Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanlaiaaa

CZY W BLENDERZE MOZNA MIKSOWAC SER ZÓLTY?CZY SIE BLENDER ZEPSUJE??

Polecane posty

Gość kanlaiaaa

mam blender brauna . chce zmiksowac jajka i ser zolty i tunczyka ..taka paste robie dobrą. ale obawiam sie ze sera zoltego sie nie da zmiksowac..?chyba ze sie myle/ jaki ser sie nada?jakis mięciutki trzeba kupic?czy szkoda niszczyc blendera?

Gość tupot białych mew
parmezana se dosyp i po kłopocie :)

ja bym polecala do takiej pasty radamer krolewski lub podlaski gouda dla mnie za miekka jest. ostatnio robilam taka paste z oscypkow tez dobra wyszla ;)

Gość karolin_S_S_
Wątpię, żeby w blenderze się zmiksował, wydaje mi się, że sie tylko tak skulkuje wokół tarczy tnącej ale nie jestem pewna. Jakiego tuńczyka dodajesz do takiej pasty - w oleju czy wodzie? A najlepiej to poproszę o przepis na piatek jak znalazł na kolacje będzie :)

karolin ja daje tak: zoltka z jajek oczywiscie ugotowanych na twardo :D, tunczyka w oleju-odsaczam troszke naprawde niewiele kukurydzy ser zolty i majonez

Gość karolin_S_S_
dzięki kaciaa, zrobie wieczorem na kolacje. Ja znam taki z tuńczyka + cebulka + kiszony ogórek. Też smaczne :)

Gość a moze cos takiego bedzie ok
spox ;) zoltka ogorek kiszony papryka pieczarki zolty ser cebulka szpinak czosnek ser plesniowy

sorki to wyzej to ja ;) pisalam na ogolnym ale nie chcialam podac czarnego nika ;)

Gość marlut
można,ale pod kontrola ,bo będziesz miała papkę.ostrzom nic nie będzie.

Gość asdfg
można spokojnie ser przemielić w blenderze.Mi jak sie nie chce scierać ,to wkładam kawałki do blendera.Mam brauna 600 wat