Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość play_

Sprzatanie korytarza w bloku

Polecane posty

Gość play_

jutro moja kolej i zawsze mam chec zrobic to nie zmiotką a odkurzaczem, ale znajac moich sasiadow pomysla ze zwariowalam:D wypada wyjsc z odkurzaczem, nie slyszalam zeby ktos tak robil;) ? nie che znow miec szarych rzes od kurzu i brudu:/

Gość ladaco
a gdzie jest powiedziane ze ja musze korytarz w bloku sprzatać ciec Anioł juz nie rzadzi:D

Gość bnhfmnx
u mnie co prawda korytarzem zajmuje sie sprzataczka, ale czasami i odkurzaczem sie jezdzi jak sie np wycieracze odkurza

Gość play_
prosze o wypowiadanie sie na temat... tak wycieraczke przelece odkurzaczem, ale mi chodzi o schody itp. wyjde tak jutro mam gdzies zdanie innych;) raz ze bedzie szybciej, mniej syfu bedzie w powietrzu...

Gość sprzątaj jak ci wygodnie
ja u siebie też nie zamiatam tylko jeżdże odkurzaczem, jako jedyna z 6ki lokatorów na naszym korytarzu, jak oni wolą szczotki to ich sprawa:)

Gość play_
niby nie powinnam sie przejmowac, ale jeszcze nie spotkalam sie z tym, aby ktos robil to odkurzaczem;) fajnie, ze Ty też tak sprzatasz, myslalam, ze jestem jedyna osoba ktora wpadla na taki pomysl. Jutro sasiedzi sie zdziwia hehe

:) nie przejmuje się, wątpie, żeby ktoś na to zareagował. Ja u siebie z odkurzaczem sensacji nie wzbudzam;)

nie przejmuj się-miało być:)

Gość gem_ma
ja zawsze śmigam odkurzaczem po klatce ;-)

Gość em666
ja mam stuknietego sasiada ktory sam sporzadza grafik mimo ze sprzatam on uwarza inaczej mocher niech sobie kamery załozy. czy mozna mnie jakims sposobem zmusic do sprzatania korytarza.

Gość gość
A nie macie żadnej firmy sprzątającej, która opiekowała by się waszą klatką i ją sprzątałą? MOże warto pomyśleć nad zatrudnieniem jakiejś przez wspólnotę albo spółdzielnię. U nas sprząta firma http://www.mbt-engineering.pl/ i jest naprawdę zawsze porządek.