Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninka18

czy to możliwe?

Polecane posty

Gość Ninka18

Kochałam się z moim chłopakiem 15 maja a 8 maja do 12 maja miałam okres, cykle mam tak ok 30dniowe . Był to stosunek przerywany trwający ok. 10 min z prezerwatywą. Od tego czasu mam jakieś dziwne objawy.. pulsujący brzuch i piersi. Czy to możliwe, że jestem w ciąży? Czy w tak krótkim czasie można zauważyć objawy ciąży?

Gość bezsensuu
możliwe

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
e raczej mało możliwe

Gość Ninka18
a duże jest tego prawdopodobieństwo ?

jesli prezerwatywa nie pękła to nie ma szans. poza tym w tak krótkim czasie niekoniecznie doszło nawet do implantacji, a ty juz chcialabyś miec objawy ciązowe...

Gość bardzo dobra rada
nie puszczaj się więcej nie będziesz miała problemu

1. Kochałaś się w gumce więc nawet jakby skonczył w Tobie to prawie 0 szanse. 2. To było 3 dni po miesiączce, cykle masz 30 dniowe czyli długie więc na 99 % to dni NIEpłodne. Nie sądzę abyś była w ciąży.

Gość ninka18
dziękuje bardzo za rady :) bardzo dobra rada - oczekiwałam rozsądnych odpowiedzi. Nie każdy , kto kocha się ze swoim chłopakiem z miłości się puszcza. Musiałabyś/musiałbyś w takim razie nazywać większość dziewczyn puszczalskimi .

Gość ninka18
właśnie zakupiłam dziś test , ale boję się go użyć. kupiłam Pre-test. właśnie zastanawiam, się kiedy to zrobić, ale chyba zrobię rano zaraz po przebudzeniu. Mam nadzieję , że wynik będzie negatywny . Myślicie że 2 tygodnie po stosunku to już mogę go zrobić, bo Pani w aptece mówiła, że on już po tygodniu wykrywa?

Gość ninka18
ok to zrobię rano .. trzymajcie kciuki!! :)

Gość ninka18
zrobiłam Pre-Test i wyszedł negatywnie!! ale nie wiem czy do końca wiarygodny on bo dopiero minęły 2 tygodnie.. zrobię jeszcze jeden w dzień spodziewanej miesiączki.

następny też Ci wyjdzie negatywnie, ale jak lubisz to kupuj :)

Gość Ninka18
no ale boję się, że może być niewiarygodny, ponieważ zrobiłam go 2 tyg po stosunku i 10 dni przed spodziewaną miesiączką i niektórzy twierdzą, że Pre-Test jest mało wiarygodny..robiłam go po 12 zdążyłam wtedy zjeść tylko płatki, a wcześniej byłam jeszcze na mieście... ale mocz był to mój pierwszy mocz , więc nie wiem bać się czy nie ?

Gość dziewczyno nie jestes w zadnej
ciązy bo to niemozliwe w twoim przypadku. A jezeli tak sie martwisz pomimo braku ku temu podstaw to moze to znak ze jeszcze psychicznie nie dojrzałas do tego zeby współżyc. Mysle ze powinnas sie nad tym zastanowic. Jaką radosc mozna miec z seksu kiedy człowiek sie tak stresuje? Co miesiąc sie tak bedziesz martwic?!