Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

czy ktos tu dzieki operacjiom plastycznym stał sie atrakcyjnieszy?

Polecane posty

Gość pudliszzki
hej... Ja mam zjebany nos i usta gdyby mi ktoś wykonał plastyke mordy to byłabym całkiem całkiem Napisze Ci jak już bede po

Gość Pm.
ja zrobie sobie operacje nosa .

Gość Pm.
Powiem szczerze bo juz sie boje .. czytalam duzo opini z czego 50 % jest niezadowolonych z nosa . wiec troche sie przerazilam polowa chce miec taki jaki miala przed operacją .

Gość Pm.
mi wlasnie chodzi tylko o profil ;d

przerwa ile masz lat?:) 20 ? ja sobie zęby prostuję, bo mam za krótkie 2-ki ... :D

Gość ja wam powiem
trojki sobie wydluz

Gość bełagam
co ty se przerwo chcesz poprawiać w buźce??

Gość ulejeee
oj przerwa chyba przesadzasz, przyznaję, ze nie widziałam ciebie, ale zauważyłam, ze nieraz ktoś pisał, ze widział twoje foty i że nie jest wcale źle, poza tym tym cały czas prawie tylko nawijasz o wyglądzie, to się nazywa obsesja :O

nie wiesz,że żadna dziewczyna nie jest z siebie zadowolona ; > zawsze tak było... A pomarańcz nawet 4 sobie wydłuże, co Ci do tego ;)

człowiek kot a to dobre... to już chyba jakaś choroba psychiczna a nie chęć upiększenia się;)

Gość zjedz czarna gorzka czekolade
robiac sobie nos musisz znalezc doktora ktory nie tylko robi operacje plastyczne ale takze takiego ktory specjalizuje sie w laryngologi wiele z plastykow nie ma tej specjalizaci i czesto sa poprawki pniewaz po operacji czesto wystepuje niedroznosc drog oddechowych nosa . Stad poprawki i nos bokserski

Gość zjedz czarna gorzka czekolade
robiac sobie nos musisz znalezc doktora ktory nie tylko robi operacje plastyczne ale takze takiego ktory specjalizuje sie w laryngologi wiele z plastykow nie ma tej specjalizaci i czesto sa poprawki pniewaz po operacji czesto wystepuje niedroznosc drog oddechowych nosa . Stad poprawki i nos bokserski

Gość ja wam powiem
ja mam krzywa przegrode nosowa i w sumie operacje powinnam zrobic, ale mi sie nie chce

Gość Sylwik

Znajoma robiła sobie odstające uszy i przyznam, że wygląd zmienił się jej nie do poznania! Dr Boligłowa u którego wykonywała zabieg zrobił kawał świetnej roboty!

Gość basik

Moja siostra robiła korektę uszu, bo miała strasznie odstające i niezbyt estetyczne. Na szczęście dzięki dr Boligłowie wszystko udało się wspaniale i teraz wygląda naprawdę ekstra. Jednak co jak co, ale doświadczony lekarz z pasją to dobra inwestycja