Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co mam zrobic..doradz mi no.

W tym roku na Lednice w stroju na biało, a ja mam miec okres, co robic?

Polecane posty

Kochane, doradzie coś? W tym roku mamy ubrać sie na biało a wiec dziewczyny które jedziecie na Lednicę a macie ten sam problem co ja tzn akurat będziecie miały okres? Co ubieracie? Białe spodnie, spódnice białe? czy dżinsy, ciemne spodnie by nie było jakiejkolwiek wpadki, wiadomo toalety są ale są i kolejki poza tym jak słonko przypiecze to i okres mocniejszy... co robicie bo ja sie zastanawiam czy w ogóle jechać....

Gość ja bym zaproponowała
tampon+podpaskę naraz.

z tym ze ja tamponów nigdy nie używałam, i boje sie ze np sznureczek sie urwie czy tampon za daleko wejdzie....

Gość zlot dziewic
???

Gość olaa30
To najwyższy zacząć używać tamponów po przeczytaniu instrukcji :P

Gość katarynka 21
nie urwie ci sie sznureczek napewno:)

nie to spotkanie młodzieży nad Lednicą www.lednica2000.pl

Gość xxxxxona
sznureczek ci sie napewno nie urwie :) jezeli nigdy wczesniej nie uzywalas tamponow polecam na sam poczatek uzywac tych na mniej obfite dni:) doskonale sprawdzaja sie o.b. lub jezeli stwierdzisz ze nie jest dla cb zbyt komfortowo wkladac sobie go palcami wyprobuj tampaxy;p one tez sa sprawdzone i dobrze sie ich uzywa. jezeli i tym sie przejmujesz to w zaloz sobie wkladke lub cienka podpaske i napewno biale spodnie mozesz wlozyc :)

o nie nie nie! Jestem zbyt podatna na wpływy żeby sobie dobrowolnie dać prać mózg. Sekty to nie dla mnie.

a czym sie różnią tampony od tampax-ów? kurcze, dzięki za rady może lepiej jednak spróbuje na te 2 dni? kochane ja na prawdę mam obfite miesiączki,inne jak allways long podpaski nie wchodzą w rachubę

Gość plasma
to zacznij brac tabletki anty to mozesz nie miec okresu :)

Gość xxxxxona
tampaxy to tez tampony tylko ze z aplikatorem. umiejscowienie tampona dzieki niemujest wg mnie latwiejsze. wystarczy ze wlozysz go do pochwy w odpowiedniej dlugosci, popchasz delikatnie aplikator, wyjmiesz i juz masz go na swoim miejscu. ja tez mam baaardzo obfite miesiaczki i doskonale cie rozumiem.. odkad zaczelam je stosowac jestem bardziej pewna w te dni ...

dziekuje za rade.... myslałam o przesunieciu miesiaczki ale metodami naturalnymi o ile take sa.. bo anty odpadaja

Gość moze kt
może ktos jeszcze sie wypowie:)

Gość moze ktos jeszcze
sie wypowie

Polecam tampaxy. Ale dla Ciebie to raczej te na dni o bardzo obfitym krwawieniu. No i podpaska i git będzie. Ja też jade na Ledicę ale białych spodni nie ubieram, tylko bluzkę.. Pomyśl, to jest pole, zniszczą Ci się na bank, a i tak długo białe nie zostaną.

Gość o czym wy w ogóle gadacie
przecież to katoliczka, tampony, a hymen, to co? Tampony, srampony, a to głupie babsko nawet swojej cipy dobrze nie widziało... kg waty i modlitwa do Matki Boskiej jej pomoże......

Gość ej wezcie najpierw pomyslcie
ja bym nie ryzykowala z tamponami - no chyba ze bardzo chcesz pozbyc sie swojej blony dziewiczej w taki sposob :o zmien diete, albo napij sie troche octu przed okresem, powinien ci sie przesunac - u mnie zawsze to dziala.

nie musisz sie cala ubierac na bialo - spodnie nie musza byc biale - wiadomo, ze to laka, przy takiej masie ludzi biale spodnie i tak szybko beda brudne

Gość a musisz cała na biało
???? Bo ksiądz tak kazał??? No pomyśl sama i nie dawaj sobie prać mózgu. Facet tego nie zrozumie, bo nie ma okresu, a zakonnik tym bardziej, bo na co dzień z kobietą nie mieszka - chyba :P Załóz ciemne spodnie, białą koszulkę, czapkę, sweter, czy co tam masz i jedziesz. A nie żebyś cały czas myślała, czy przecieknie czy nie, czy tampaks wytrzyma, czy jednak przeleci. Twoje samopoczucie chyba jest ważniejsze niż jakieś tam pomysły i marzenia o tłumie dziewczyn na biało :o Ja pierniczę :o ale sama też taka nawiedzona byłam w młodości.

Gość o czym wy w ogóle gadacie
będzie z ciotą błogosławiona, będzie przechodzić pod rybą i rybą będzie śmierdzieć, jej dziewicza pipa....buhahahahahaha

mi nie szkoda zakladac bialych ubran na taka okazje. jade w bialej bluzce i spodnicy, nawet jesli sie pobrudza, to trudno, nie wyglad sie liczy, a moj ubior bedzie doskonale wspolgral z moja dusza i sercem :) wszystkie moje kolezanki tez nie zakladaja dzinsow, bez przesady, raz mozesz sie chyba poswiecic i zalozyc cos, co sie pobrudzi? pamietaj, ze jedziemy tam dla kogos, kto poswiecil dla nas znacznie wiecej...

jak nie macie nic normalnego do powiedzenia, to sie nie odzywajcie :o

Gość a musisz cała na biało
ej , laska, Ty też pomyśl. Dziewczyna ma okres, a nie boi się, że jej spodnie od trawy będą brudne. Żal .... :P

co innego krew, a co innego trawa! wezcie w ogole przestancie mowic o tamponach, to obrzydliwe. trudno, najwyzej postoi troche w kolejce, ale po co szkodzic swojemu cialu? przeciez to jest niezdrowe i niehigieniczne :o juz pomijajac kwestie pozbawienia jej dziewictwa :(