Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANTYTAKIE...

pani.kara i kfiatussssek

Polecane posty

Gość no dobrzeeee
a ja kfiatuszka kilka razy czytałam i nie zauwazyłam zeby była taka jak piszecie Dla mnie jej posty sa normalne, o co chodzi ? Chyba ,ze jakis topik mnie ominął A co do wpierdzielania się , to większość z was czarnych pisze na prawie wszystkich topikach jako pomarancze , a ze kffiatuszek pisze jako czarna cały czas to moze to tak wyglądać A poza tym kazdy ma prawo do wypowiedzenia się i nie zabronicie komus zeby nie pisał , bo skoro ma taki kaprys i ochcote to moze i niech pisze

Gość Lolek to była normalna osoba
ale później ktoś zaczął się pod nią podszywać i typuję że była to kfffiatuszek albo ta druga pomarańcza: auto, coś tam. ale kffiatuszek też miła nie była. poza tym moja droga wystarczy siąść tu na godzinę i poprzeglądać wątki z rana i południa żeby wiedzieć gdzie i ile kto zabierał głosu. nie trzeba tutaj siedzieć i was śledzić, bo sporo ludzi pracuje. :o więcej sprytu.

no dobrzeeee, chodzi o topic chyba z wczoraj o przytyciu w ciąży 30kg ;) bo z jakiej racji ja mogę zabierać głos będą we wczesnej ciąży prawda ? Dajcie już spokojności, serio ten topic na pewno mnie nie zniechęci do udzielania się na kafe, a wasze dyrdymały, obelgi świadczą tylko o was, o nikim innym ;)

Lolek to była normalna osoba, NIGDY SIĘ NIE PODSZYWAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc sobie daruj, umiem odpowiadać za swoje treści, i się przyznać do ewentualnych błędów !!! a nawet przeprosić jak urażę dasz wiarę ? przykład: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4480877 Peace ludzie ;)

Gość w takim razie kto się wczoraj
tak wulgarnie podszywał po tą lolekk? ty czy ta druga? a może byłyście jedną namolną osobą? milo byłoby wiedzieć! :o :o

Lolek to była normalna osoba, pozwólcie, że ja będę sama normować swój czas poświęcany na forum, i inne obowiazki.... a może jestem niepełnosprawna, i muszę leżeć ? zajmijcie się sobą, bo uważam, że grubo przesadzacie ;)

Gość zadałam normalne pytanie
??? :o

w takim razie kto się wczoraj, Proszę Cię !!!!! Ja nie obrażam ludzi tym bardziej bez powodu, zza szkiełka, to zupełnie nie w moim stylu. Może gdybyś czytała moje posty, które tak Cię drażnią, to zauważyłabyś pełną kulturę wypowiedzi, i brak jakichkolwiek błędów :)

Gość dwulicowosc a dwulicowosc
niestety kfffiatuszku jak sie nie uwaza to pozniej zalicza sie wpadki...

Gość westend
niepelnosprawna kfiatusssek to ty na pewno jestes,umyslowo:(

Proszę Cię !!!!!!!!!!!!!!!!! Po co miałabym to robić, obraziłam kogoś Ja takie zachowania tempie, ale w sumie na niczyjej opinii mi tu nie zależy ;)

Gość westend
z ta wpadka bylo dobre he he piszesz dziewucho sama do siebie!a najlepsze jest to,ze masz kilka nickow i zakladasz sobie topiki-jakies roz-pier-dol-enie jazni masz chyba

Gość dzięki, że ktoś to tutajwkleił
no cóż, drugiego wątku nie śledziłam, ale ten z lolkiem owszem i nawet zabrałam głos jako jedna z radzących. jeśli nie widzisz tam swojej nieuprzejmości i głupiego bezzasadnego docinania autorce, to proszę: rzuć pierwsza kamień :o a ta druga baba - auto czy coś to dno kompletne!!

