Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redhead1

jak zrozumieć faceta?

Polecane posty

Gość redhead1

znamy się już kilka miesięcy, jest kolegą mojego brata. niedawno powiedział mi że mu się podobam, że niezła ze mnie laska itp. byłam zaskoczona, bo nigdy nic na to nie wskazywało. pierwszej reakcji więc nie było bo byłam zaskoczona. ale od tamtego czasu dużo rozmawialiśmy, spędzaliśmy razem czas. myślę że sygnały jakie mu wysyłałam były czytelne. wczoraj dowiedziałam się że kręci z jakąś dziewczyną. O co tu chodzi? i wciąż powtarza, że ja go nie chcę, chociaż nic takiego nie mówiłam. wręcz przeciwnie. co mam o tym myśleć?

Gość michasssss
dalej bylo sie bawic od tego sie ma usta zeby mowic co sie chce. czlowiek nie jest idealny wiec mogl nie zrozumiec tych sygnalow ktore dla Ciebie moga sie wydawac oczywiste w znaczeniu

Gość tov ze mówił
ze mu sie podobasz i inne komplementy nie znaczy wcale ze chiałby cie za dziewczyne . a to ze mowi ze go nie chcesz to tez nic moze nie znaczyc bo tak niektórzy gadaja z przymrózeniem oka . Takie sytuacje są dosc czesto w relacjach kiedy kumpel czy przyjaciel ma siostrę. choc moze byc tez inaczej ale to trzeba by zapytać wprost albo poprosić brata żeby sie dowiedział.