Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kosmetyki yves rocher polecacie?

Polecane posty

Gość

jesli tak to jakie produkty. dalam sie naciagnąc na wyrobienie kary stałego kinenta i co misiac przychodzi mi taka ulotka że jak cos kupie to daja za free prezent. kupilam raz wode perfumowana ale była baaardzo nietrwala. czy z tej firmy sa jakies fajne dobre kosmetyki?

Gość
zadnych? tak myslałam

Gość ja lubie żel do mycia
rumiankowy żel do mycia twarzy wydajny , ładnie pachnie, dobrze oczyszcza

Gość ja lubie żel do mycia
to jest ten żel http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/48 Zachecona kupiłam rumiankowy krem do twarzy z tej samej serii, ale jeszzce nie. Czekam aż skonczy mi się obecny krem, wówczas podziele się opinią.

Gość moherkowa
Culture Bio na dzień- super! Świetny jest żel do mycia twarzy z mikrogranulkami- nowość! Podoba mi się woda Naturelle.

Gość Kiedyś było tak
Ja jestem klientką w Niemczech, wody są faktycznie niezbyt trwałe ale codzień mi wystarcza. Bardzo lubie kremy po 20 na dzień i pod ocz inositol czy coś takiego. Do tego stoki lider rewelacja i utwardzacz do paznokci pastelowy. Po arki trwałe tez lubię. Nie uważam że to taka zła firma.

Gość Kiedyś było tak
Miało być sypki puder i pomadki ;)

z kosmetykow yves rocher, ktore uzywam: antyperspirant w kulce "zielona cytryna z meksyku" - cudnie pachnie i dziala jak nalezy, tj nie zostawia przykrego zapachu pod pachami. :) peeling morelowy z drobinkami z pestki moreli - super oczyszcza twarz, a przy tym super pachnie. maseczka nawilzajaca z sokiem z winogron - zaraz po peelingu orzezwia i nawilza buzke, po raz kolejny napisze, ze super zapach. szampon odzywczy wyciagiem z owsa (do wlosow suchych) - intensywnie odzywiajacy. wlosy mam po nim mniej puszyste, sa przyjemne w dotyku, takie gladziutkie. :) i najwieksza bomba... zel pod prysznic i do kapieli - JEZYNA idzie sie zakochac :) ma po prostu cudowny zapach, to jest moj numer jeden, ktory jak najbardziej polecam. i swiateczna edycja limitowana - balsam do ciala w takich malych, plastikowych sloiczkach o zapachu miodu i pomaranczy... ❤️ jak najbardziej polecam te kosmetyki, maja cudowne, intensywne zapachy (choc nie wiem, jak to z perfumami, czy mgielkami) fajnie nawilzaja, oczyszczaja i sprawdzaja sie w swoich zadaniach. :)

Gość justicae
Witam Otrzymałam ostatnio w prezencie kilka produktów Yves Rocher i zrobiły mi się za duże zapasy. Dlatego chciałabym sprzedać niektóre, oczywiście w okazyjnej cenie. Puder matujący - porcelanowy z lusterkiem i gąbeczką za 25 zł Tonik matujący sebo specific za 10 zł Koszt przesyłki ok. 8 zł Produkty są nowe nieużywane !!! Jakby ktoś był zainteresowany mogę wysłać zdjęcie na e-maila. Co do formy zapłaty czy przelew, czy pobranie - do dogadania. kontakt pod nr gg 1466508

Gość moherkowa
Wystaw na allegro!!!