jest podobne i tak jak  większości tutaj a więc bezapelacyjnie Learning Center!!!. Dobrzy wykładowcy, super metody i zdobycie umiejętności a dopiero na końcu zastanawiajmy się nad ceną.

Gość Gość

Lerning center to jest jedną z tańszych szkół i faktycznie bardzo dobra. Lektorzy bardzo dobrze przekazują swoją lingwistyczna wiedzę. 

Gość maks

Lerning center to jest jedną z tańszych szkół i faktycznie bardzo dobra. Lektorzy bardzo dobrze przekazują swoją lingwistyczna wiedzę. 

Są też małe grupy, a to sprawia, że człowiek łatwo się uczy.

Najlepsza i jednocześnie tania szkoła to Learning Center. Bardzo fajnie się tam uczy języków, polecam.

A teraz przygotowani są na tą trudna dla nas sytuację. Lekcje się odbywają. 

Hej. Sprawdzałam ostatnio oferty i wypatrzyłam najciekawsze  na stronie Learning Centre z Koszalina. Kurs wielogodzinny i dofinansowany przez środki unijne. Mało tego to obejmuje też osoby 50+. Fajna sprawa, ze się nie dyskryminuje osób w dojżałym wieku i nie ma co, ale na ten kurs się piszę. Pozdrawiam.