Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemwkropce

była dziewczyna mojego chłopaka

Polecane posty

Gość jestemwkropce

Witam, mam taki jeden problem, a mianowicie nachodzi mnie była dziewczyna mojego chłopaka. On jej nienawidzi, ponieważ ona wyrządziła mu niewybaczalną krzywdę. Ale od kiedy dowiedziałam się o niej, chciałam wiedzieć na jej temat dosłownie wszystko. Pewnego dnia, kiedy miałam urodziny, napisała do mnie i życzyła mi wszystkiego najlepszego (twierdziła, że ma mój numer gadu-gadu z jednego z portali społecznościowych, chociaż ja nie mam go nigdzie podanego!), a potem zaczęła ciągle do mnie pisać, zwierzała mi się ze swojej przeszłości, a potem z tego, że ostatnio rzuciła chłopaka. Po tym, kiedy się z nim rozstała, zaczęła ciągle wypytywać o mojego, czy go jeszcze kocham, czy on jeszcze kocha mnie, etc. A potem zaczęła całkowicie wtrącać się w moje życie, na siłę chciała ( i chce) zostać moją "przyjaciółką"! Przez to wszystko nawet mam sny o niej.. Chcę, żeby to wszystko jak najszybciej się skończyło. Nie chcę takiej chorej znajomości, bo to tylko rujnuje moje nerwy i nerwy mojego chłopaka. Czy powinnam ją ignorować i sprawa sama się skończy?

Gość pniim
Wspolczuje. Sporadycznie jej cos tam odpisz ale generalnie ochladzaj kontakty

Gość taka sobie jedna ania
ja bym nic nie odpisywala, ona wcale nie chce sie z toba przyjaznic, tylko wyciagnac potrzebne dla siebie info o chlopaku, pewnie chce do niego wrocic i tylko namiesza w waszym zwiazku

Gość trochę prawdy w tym jest
taka sobie jedna ania, zgadzam się z Tobą ta laska chce się zbliżyć do Ciebie, żeby być bliżej chłopaka. jak będziesz dalej utrzymywać z nią znajomośc, faktycznie może namieszać w wasmzy związku. lepiej podchodź do tego z dystansem, nie odpisuj, ignoruj, może da sobie spokój. do mnie była mojego chłopaka wypisywała głupoty na jego temat, pewnie chciała żebym go zostawiła. nic z tego, co pisała, nie trzymało sie kupy, a poza tym jeszcze mnie wyzywała. jakiś syndrom byłych dziewczyn? nie mają ani troche honoru, zwłąszcza jak same zostawią faceta, zaczynają żałować i wpieprzają się innym w życie, mieszają, a mają z tego chyba tylko jakąś chorą satysfakcję.

Gość jestemwkropce
macie całkowitą rację, wiem, że między nią, a moim chłopakiem było wielkie uczucie, czego ona chyba niestety za bardzo nie rozumiała i niedojrzale się zachowywała. Rzucała go, kiedy tylko miała na to ochotę i szła do innego, a kiedy ten jej się znudził, to wracała z powrotem. Sama kiedyś mi się przyznała, że żałuje, że tak zakończył się ich związek i że mi zazdrości. To bardzo mnie zaniepokoiło. Ale dziwne było dla mnie też to, że całkiem nieznanej osobie opowiedziała całą swoją przeszłość, chyba myślała, że tym sobie u mnie zapunktuje.. Jeżeli tak, to bardzo się myliła. Nienawidzę jej od dnia, kiedy dowiedziałam się o jej istnieniu...

Gość cini minis .
wiem jak to jest. byłam ze swoim facetem 2.5 roku. rozmawiałam z jego ex normalnie, bo ich związek był bardzo szczeniacki, ona miała wtedy 13 lat. więc nie obawiałam się jej. no ale ... grała moją przyjaciółkę, zwierzała mi się i ... pewnego dnia ja w końcu zwierzyłam się jej, że nam się nie układa itp. od 3 miesięcy mój ex z nią jest, kocha ją ponad życie i są bardzo szczęśliwi. w jego oczach ja jestem dz.wką, s.ką, sz.matą i też skrzywdziłam go ponad życie. dodam że zostawił mnie, a na następny dzień był z nią. a ta beszczelna gówniara dzień po tym jak mnie zostawił podeszła do mnie na dyskotece, zaczęła przepraszać, że nie chciała, że on do mnie wróci, że nic ich nie łączy, itp ja poszłam, bo mi się tam nie podobało, a ona zaczęła go obracać ;)

A skąd wiesz, że ta osoba to naprawdę byla dziewczyna Twojego chłopaka, a nie on sam? Bo tak Ci powiedziała? Masz pewność? Czy zdarzyło się, że napisała do Ciebie w obecności Twojego chłopaka? Nie... to ciekawe... :P A brałaś pod uwagę to, że Twój chłopak w ten właśnie (dość dziwny i chory) pomysł Cię po prostu sprawdza? Bada to jak Ty go traktujesz, co do niego czujesz, itp.

eks tak mnie sprawdzał...głownie na gygy...podszywał sie pod kogos i wielce sie wpieniał,ze nie udawał sie Jego niecny plan...tacy ludzie to jacys psychole

Gość jestemwkropce
Wredniaku Paskudny - mam 100% pewność, że to ona :> kiedyś przed imprezą sportową, w której brał udział mój chłopak napisała do mnie, że też wybiera się na tę imprezę i zapytała, czy ja również na niej będę. Powiedziałam, że owszem i się pożegnałam. Na tej imprezie, kiedy siedziałam obok chłopaka, podeszła do mnie i chciała się ze mną przywitać, a ja ją zignorowałam, bo widziałam jaką minę miał mój chłopak ;>