Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bleufille

Ilę płaciłyście za fotografa i kamerzystę?

Polecane posty

Ilę płaciłyście? Bo mam niby po znajomości, ale nie wiem czy to dużo czy mało...

Gość szukam szukaaama
jak mieszkasz w dziurze to ok 1500zl za wszystko a jak w duzym miescie tak jak ja w warszawie to nawet i kilka tysiecy. ja 4,500 zaplacilam za zdjecia (slub, wesele, plener) ale zdjecia mam cudenko. moj fotograf robil zdjecia kasi cichopek w gorach a wiec byle kogo nie bralam

Miałam tylko fotografa. Za reportaż z ślubu i kościoła plus plener 1900 zł bierze. Na plener idziemy w przyszłym tygodniu jak się pogoda ustabilizuje. W tej cenie są 3 fotoksiążki i obrobione 800 fotek na płycie.

Fotograf 2500 tys slub , wesele do 1 w nocy i plener w inny dzien. Mamy 2 albumy jeden z pleneru 70 zdjec i drugi z wesela okolo 130 zdjec . Do tego mamy plytke z obrobionymi zdjeciami te z pleneru co w albumie 70 zdjec i plytke gratis z wszystkimi zdjeciami jakie byly robione i na plenerze i weselu. Fotograf 3cz. plyt 1300 zl plus krotki reportaz z pleneru Ceny z Radomia ale 2008 rok

Fotograf 1000 zł ( zdjęcia super, nie pozowane, facet z pasją ,nie typowy weselny fotopstrykacz) plus 300zł album (bo chcieliśmy) 100 zdjec 15x 25 chyba... Kamerzysta 1200, ze wszystkimi bajerami, teledyskami, niespotykane cuda nam tam powyprawiał i film mega smieszny wyszedl- 4 komplety po 3 plyty( bite 4 godziny) dolnośląskie

4 komplety po 3 plyty( bite 4 godziny)" i myslisz ze poza wami i waszymi rodzicami ktoś te 4 bite godziny obejrzał całe ? beznadzieja robić takie długie filmy z wesele max to 2 h i to w porywach !!!! Z życzen i koscioła robi sie skróty , kazdy profesjonalista to wie ze takie rzeczy w domu każdy przewija wiec automatycznie trzeba to skracać :) Cena ? chyba w normie

A ja mam płacić 2.100 i nie wiem sama czy będzie się opłacało. Fotograf to koleżanka teściowej no i nam od razu ją załatwiła. Zobaczymy...

Regres- kościól i zyczenia sa skrocone:-) Po prostu ludzie tak szaleli, ze wyszlo tyle materiału i szkoda było tego nie ująć:-) A plyte mamy od 2 dni, wiec faktycznie malo kto ogladal:-)

Gość do szukam szukaama
no to czad, ze byle kogo nie bierzecie :D ale dzieki temu kims niby sie staliscie ? czy jak ? bo nie rozumiem hmm ja mysle, ze jak ktos jego idiota to siedzenie obok geniusza go geniuszem nie czyni ps kasia cichopek to ohydna wsiura a ty jestes taniutka snobka z gatunku tych podlejszych

ja jeszcze nie podpisałam umowy ale z tych co jesteśmy zainteresowani póki co to foto 1700 a kamerzysta droższy bo ok 4000, ale nam zależy tylko na takim lepszym filmie, będą 2 kamery chyba. jak dla mnie film ma być maks 1,5 godziny, najlepiej 1 godzina. do tego bierzemy tzw. "klip". za 3 tyg mam z nimi spotkanie to juz wtedy bede wiedzieć co i jak:)

Gość ...xxx...zzz...
fotograf kamerzysta 4500zl kraków w tamtym roku fotoksiazka+ duzy album w skorzanych oprawach 3 plyty filmu 2*20 zdjec dla rodzicow duzy format zdjecia w plenerze w innym dniu warto bylo usluga super zdjecia piekne