Gość nie przejmuj się kff
nie przejmuj się kffiatuszek baby takie samo Grupa zawsze musi sobie znalezsc jakąś ofiare , była kornelkowa mama, jagoda ,ty i wiele innych wczesniej, szkoda tylko ,ze większosćzarzucajac ci cos pisze jako pomaranczowi :-0 Nie przejmuj się , rób swoje , pisz co myślisz

a co do nieuprzejmości to sa tutaj gorsze ,ale nikt tego nie zarzuca Niektóre powinny być dawno wywalone na zbity pysk z forum , ale wy oczywiscie tego nie widzicie

Ja już nie komentuje, zbędna dyskusja, każdy wie lepiej ode mnie, i każdy mnie zna tu na wylot, niech sobie piszą, ale dzięki za miłe słowo ;)

Gość ja nie twierdze że zawsze
piszesz bezsensu, ale wczoraj np zrobiłyście z tą drugą koleżanką lolkowi przykrość i się z tego wszystkiego babka już nie wypowiedziała, a zapowiadał się fajny wątek, taka odskocznia od tych wszystkich zup i kup. wiesz jak to się niepoprawnie nazywa? - rozpierdalaniem cudzych tematów i niektórych podnieca to do granic możliwości. dlatego prośba do ciebie: jak nie chcesz żeby ludzie rozpierdalali twoje, to nie rozpierdalaj cudzych. apel kieruje również do twojej koleżanki - auto zmieniajace kolor

Nie posiadam w tym serwisie żadnej koleżanki ! ad1. ad2. Nikomu nic nie rozpie.... kopiowałam nick tego lolka czy jak jej tam, i zgłaszałam naruszenie a dokładnie jej 2 wątki ;) później po jakimś czasie odpowiadałam w temacie, i pewnie zapamiętało mi to, i tylko tyle.... PRZEPRASZAM KAŻDEGO KOGO TU OBRAZIŁAM, LUB W JAKIKOLWIEK INNY SPOSÓB BYŁO KOMUŚ Z MOJEGO POWODU PRZYKRO. Dzięki.

kfffiatuszku jak masz staly nick nie ma szans, zeby skopiowal sie nagle inny nick. Poza tym porady dla mlodej dziewczyny, ze moze zazyc tabletke 72 godz po, aby nie byc w ciazy... No prosze Cie... Nie na tym temacie!!

przeczytałam te topiki i uwazam , ze owszem kffiatuszek napisała ,ze zakłada w kółko te same tematy ( to sie czesto tu zdarza ,ze dziewczyny wypominają innym dublowane tematy ) , ale typowym chamidłem okazało sie auto zmieniające kolor - własnie takie osoby powinno sie wywalac z forum np po IP, bo przypuszczam ,ze nie na jednym topiku błysnęła chamstwem !

Jeśli nie byłam zalogowana to jest taka możliwość, masz pojęcie troszkę o kompach, bo ja pracuję w tej branży ;) Sama nie jednokrotnie brałam tabletkę do 72h dlaczego, jeśli ktoś się obawia ciąży, po stosunku nie może tego zażyć ? To chyba nie ten wątek tak w ogóle.

kfffiatuszek to tylko swiadczy o Twojej niedojrzalosci. Trzeba brac odpowiedzialnosc za swoje czyny. Wszystkie czyny!!

Po2. Przeprosiłam wszystkich... za ewentualne obrażenie kogoś, wyzwanie :) Jak napisałam nie jestem konfliktowa, wolę dialog z porozumieniem. Ale żadnego wpływu na moje przemyślenia itp mieć nie możesz, mam swoje zdanie, i zawsze wypowiadam się za siebie, i będę to robić nadal ;)

dwulicowosc a dwulicowosc, mam stałe IP napisz do administracji, i poproś o weryfikacje, jeśli to ja to proszę o BANA ;)

a na komp sie znam i chyba lepiej, niz Ty z tego co widze... Ale nie wazne... Nie bede sie denerwowala, bo to szkodzi dziecku... Mam nadzieje, ze zrozumiesz, co miala na mysli osoba zakladajaca watek i sie zastanowisz nad soba...

Nie mam zamiaru ;) Będę dalej się wypowiadać gdzie chce, i będę pisać swoje przemyślenia, spostrzeżenia, uwagi itp ;) Nie mam zamiaru się nikomu podporządkowywać ! Pozdrawiam Cię pomarańczku ;)

kfffiatuszek o co ci chodzi w twoim poscie z 19:10 ??? :-0