Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY PORADY

POMOCY PORADY MOJE 10miesieczne!!!

Polecane posty

Gość POMOCY PORADY

moj 10 miesieczny syn, nie chce jesc łyzeczka, jadl i nagle przestał nie pomaga nic zaciska usta placze zuca sie,:( nie pomaga nic, ja juz nie wiem co robic on nie hce nic poza mlekiem czy, ktos tak mial?lub jest w stanie poradzic mi cos??prosze o pomoc i doswiadczenie

Gość dgdggfg
Ja mam wprawdzie młodsze dziecko ale obstawiałabym że... znudził się. Może wybierzcie się po jakieś nowe, ladne sztućce i naczynia stołowe? Moje dziecko ma łyżeczkę którą uwielbia i dzięki temu już samo próbuje się nią posługiwać. Pomagają też zabawy np w samolot lecący do buzi.

Gość POMOCY PORADY
ja probowalam nowych łyzeczek, talerzykow, wszytskiego nowe smaki nie pomaga nic:(:(:(

Gość POMOCY PORADY
on poprostu moze nie jest 7 godzin a nie zje ja juz nie wiem co robi:(podaje mu mleko raz go sprubowalam przeglodzic nie zjadl ani kesa z lyzeczki nic nawet sszczykawi z witaminami sobie nie da wsadzic do ust

Połóż przed nim różne rzeczy np marchewkę, banana jabłuszko i niech sobie bierze do rączki i sam je. Może nie chce być karmiony. Poza tym dzieci mają takie okresy ze żywią się tylko mlekiem i nic więcej (moje miały i znajomych dzieci miały) a potem to mija i znów jedzą wszystko.