Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbmnmnbmnbmbmnbmnbm

Da sie napisac prace licencjacka w 8 dni ?

Polecane posty

Gość nbmnmnbmnbmbmnbmnbm

Zakladajac ze wszystkie materialy sa juz zebrane, promotor jest w miare i bedzie go interesowal praktycznie jeden rozdzial z badaniami. Zalozenia odnosnie pozostalych rozdzialow sa takie ze podal ile maja zawierac mniej wiecej stron i punkty ktore maja byc opsane ale powiedzial ze i tak nikt tego czytal nie bedzie tylko przejrzy, najwazniejsze sa badania i wnioski i to trzeba zrobic dobrze. Badania juz sa porobione.

Gość joljkjjjjhbb
a z czego ta praca?

Gość nbmnmnbmnbmbmnbmnbm
Po ile godzin dziennie pisalas ?

nie pamiętam, ale jakoś popołudniami siadałam i tak do późnego wieczora pisałam, bo miałam równocześnie praktyki :)

Gość nbmnmnbmnbmbmnbmnbm
Pocieszylas mnie, zaraz siadam tylko najpierw pojde do sklepu kupic cos na kolacje bo nawet chleba nie mam, kupie pewnie tez czekolade bo mam na nia straszna ochote. Mam te badania porobione i to juz mi sprawdzal, kilka rzeczy jest do poprawy. Na to daje sobie jakies 3 dni to jest najwazniejszy rozdzial i jak to bedzie dobrze to bedzie dobrze :D Reszte czasu poswiece na pisanie teorii bo to musi byc ale jest mniej istotna bo to jest w kazdej pracy. Promotor powiedzial ze byle po polsku bylo pisane i bez bledow oraz zawarte byly te punkty ktore mi polecil to nie bedzie sie czepial.

Gość garmazynowy mis
choćbyś się zesrała to nie zdarzysz :-O

jedna wykładowczyni u mnie, twierdzi, że wystarczą 3 dni ;p ale Ona jest taki mózg, że napisała doktorat w rok :D ja pisałam bardzo długo, 3 miesiące gdzieś, miałam bardzo wymagającą promotorkę

Moim zdaniem nie da się, nie wzbudzając podejrzeń promotora o plagiat lub kupienie pracy. Jak będzie miał jeszcze jakieś uwagi , to nie zdążysz. We wrześniu też można się bronić.

Gość wrrrrruuuu
ja 3 rozdziały pracy napisałam w 21 godzin.... pisanie non stop:)

A jakość? Ja potrafię zapisać 40 stron dziennie na dany temat, ale po tekście widać, w jakich warunkach powstał.

Gość wrrrrruuuu
jakość dobra,praca na 5 - uniwersytet,nie jakaś marna szkółka;p promotor zadowolony,ja tym bardziej;p

Gość 25latek
Uwierz, że na informatyce też się da ;)

Gość też jestem zainteresowana
dla chcącego nic trudnego ;) licencjacką napisałam w 2 tygodnie, bo miałam przysłowiowy nóż na gardle a z mgr guzdram się już 3 miesiąc :o ale warunki mam trochę inne

Gość gość
Napisałam w tydzień!

Gość gość
kuźwa, magistry od 7 boleści... :O

Gość gość
Da się.