Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4557890

Krew z odbytu podczas wyprożniania..

Polecane posty

Gość 4557890

co to??

Gość asklhfs
pytasz powaznie?

Gość 4557890
tak.powaznie

Gość pseudonimek..,
lekarzem nie jestem wiec lepiej udaj sie do niego jak najszybciej, ale jesli w przeszosci miales dluzsze problemy w wyproznianiem sie, zatwardzenia lub hemoroidy to kolejnym krokiem jest wlasnie krew podczas wyprozniania sie. nie boj sie, zrob badanie, nie pamietam jak sie nazywa, ale idz do gastrologa, a on ci sprawdzi jelita. moj znajomy to przechodzil i jest wszsytko oki! ale wazne zebys sie przebadal, srednio to przyjemne ale trzeba!!!!!

Gość 4557890
no wlasnie od kad pamietam mam problemy z wyproznianiem :/

Gość 4557890
czyli bez pojscia do lekarza sie nie obejdzie?

Gość 4557890
??

Gość pseudonimek..,
moze i sie obedzie ale po co? idz do lekarza sprawdzic, tylko sprawdzic i nic wiecej! moj znajomy mial to samo, okazalo sie ze to nic groznego wiec spi spokojnie ale zaniedbanie moze skonczyc si etragicznie, wiec sie nie martw bo narazie nie ma czym, sprawdz dla pewnosci ze jest oki i nie wyobrazaj sobie najgorszego, czasami to tylko zapracia, zle odzywianie i przechodzi :)

Gość pseudonimek..,
ile masz lat?

Gość 4557890
troche boje sie isc do lekarza ... jeszcze ze swiadomoscia ze bedzie mi w pupie grzebal :/ a mozliwe ze zatrzymaja mnie w szpitalu czy odrazu jak sie zglosze to zrobia mi badania/?

Gość 4557890
20

Gość pseudonimek..,
sluchaj, nie wiem odkladnie jak to wyglada, nie bylo mnie tam, ale idziesz do gastrologa (bodajze...) prywatnie lub w przychodni. chyba ze masz rodzinnego to idz i opisz objawy a on cie juz skieruje do specjalisty. pewnie poprosza cie o oddanie probki kalu i ewentualnie "cos..tam...skopie"- nie wiem jak sie to nazywa. ale samo badanie kalu powinno wiele wyjasnic wiec sie nie spinaj i idz do lekarza, bo objawy moga ustapic a potem wrocic nawet za pare lat a wtedy moze byc grozniej. moze zwyaczajnie zle sie odzywiasz i zmiana diety wystarczy - ale ja nie jestem lekarzem wiec nie mam pojecia. zapytaj lekarza i nie boj sie bo nie ma czego. moj tata i kolega to przechodzili i jest oki :)

Gość 4557890
to badanie to kolonoskopia. dzieki

Gość pseudonimek..,
bardzo mozliwe ze tak sie to nazywa.... ale wydaje mi sie ze twoim wieku to nic powaznego, moj tata mial tamto badanie ale on ma 60 lat wiec to inna bajka... :D mysle ze nie musisz sie martwic na zapas bo zapewne nie masz czym ale idz i sie upewnij!!!!! trzymaj sie,

Gość 4557890
jeszcze raz dzieki

Gość gylantyln
ja tez mam taki problem ale boje sie isc do lekarza.... czy siemię lniane pomoze ?